:roflol::roflol:
iyi hadi sende gardaşımız ol.
hepimiz göbek kardeşiyiz nasılsa.
he valla:hulya:
gunesim benide eklee :)
al bendende o kadar hemen kocami arayip bana ne bulursan getir dedim cokacimcoookbisküvi olsunda,secenek olarak bebe bisküvisi al dedim sütle yiyicem.canim cekti burda konusuldu.zaten gecende bebis cig köfte falan dedi gece 12 de kisir yaptim yedim cokacimcoookhastanelik oluyordum.mafoldumbengaz slkismasindan.kızlar ınanın bende böle bişi yapmk ıstemzdm ama burda agzım sulandı hıc tatmadgm bişeyı cnm cektı adamlara yalvrdmda aldrttm uzgnm :8 gelın bırlkte olsn kıyamam sizlereee bennn bak sen ızmrdeymssn yakn olsk ben alıp getrrm sana
al bendende o kadar hemen kocami arayip bana ne bulursan getir dedim cokacimcoookbisküvi olsunda,secenek olarak bebe bisküvisi al dedim sütle yiyicem.canim cekti burda konusuldu.zaten gecende bebis cig köfte falan dedi gece 12 de yaptim yedim cokacimcoookhastanelik oluyordum.mafoldumbengaz slkismasindan.
:sinifsinif:
ama ulu orta öpüşmeyelim lütfen bebişkom görüyo:umursamaz:
yeni kardeşimiz hoşgeldiinnn...
haydi ikizim ayinimizi düzenleyelimm..
bu gecee saat tam 12.00 deeee dolunay zamanııı :jeyyar:
hummbaamm baaa hum bammbabaaaaaa (ayin fon müziği) :roflol:
yaaa yemeyin beni beeemafoldumben
yemiices kısss..kardeşlik ayinimis o bisiim :lepi:
öylemiçok iyi birşey :icecream:
gofretmiii,anladim canim sagol.Allahtan burda türk marketleri var.etininde mallari geliyor.gofret kız ben ilk hamile kaldıığım zamanlar çok yiyodum
Allahdan kocişimin büfesi var :roflol:
kısss özge en senı facede ekleyenlerın hepıcıgı burdan mı ozgeyı ekleyenler onun arkadaslarında bende varım adım gülcan ordan bakıp ekleyın benıde
yemiices kısss..kardeşlik ayinimis o bisiim :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?