cnm çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine.Allah senide bebeğinide korumuş.hayırlısı bakalım bi oğluşumuz daha mı geliyor yoksa.burda da erkek bolluğu yaşanıyor bizim kızlar kıymete biniyor iyice eee azlar ya
KIZLAR BUGÜN ÇOK KÖTÜ BİRŞEY OLDU MERDİVENLEDEN DÜŞTÜM TAM 5 BASAMAK BİRŞEY OLACAK DİYE ÇOK KORKTUMMM
AMA ALLAHIMA ŞÜKÜR İYİ GÖRÜNÜYOR EL FALAN SALLIYORDU AMA NE YAZIKKİ CİNSİYETİNİ SÖYLEMEDİ ÇÜNKÜ KENDİ DRUM AMELİYATTAYDI YARIN YİNE GİDİCEM İLK 22 SAAT DÜŞÜK İÇİN ÖNEMLİYMİŞ DİNLENMEK LAZIMMIŞ YARIN YİNE BAKICAKLARRR EVDE DİNLEN 2GÜN DEDİLER AMA BEN İŞE GELDİM NE YAPAYIMMM İŞ BOĞAZA KADAR DOLU BİRTEK BELİMDE AĞRIM VAR
VE EĞER EŞİMDE BENDE YANILMADIYSAK PİPİ GÖRDÜK))))))
YADA BENZETTİKKKK YARIN DR UM OLURSA YARIN YOKSA C.TESİYE KALDIIIIImafoldumben
güneşcim bulantın varsa en iisi çavdar ekmeği ve peynir daha iisini bilmiorum walla
ahh canım yaa çok geçmiş olsun dikkat et kalkma yerinden sakın inşallah yarın dr olur canım...:teselli:KIZLAR BUGÜN ÇOK KÖTÜ BİRŞEY OLDU MERDİVENLEDEN DÜŞTÜM TAM 5 BASAMAK BİRŞEY OLACAK DİYE ÇOK KORKTUMMM
AMA ALLAHIMA ŞÜKÜR İYİ GÖRÜNÜYOR EL FALAN SALLIYORDU AMA NE YAZIKKİ CİNSİYETİNİ SÖYLEMEDİ ÇÜNKÜ KENDİ DRUM AMELİYATTAYDI YARIN YİNE GİDİCEM İLK 22 SAAT DÜŞÜK İÇİN ÖNEMLİYMİŞ DİNLENMEK LAZIMMIŞ YARIN YİNE BAKICAKLARRR EVDE DİNLEN 2GÜN DEDİLER AMA BEN İŞE GELDİM NE YAPAYIMMM İŞ BOĞAZA KADAR DOLU BİRTEK BELİMDE AĞRIM VAR
tost ye mideni bastırır
ay bizim orada bir yer var arsemiea sanırım adı..benim yediğimde etsiz canım yıllardır hep aynı yerden yerim Allahtan iş yerime yakında şube açtılar mideye falan hiç dokunmuo ayhh ağzım sulandı walla
geçmiş olsun canım:teselli:
özge bak çiğ köfteden bahsediyorlar benim gıkım çıkmıyor aferin yok mu bana
ahh canım yaa çok geçmiş olsun dikkat et kalkma yerinden sakın inşallah yarın dr olur canım...:teselli:
KIZLAR BUGÜN ÇOK KÖTÜ BİRŞEY OLDU MERDİVENLEDEN DÜŞTÜM TAM 5 BASAMAK BİRŞEY OLACAK DİYE ÇOK KORKTUMMM
ay bizim orada bir yer var arsemiea sanırım adı..
baska subeleri de varmış..
etsiz aynen..
aman allahım yok böyle bi lezzet
:roflol:yuh yani kınıyorum kızlar resmen kınıyorum susun hemen susunkötükedihüsoklava:kötükedihüso klava:kötükedihüso klava:
slm kızlar..yaa sayfalar dolmuş valla...
ya ben galiba grip oluyorum..evde herkes hasta bi ben kaldım....korkuyorum...
gülaycımcanım seni şiddetle kınıyorum..çiğköfte demişsin şurada gariban beni hiç düşünmemişsin vallabayılıyorum çiğköfteye ama eşim etsizini bile yedirmiyor....
özasfa canım geçmiş olsun...aman dikkatli ol...
ay bizim orada bir yer var armiea sanırım adı..
baska subeleri de varmış..
etsiz aynen..
aman allahım yok böyle bi lezzet
:roflol:
kızlar ben yemeğe gidiyorum bakalım bizim yemek hanede durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?