2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynı şey benimde oldu canım banada büyük ihtimal kız dedi

canım belli olanda var olmayanda. ya da erkek diyorlar sonradan kız oluyor, kız diyorlar erkek çıkıyor
sen şimdiden pek de güvenme en net 16 haftalıkken belli oluyor

Ben zaten pek güvenemedim ama evde eşim havalarda geziniyo... bir kız bebeği çok istiyordu şimdi onun hayallerine daldı bile... ben de tabi onu böyle görünce üzülüyorum ya olmazsa diye... aslında doktorlar söylememeleri lazım.... onun için merak ettim yani doktor 12 haftalıkken tahmin yapıp da doğru çıkan oldu mu acaba diye ???:uhm:

kızlar ya benim saçlarımda bir sürü beyaz var ve boyayamıyorum şimdi.
siz bu boya işini nasıl çözdünüz, yoksa doğurana kadar bekleyecek misiniz ??

organik boyalar var, ben ondan yaptırdım valla, diğerlerine göre biraz pahalı ama olsun. zaten bakım denen bişi kalmadı bari beyaz saçla gezmeyeyim dedim...

ay gidip dövmek istedim şu tipozu

bide burda olsan özge sen kesın parcalardın ayıyıda ben nasıl sabredıyrm bılmyrm acaba yenı sayılrm dıyemı allh verıyor demekkı sabrı gercı yapmadgm hakret kalmdı ama

organik boyalar var, ben ondan yaptırdım valla, diğerlerine göre biraz pahalı ama olsun. zaten bakım denen bişi kalmadı bari beyaz saçla gezmeyeyim dedim...

bende öyle yapayım bari. yoksa iyice sinirimi bozmaya başladı bu saçlar
bir de her gören aaa senin saçların beyazlamış demiyor mu. sanki onlar söylemese ben bilmiyorum beyazladığını :mymeka:

aayyyy bi gidip geldim sayfalar yine almış başını gitmiş.
kim bana kısaca son 30 sayfayı özetlemek ister?gönüllü çıkarmı acaba?yoksa çok şeymi istedim :kedi:

canım11+3 ken benim doktorum kız gibi duruyo ama daha kesin bişey söylemek için erken dedi. 14+5 de kittim ama benim zıpır pek yerinde durmadığı için doktor amcamız zorlandı ama kız dedi. Yinede kesin demedi bakalım bugün yine gidicem artık kesinleşir

gebertelım bunu 27 yasnda işte kızlr ayuuu bide okul okumş püfff okul mokul hıkayeymıs bende burda işe başlynca anldm ama o harıc herks dort dortlk ınsanlr:)

ay Allahımm yaşıda küçük deil erkeklerin beyni geç gelişio die boşuna dememişler düşüncesiz piss:dilcikar:

vala benimde k.valide,annem,ablam beraber girmiştik k.valide babamız çok merak edio nedir die sordu büyük ihtimal kız gibi görünüo dedi bide bebiklerin yatış şekillerine görede belli oluomuş sanırım ondan dedi öle

bide burda olsan özge sen kesın parcalardın ayıyıda ben nasıl sabredıyrm bılmyrm acaba yenı sayılrm dıyemı allh verıyor demekkı sabrı gercı yapmadgm hakret kalmdı ama

oyyoyy tam sopalık klava:

hanımlar merhaba ))) ana ne yazıonuz bu kadar lmaz:
tam 60 sayfa gerıde kalmısım valla atlaya atlaya okudum akannehir
bak konulardan da gerı kaldım sımdı tühhh:gitme:

neyse nasılsınınz bakem ben bıraz heyecanlıyım cumartesı ehlıyet sınavı varalkisalkisalkis
bana dua edın .. persembe 3 lü testte gıdıcem insallah pamugum gösterır.. hihoyyyt
inşşah ıyıdır mınık askım.. yenı gelen arkadaslar hosgelmısler..

bu arada malmeacım hedıyemı bu gün aldım ınan cok cok beyendım.
cok cok tesekkür ederım.. renk secımın harıka ..ıcımı okumussun resmen kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis

bende öyle yapayım bari. yoksa iyice sinirimi bozmaya başladı bu saçlar
bir de her gören aaa senin saçların beyazlamış demiyor mu. sanki onlar söylemese ben bilmiyorum beyazladığını :mymeka:

ben ki ojesiz gezmezdim, şimdi tırnaklarımı kesmeye üşeniyorum.. c.tesi alışveriş merkezinde bir hatun gördüm, yanında 3 yaşlarında çocuğu vardı, hamileydi, mini etekli ve çok hoş görünüyordu. sonra kendi eşofmanlı salaş halime bakıp üzüldüm

YAA SIRKETTE HERKES DALGA GECIYOR ONLA KAFA GOVDEYI NASIL TASIYOR ANŞLAMYZ DIYE AMA İŞTE İŞİNİ GUZEL YAPIYOR GECE GUNDUZ CALISIYOR AYI:d:d OYUZDN BAZN ADMLR IDARE EDYR AMA NEREYE KDR BEN EDERIM BİLMEM BAZN DIYORM CIKAYM GIDEYIM İŞİ FALAN BIRAKAYIM

al benden de o kadar

aman diim işini bırakma ben 4 senedir burdayım ne adamlar geldi gitti pes etmicem dedim egolarını tatmin etsinler Allaha havale ettim ve çok şükür hiçbirinin yanına kalmadı bu zamanda işlerimiz değerli walla yerimsenibenkaydirigubbakcemile5

ayy sen beni görmüşsün naniknanik
hamile kaldığımdan beri bende senin gibiyim. üzerimi zor değiştiriyorum
banyo yapmak bile zülum geliyor nedense. silkinip kendime gelmem lazım ama ne zaman ??

O konuda haklısın ama işte sabrımın son demlerı bakalım nereye kadar böle gitcek... neyse allahım bana bırcck daha sabır verır ınss işim gercktn cok guzel kaybtmk ıstemem böle gereksız biri yuzunden acaba dıyorum bazn cıkp gıdeyım dıyemı zorluyor benııı bıraz hatun merklısı belkı cıtr bı kız gelsn ıstıyordur yerıme ehuehheeheh:)

ya bazen bende öle diyorum
geçenlerde burdakiler de beni sinir etti
dedim al çantanı git evine
valla bazen esiyo öyle banada

ayy sen beni görmüşsün naniknanik
hamile kaldığımdan beri bende senin gibiyim. üzerimi zor değiştiriyorum
banyo yapmak bile zülum geliyor nedense. silkinip kendime gelmem lazım ama ne zaman ??

archimim geçen haftalarda ben de öyleydim, gayet miskin oturduğu yerde uyuklayan bi tiptim..iki haftadır iyiyim miskinliğim geçti..bi iki haftaya sen de düzelirsin merak etme yerimseniben

başta uyardınız ama bu kadarını tahmin etmemiştim.. :bbo:
bi müşteri geldi. 2 saat ve dönünce yetişemedim okumaya. şimdide çıkıyorum. yarın oglene kadar okurum artık..
kendinize göbüşünüze bebişinize iyi bakın güzel anneler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…