2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben qeldimmmmmmmmmm
nasılsınız kızlar..
ben qrip oldum pek iyi sayılmam
kontrole qidicem birazdan
qitmeden önce size bi selam vereyim dedim..

bak bunu bilmiyodum yapacak bişi varmı peki canım senin bilgin varmı
yok canım mide yanmasına gaviscon şurup içiyorum mide bulantısı ve kusma geçmiyor çok fazla eğilerek iş yapma özellikle yemek yediklten sonra az biraz uzan dinlen

kızlar evde bebegın kalp atıslarını dınleyebılecegımız bır alet bıle var sıfır 270 tl ıkıncı elı 150 tl
bende bakmıştım ama çok pahalı yaa başka da bi işlevi yok, sonra yorumları okudum kimisinde ses net gelmiyormuşş

tüm iyi dilekleriniz için hepinize çok ama çok teşekkür ederim.
rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasın bebişlerinizle de taçlandırsın inşallah.

ben rennie duo dıye surup ıcıyorm ondanda tıksındm ıcınce kusuyoruma rtkofyaaaaaaaaa

doktormu verdi canım kendinmi aldın. ben doktoruma dedim bu şikayetleri acı yeme turşu yeme baharat yeme salçalı yeme dedi durdu zaten yiyemiyorum ki çok sevdiğim turşuyu bile yiyemez oldum midem yanacak diye

annem diyoki ne tatlı yiyosun ne ekşi yiyosun ne acı ne turşu ben anlamadım senin mideyi dedi :kedi:

ben qeldimmmmmmmmmm
nasılsınız kızlar..
ben qrip oldum pek iyi sayılmam
kontrole qidicem birazdan
qitmeden önce size bi selam vereyim dedim..

geçmiş olsun canım hedi bi koşu dktra git gel sonra doğru yataga ben çorbanı yapıp geliyorum önlüğün takılı olsuncokacimcoook

efet cnm saglıkocagı doktoru verdı kendı doktormda bulantı hapı vermıstı bıde serum taktıryrdm seruma ara verdım birz
buarada bu saydıklrnn hıcbırnı yıyemyrm ztn

recep hediyen hayırlı olsun ben de çok begendim güle güle giysin çınar bebek

hoşbuldum canlarım.. ben şimdi annemdeyim
burdan beraber qidicez dr. qeldiğimde yazarım yine
hepinizi kocaman öpüyorum
hoş sohbetler hepinize opuyorumnanaktan

3 aydan sonra boyanabilir derler ya,
organik olsa sorun olur muki?
haklısın ama sorsam iyi olacak.

3 aydn sonra organık olnca doktrlr ızın verıyr ama benmkı idare edemzmısn dıye sordu bana eheheheheh ederz artk napalım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…