Bana göre olur da, burada o mevkide gözü olan, fırsat çıksa da atlasak diyen, o kadar çok insan varki. Hiç kimse vazgeçilmez değil, maalesef. İst.Ünv.'ni 3. olarak bitirmiş, yıllarını bu işe vermiş biri de olsam, herşey bir yere kadar maalesef.
Gerçi henüz cevap vermediler, sonuçlanmadı ama ben pek umutlu değilim açıkcası.
Bi daha da bu fırsat ne zaman çıkar, ya da çıkar mı bilmiyorum artık.
Napalım, kızımın canı sağolsun, bu iş olsa da olmasada.
evet evet benim kızım dünden beri beni bolbol tekmeliyorzemuszemus
ne güzel ya bende tekmelenmek istiyorum
ama tabi bebeğim tarafından başkası tekmelemesin lütfen delikafadulden
ben anlamadım ya,
nasıl yani kalp atışlarını 500 gr. olmadan duyulmuyormuş.
Daha ilk haftalardan veri duyuyoruz ya, senin bahsettiğin farklı bişey herhalde ben çözemedim, nedir?
Tetanozu hastaneler de yapıyor.
Kadıköy Şifaya gidiyorum, onlar yapacaklar, doktorum söyledi.
Şeker yüklemesi falan da yapılacak.
Bana göre olur da, burada o mevkide gözü olan, fırsat çıksa da atlasak diyen, o kadar çok insan varki. Hiç kimse vazgeçilmez değil, maalesef. İst.Ünv.'ni 3. olarak bitirmiş, yıllarını bu işe vermiş biri de olsam, herşey bir yere kadar maalesef.
Gerçi henüz cevap vermediler, sonuçlanmadı ama ben pek umutlu değilim açıkcası.
Bi daha da bu fırsat ne zaman çıkar, ya da çıkar mı bilmiyorum artık.
Napalım, kızımın canı sağolsun, bu iş olsa da olmasada.
ne güzel ya bende tekmelenmek istiyorum
ama tabi bebeğim tarafından başkası tekmelemesin lütfen delikafadulden
bebiş valla bende ne yapacam bilmiyorum bu mideden hala geçmedi.
sabah kalkar kalkmaz lavabodayım. sonra kahvaltımı yapıyorum oda gidiyo. hatta dün öğlende boğuluyodum çıkarırken ya. ne zaman geçecek bilmiyorum br umudum kaldı bebeğin hareketleri hissedilince geçiyomuş bazılarında ondada geçmezse dğurna kadar korkarım böyle geçecek
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilahi tekmelick canım hiç korkma ama ne tekmeler son ayda ben hiç tekme almayayım hoplasın zıplasın dönsün ama tekme olmazzzzzzzzz oğlum öyle tekmelerdiki sokagın ortasında kalırdım acıdan evde kendimiyerde buldugum olurdu hiç düşünemiyorum bide iki tane amnnn :bbo:lmaz:
hamile kalmadan önceki ay bir arkdaşım öylesine fal bakıyodu eşime. çok sevineceğin haber var dedi. ben hemen çok iş vardır ,para geliyodur dedim. eşimde ne sevinicem işe paraya, onu her zaman kazanırım ama her zman bebek sahibi olamam dedi.
kariyerini 1 sene ertelesen hiçbişey olmaz. erkeklerin askerliği gibi kadınların dogum süreci. biran önce olması daha iyi bence .. sonra daha rahat kariyer planı yapabilirsin.
Evet canım ya,
herşeyde bir hayır vardır.
Kızımın canı sağolsun, başka bişeyin önemi yok, boşverdim zaten.
Kısmette varsa olur zaten, hırs yapmanın alemi yok.
neyse canınız saolsun ya bebişin sağlıklı olsunda
inşallah o doğduktan sonra çalışırsan tekrar nasip olur inşallahh:1hug:
tekmeleyince canımızı acıtıyorlar mı :1shok:
bak ben bunu bilmiyordum
pardon simnilcim eksik bi cümle kurmuşum.sağlık ocaklarında cihaz yeterli değilmiş bebek 500gr olmadan kalp atışlarını duymaya.sadece dinleme cihazı bu alet.
geçmiş olsun canım.keşke dinlenseydin,yokmu işten izin alma şansın.en azından yarım gün gibi dinlenirdin.
ben de şimdi sağlık ocağından geldim bebeğimin kalp atışlarını duyabilirmiyim diye gitmiştim ama 500gr olmadan duyulmuyormuş.1ay sonrada tetanoz aşısı için çağırdılar.herkesler sağlık ocağına kaydolsun arkadaşlar unutmayın.çünkü tetanoz aşısı sadece sağlık ocağında yapılıyor bildiğim kadarıyla
o bebekten bebege deyişir canım benimki fenaydı gece hafif sagıma yada soluma döneyim bitane geçirirdi kalk düzelt kendini diye:mymeka: bide ayıptır söylemesi yollarda tepiklediginde çogunlukta makatıma vururdu işte öldürücü darbe o ozaman yıgılıyordum
ama hepsi öyle olmaz
ooo sözde çok işi vardı bugün hanımınkızlar kadıköydeki lcw aradım hamile koleksiyonu gelmiş
ben bir koşu gidimde bir kot pantalon istiyorum
hamile badim çok pantolunum eksik
bir de kot alsam yeter hadi size bay
ayyyyyy çıkmışken kuaföre de uğrayayım
kaş bıyık uzadı onları da aldirim
görüşürüz şekerlerim
bende çıkacam şimdi
her sağlık ocağında kalp atışı dinlenmiyordur dimi :gitme:
ooo sözde çok işi vardı bugün hanımın
ben şimdiden sürekli konuşuyorum.. :kedi: biraz kasık ağrım olursada eşim elini tutuyor hemen geçiyor. benim nazlanmam mı bebişin mi bilemiyorum :asigim:
sizde tekmeler başladımı ki? :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?