2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hamile kalmadan önceki ay bir arkdaşım öylesine fal bakıyodu eşime. çok sevineceğin haber var dedi. ben hemen çok iş vardır ,para geliyodur dedim. eşimde ne sevinicem işe paraya, onu her zaman kazanırım ama her zman bebek sahibi olamam dedi.
kariyerini 1 sene ertelesen hiçbişey olmaz. erkeklerin askerliği gibi kadınların dogum süreci. biran önce olması daha iyi bence .. sonra daha rahat kariyer planı yapabilirsin.

evet evet benim kızım dünden beri beni bolbol tekmeliyorzemuszemus

maşallah... çok özendim bende istiyorum

ne güzel ya bende tekmelenmek istiyorum
ama tabi bebeğim tarafından başkası tekmelemesin lütfen delikafadulden

sırnaşık şey

pardon simnilcim eksik bi cümle kurmuşum.sağlık ocaklarında cihaz yeterli değilmiş bebek 500gr olmadan kalp atışlarını duymaya.sadece dinleme cihazı bu alet.

neyse canınız saolsun ya bebişin sağlıklı olsunda
inşallah o doğduktan sonra çalışırsan tekrar nasip olur inşallahh:1hug:

özasfa canım çok geçmiş olsun
benim de en çok korktuğum şeydir düşmek
her sabah aynı paniği yaşarım
dikkat et canım kendine

ne güzel ya bende tekmelenmek istiyorum
ama tabi bebeğim tarafından başkası tekmelemesin lütfen delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilahi tekmelick canım hiç korkma ama ne tekmeler son ayda ben hiç tekme almayayım hoplasın zıplasın dönsün ama tekme olmazzzzzzzzz oğlum öyle tekmelerdiki sokagın ortasında kalırdım acıdan evde kendimiyerde buldugum olurdu hiç düşünemiyorum bide iki tane amnnn :bbo:lmaz:

cnm üzme kendini bende öyle birşey duymuştummmmm
bir de sabahlaımı oluyor sadece ???sabahlarıysa hemen kahvaltı yapma azıcık bekle
öyle yap birde bilmiyorum bana çok dokunurdu kahavaltı önce ve sonrası su ve sulu şeyler yemek ......ona dikkat et çok eğilip kalkma
birde kalkar kalkmaz leblebi yeeeeee
geçer inşallah canım ya:-(((((((((benneyaptımki

tekmeleyince canımızı acıtıyorlar mı :1shok:
bak ben bunu bilmiyordum

neyse canınız saolsun ya bebişin sağlıklı olsunda
inşallah o doğduktan sonra çalışırsan tekrar nasip olur inşallahh:1hug:

evet tatlım, İnşallah.
Allahtan hayırlısı, kısmette varsa olur zaten. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
Bunlar fani şeyler, baksana tekmeleri hissedenler varmış.
Şu an en çok odaklandığım şey bu, acaba nasıl bir his, acıtır mı, gıdıklar mı, nedir, nasıl oluyor çok merak ediyorum ya.

kızlar kadıköydeki lcw aradım hamile koleksiyonu gelmiş
ben bir koşu gidimde bir kot pantalon istiyorum
hamile badim çok pantolunum eksik
bir de kot alsam yeter hadi size bay
ayyyyyy çıkmışken kuaföre de uğrayayım
kaş bıyık uzadı onları da aldirim
görüşürüz şekerlerim

tekmeleyince canımızı acıtıyorlar mı :1shok:
bak ben bunu bilmiyordum

o bebekten bebege deyişir canım benimki fenaydı gece hafif sagıma yada soluma döneyim bitane geçirirdi kalk düzelt kendini diye:mymeka: bide ayıptır söylemesi yollarda tepiklediginde çogunlukta makatıma vururdu işte öldürücü darbe o ozaman yıgılıyordum
ama hepsi öyle olmaz

pardon simnilcim eksik bi cümle kurmuşum.sağlık ocaklarında cihaz yeterli değilmiş bebek 500gr olmadan kalp atışlarını duymaya.sadece dinleme cihazı bu alet.

Ha, anladım.
Maaşallah bebiş tekmeliyormuş.
Nasıl bişey.

Tekmeleyince ne oluyor?

geçmiş olsun canım.keşke dinlenseydin,yokmu işten izin alma şansın.en azından yarım gün gibi dinlenirdin.

sağol canım izin alma şansım var aslında ama önümüzdki hafta çok alıcammm ondan istememiştim ama 1 sate giderim artıkkk dinleneyim doğruuuu

bende çıkacam şimdi
her sağlık ocağında kalp atışı dinlenmiyordur dimi :gitme:

vayy anasını bee . desene bu rahat günlerimizi arayacağız bikaç ay sonra delikafadulden

ooo sözde çok işi vardı bugün hanımın

bende çıkacam şimdi
her sağlık ocağında kalp atışı dinlenmiyordur dimi :gitme:

ben sağlık ocaklarından çok korkuyorum nedense.
hep oralarda tuhaf doktorlara denk geldim o yüzden gitmem
ama her sağlık ocağında yeterli donanım yok. telefonu varsa ara öğren

ßen qeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden

ben şimdiden sürekli konuşuyorum.. :kedi: biraz kasık ağrım olursada eşim elini tutuyor hemen geçiyor. benim nazlanmam mı bebişin mi bilemiyorum :asigim:

sizde tekmeler başladımı ki? :CüvCüv:

bende var canım tekmeler biraz oldu başlayalı harika bir duygu
ama sese yada farklı birşeye yapılan tepki değil tamamen kendi kendine
istediğinde yapıyor.inşallah hepiniz en kısa zamnda duyarsınız
ani tepkilerde korkutuyor bi an ama benim en sık sabah 11 den öğleye kadar sonrada gece başlıyor )))))kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…