2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya sağınızda ya da solunuzda olduğunu nasıl anlıyorsunuz... ben iki tarafada dikkatle dokunuyorum ama anlayamıyorum... orası daha sert falan mı oluyor?? :uhm:

SILA_M benim bebişde sol tarafımda duruyor
ve oğluşum olucak inş..

ya kızlar gün içinde normal öğün dışıknda aralarda bir şey yiyormusunuz?? meyve yada yemek türü

canım benim bende hiç zorluk çekmiyorum aslında ama doktor da böyle söyleyince ne yazıkki eşimde izin vermiyor... :gitme:

benimki biraz zorunluluk havalimanında çalışıyorum. toplu taşıma yok. servis var ama akşamları oğluşu almak zorunda olduğum için mecburen arabamla gidiyorum

ya kızlar gün içinde normal öğün dışıknda aralarda bir şey yiyormusunuz?? meyve yada yemek türü

meyva yiyodum çok. 2 gündür ayranla sodayı karıştırıp içiyorum. çok hoşuma gidiyor ama tıkıyor beni başka bişey yemeye fırsat bırakmıyor. bir de masamda fındık üzüm kayısı vs duruyor bir kavanozda. onlardan atıyorum arada ağzıma.

ya sağınızda ya da solunuzda olduğunu nasıl anlıyorsunuz... ben iki tarafada dikkatle dokunuyorum ama anlayamıyorum... orası daha sert falan mı oluyor?? :uhm:

dokunmadan anlıyorum ben ama bazen her zaman değil o tarafa baskı yapıyor

Canim ben hamile kaldim kalali bebegim hep sol tarafimda orda daha fazla sislik ve sertlik var benim.Ama ilk oglumda böle birsey hissetmemistim bunda hep solumda.

ben meyve yiyiyorum canım hergün mutlaka... tabi biraz miğdem kazınınca da bisküvi kurabiye türü şeylerde atıştırıyorum...

çok güzel .sonunakadr böyle sağlıklı olursun inş.

ben meyve yiyorum ve süt içiyorum ara öğün gibi.. gece yatarken 3-5 tane galeta.. ve soda.. yanmam var biraz yatmaya yakın.soda çok iyi geliyor.

ben sağlık ocaklarından çok korkuyorum nedense.
hep oralarda tuhaf doktorlara denk geldim o yüzden gitmem
ama her sağlık ocağında yeterli donanım yok. telefonu varsa ara öğren

geldim, biraz daha büyüsün kalp atışlarını dinlemeye gelebilirsiniz dedi
bide 24. hafta bitiminde tetanoz için çağırdı

SILA_M benim bebişde sol tarafımda duruyor
ve oğluşum olucak inş..

Canim hayirli ugurlu olsun oglusun evinize mutluluk ve neseyide beraberinde getirsin insallah.

Bilmiyorumki sitede bu sag sol tarafla ilgili bi yazi gormustum ordada sol tarafta olanlar kiz diyodu cogunluk.Ayy dusun dusun aslinda en iyisi doktor randevu zamanini beklemek.

Hayirlisi neyse o olsun bi oglum var bide kizim olsun isterim ama ikinciside oglan olsada cok sevinirimm önemli olan saglikli olmasi tabiki.

Canim ben hamile kaldim kalali bebegim hep sol tarafimda orda daha fazla sislik ve sertlik var benim.Ama ilk oglumda böle birsey hissetmemistim bunda hep solumda.

bende ilk aylarda ep solumda hissediyordum ama artık pek anlayamıyorum... belki biraz daha büyüyünce yeniden farkederim...

klava:klava:klava:klava:klava:

bu çocuk bacaklarını açmıyo,göremedik,2 hafta sonra gel dedi

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ben meyve yiyiyorum canım hergün mutlaka... tabi biraz miğdem kazınınca da bisküvi kurabiye türü şeylerde atıştırıyorum...

benmde bulantıdan bişi yemeye fırsatm olmuyr ama gunde 1-2 agzımdakı tat gıtsn dıye cokanatım var onlar beni idare edıyor

Kızlar bu sağda solda durmasını nasıl anlıyorsunuz. Ben dün doktora sordum yok öyle bi durum daha yukarıya çıkışı bile tamamlanmadı rahimin normalde olduğu yerde duruyor işte dedi. Oda göbekdeliği hizzasında yani ortada ve daha aşağıda. Başı dün aşaıya doğruydu ama bu sürekli değişen bişeymiş dönüp duruyormuş bu haftalar yeri bol olduğu için.

evet yaa gitti site...

HAFTANIN ÖNERıSı
Gebelikte vücudun belli bölgelerinde cildin hızlı bir şekilde genişlemesiyle özellikle kalıtsal olarak yatkın olan anne adaylarında çatlaklar ortaya çıkar. Bu çatlaklar özellikle karın bölgesinde oluşurlar ancak meme dokusunun ve basenlerin genişlemesi göğüs bölgesinde ve kalçalarda da çatlakların ortaya çıkmasına neden olabilir. Çatlaklar kalıcıdır ve tedavi yöntemlerinin başarı şansı yüksek değildir. Çatlak önleyici kremler veya badem yağı gibi nemlendiriciler cildinizin genişlemeye dayanıklılığını artırarak çatlak oluşumunu azaltabilir ve hatta hiç oluşmamasını sağlayabilir. Bu ürünleri bu haftalardan itibaren hergün düzenli olarak çatlak oluşma riski yüksek bölgelere tatbik etmenizde fayda vardır. Bunun yanında bol sıvı almak, antioksidan maddeleri bol miktarda içerdiğinden sebze ve meyve tüketimine özen göstermek, düzenli egzersiz yapmak, uygun kilo almak da çatlakları önlemede faydalı olabilirler. Bazı anne adaylarında hiç bir önlem almamış olmalarına rağmen hiç çatlak ortaya çıkmazken, bazılarında malesef tüm önlemlere rağmen yaygın çatlaklar ortaya çıkabilmektedir. Bu cildin yapısıyla ilgili bir durumdur.

klava:klava:klava:klava:klava:

bu çocuk bacaklarını açmıyo,göremedik,2 hafta sonra gel dedi

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ama herşey yolunda çok şükür,140 gr olmuş,aşıda olmam gerektiğini söyledi dr olucam büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…