daemon bence de oğluşun olcak
hadi bakalım bekliyoz yarını
ay canım benimmben ekledım cnm senı sımdı
tmm cnm kabul ettim...ayrıca kızlar hepinizin yüreği gibi kendide güzelmiş..güzel anneler :)
sen de öyle kızz a.s.
yok canim cig köfte yermiyim.Allah muhafaza.köfte kizartirken bile kömür haline getirip yiyiyorum.kisir yazmayi unutmusum.cig köfte denildi ben kisirla kapattim istegimicokacimcoookneeeeeeeee çiiii köfte hemde gece 12 deee naptın sen kıssss:):):)
ne biLİm kimse benLe konusmadı :S :bbo:
sadece 3 kişimi sölücek:ecrin_bebek:
görüyom ben sizi:jeyyar:
yakalandınız:, aysey, bebis02, daemon+, gulkurusuu, gunesim+, HazZzeL, Kanarya+, ozgecay+, sheida_bl
kesinlikleeeeeeeeeeeeeee
waaa :teselli: nasılısn canımm
:1no2:
söyledim ya kızz erkek diesadece 3 kişimi sölücek:ecrin_bebek:
görüyom ben sizi:jeyyar:
yakalandınız:, aysey, bebis02, daemon+, gulkurusuu, gunesim+, HazZzeL, Kanarya+, ozgecay+, sheida_bl
ayy yerim onun pipisini ben :1hug:özgcim seninkisininde şimdiden pipisini görür gibiyimgamyoncuiremsu
ilgisiz kaldım :S
ilgisiz kaldım :S
ama ben 3 kere söledim ehehe erkek erkek erkekdelikafaduldendelikafadulden
herkes oğluş dıyor hee.. kocişim kız dıye tutturdu bnde erkek dıyorum bakalım ne cıkıcakkaydirigubbakcemile2
bence yarın gostermıycekkaydirigubbakcemile3
ama ben 3 kere söledim ehehe erkek erkek erkekdelikafaduldendelikafadulden
herkes oğluş dıyor hee.. kocişim kız dıye tutturdu bnde erkek dıyorum bakalım ne cıkıcakkaydirigubbakcemile2
bence yarın gostermıycekkaydirigubbakcemile3
kısss özge en senı facede ekleyenlerın hepıcıgı burdan mı ozgeyı ekleyenler onun arkadaslarında bende varım adım gülcan ordan bakıp ekleyın benıde
söyledim ya kızz erkek die
ayy yerim onun pipisini ben :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?