selam güzel anneler,
bugün çok yoğunum bir türlü giremedim, yazdıklarınızı bile takip edemedim
Annova'cım ben hergün işe arabamla gidip geliyorum. hergün minimum 20-25km yapıyorum. zorluk çekmiyorum hiç. ama ilerki aşamalarda ne olur bilmem.
Slm kislar ne guzel bir cogumuz cinsiyetlerini ögrenmissiniz bebeklerinizin ben daha ögrenemedim doktor randevum ocak ayinin 7 sinde insallah o zaman ögrenirim bende.
Ben 4 ayimi doldurmama ragmen hala bebegimin kipirtilarini hissedemiyorum yanliz ilk hamileligimde 3 bucuk aylikken cok net hissediyordum bebegimi.
Bebeklerinin cinsiyeti erkek olupta hala kipirtilari hissetmeyen varmi onu merak ediyorum.Benim bildigim erkek cocuk hemen hareketlenir kiz cocugu gec hareketlenir.
Ha birde cinsiyeti belli olanlar bebeginiz hangi tarafinizda benim bebegim hep sol tarafimda duruyorr ?
canım benim bende hiç zorluk çekmiyorum aslında ama doktor da böyle söyleyince ne yazıkki eşimde izin vermiyor... :gitme:
ya kızlar gün içinde normal öğün dışıknda aralarda bir şey yiyormusunuz?? meyve yada yemek türü
ya sağınızda ya da solunuzda olduğunu nasıl anlıyorsunuz... ben iki tarafada dikkatle dokunuyorum ama anlayamıyorum... orası daha sert falan mı oluyor?? :uhm:
ya sağınızda ya da solunuzda olduğunu nasıl anlıyorsunuz... ben iki tarafada dikkatle dokunuyorum ama anlayamıyorum... orası daha sert falan mı oluyor?? :uhm:
ya kızlar gün içinde normal öğün dışıknda aralarda bir şey yiyormusunuz?? meyve yada yemek türü
hoşbuldum kızlarrrrr oğluşumu qördüm
bacaklarını dikmiş uyuyodu =)
çok şekerdi yaa
dr sende beebişte çok iyiysiniz bi problem yok dedi.
diğer kızlardan haber varmı cinsiyet öğrencekler vardı buqün?
ben meyve yiyorum ve süt içiyorum ara öğün gibi.. gece yatarken 3-5 tane galeta.. ve soda.. yanmam var biraz yatmaya yakın.soda çok iyi geliyor.ya kızlar gün içinde normal öğün dışıknda aralarda bir şey yiyormusunuz?? meyve yada yemek türü
ben sağlık ocaklarından çok korkuyorum nedense.
hep oralarda tuhaf doktorlara denk geldim o yüzden gitmem
ama her sağlık ocağında yeterli donanım yok. telefonu varsa ara öğren
SILA_M benim bebişde sol tarafımda duruyor
ve oğluşum olucak inş..
benimki de sağda cosmo..kaydirigubbakcemile2 Bende hep sağdda hissediyom
Canim ben hamile kaldim kalali bebegim hep sol tarafimda orda daha fazla sislik ve sertlik var benim.Ama ilk oglumda böle birsey hissetmemistim bunda hep solumda.
ben meyve yiyiyorum canım hergün mutlaka... tabi biraz miğdem kazınınca da bisküvi kurabiye türü şeylerde atıştırıyorum...
klava: klava: klava: klava: klava:
bu çocuk bacaklarını açmıyo,göremedik,2 hafta sonra gel dedi
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?