valla bazı resimlerde benzeten var ama kendim o kdr benzemiyom sanırım.. daha önce çok söyleyen oldu..kız snde pınar altug benzerlıgı varmı hafıftennn
kısss özge en senı facede ekleyenlerın hepıcıgı burdan mı ozgeyı ekleyenler onun arkadaslarında bende varım adım gülcan ordan bakıp ekleyın benıde
anladimsarıgazi-sancaktepe
tamam o zaman,ben tamtamcı başı olurumkızlar bakın ne dicem,sizce benim kızımmı olcak oğlummu varmı içine bişi doğan,yarın öğrenicem bilene 5 koli hoşbeşopuyorumnanaktan
tamam o zaman,ben tamtamcı başı olurumkızlar bakın ne dicem,sizce benim kızımmı olcak oğlummu varmı içine bişi doğan,yarın öğrenicem bilene 5 koli hoşbeşopuyorumnanaktan
hay insafınız kurusun
sizin hızınıza yetişemicem diye wc ye gidemedim
durun ayol bi gidiim aaa
ben erkek diyomtamam o zaman,ben tamtamcı başı olurumkızlar bakın ne dicem,sizce benim kızımmı olcak oğlummu varmı içine bişi doğan,yarın öğrenicem bilene 5 koli hoşbeşopuyorumnanaktan
bence senin prensesin olucakkaydirigubbakcemile5
ve benim prens oğlum gelip atıyla kaçırıcak
hahahahahBİ FİKRİM VAR!hasta bezimi kullansak acaba forumdayken?
ben ekledım cnm senı sımdıvildanda benim kızlar eklediklerim haberiniz olsun :)
uyusuk kızlar bence tenesuf saatlerı koyalım foruma her saat bası 10 dkBİ FİKRİM VAR!hasta bezimi kullansak acaba forumdayken?
yarın ogrencez ınsallah..daemoşunda prensi olucakgamyoncuiremsu
aLındım simdi
ben ekledım cnm senı sımdı
tmm cnm kabul ettim...ayrıca kızlar hepinizin yüreği gibi kendide güzelmiş..güzel anneler :)
daemon bence de oğluşun olcak
hadi bakalım bekliyoz yarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?