2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende aynıyım kızlar sormayın bir halsizlik bir bitkinlik resmen uyukluyorum oturduğum yerde... bulantılarımda geçmedi... birde göbüş büyüyor hep galiba sürekli kasık ağrılarım oluyor çünkü... ve galiba bu kasık ağrıları 9 ay boyunca sürecek.. :bbo:

henüz böyle birşeyi konuşmadık doktorumla
bende şimdi senden duydum. bende sorayım bakalım ne diyecek.

alemsin hee :roflol::roflol:

bu arada bende 14+6 yım ama hala halsız tembel devame dıyorm ama bulantılarım yuzunden sanırım hla gecmedıler işin kotusu elevıtede baslayamadım daha bulantılardan doktor kızacak bana budefa cok fenaa

evet ya evdeyken daha beterdim. sadece yüzümü yıkıyordum sabahları o kadar
işe başlayına kendime geldim ama şimdi de temizlik yapmıyorum

yok yok ben de seni takip ediyoomm :jeyyar:

öle bişi olsa seslenirim sana korkmaaa :jeyyar:

tamam gardaşım takip et beni.
çizelgem silinirse eğer kuş gibi öt:roflol:

slm arkadaslar gecen hafta bende dr.gittim 20. hafta teste göndericem dedi sanirim 3 lü test oluyor

bende başladım yüzmeye ama 2 ay soora o mayo olmayacak bana, mevsimde gelmemiş olacak, nereden mayo bulcam

ne güzel demekki iyice benimsemiş kardeşini :) benimde 3 yaşında bir yeğenim var onunda kardeşi olacak benimle 15 gün var aralarında sürekli ultrason resmine bakıyormuş bebek diye seviyorumuş aynı şekilde annesinin karnını seviyormuş hep krdeşim diye... birde her gördüğü kişiye halanın bebki olcak diyip duruyormuş canım benim opuyorumnanaktan

bikini giy bence.mayoyu bulamayabilirsin.

bu arada özgee hoşbeş yiyorum ben gene . sen hala yemedin mi??

ayy hamileyken de bikini ne hoş durur her birimizde.. kaydirigubbakcemile3
ay yemedim yaaa delirecem
şimdi aklımda
bizim kafeteryada yok
e eve giderken de bir an önce kendimi eve atmanın telaşıyla unutuyom valla almayı

Kızlarrr. 2 li test sonucumu aldım. Her şey yolunda dedi doktorum Allahıma şükür. ıçim o kadar rahatladı ki birden. Paylaşmak istedim...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…