2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bişey soracagım siz araba kullanıyormusunuz benim kociş izin vermiyor reflekslerin zayıflamıştır
kaza yaparsın diyoryaa bende kullanamıyorum ilk oğlumdada aynısını yaptı unutacagım araba kullanmayı valla :uhm:

Ha, anladım.
Maaşallah bebiş tekmeliyormuş.
Nasıl bişey.

Tekmeleyince ne oluyor?

şimdilik canımı acıtan birşey değil aksine her tekmesinde mutluluktan havalara uçuyorum.nasıl tarif edilir bilmiyorumki.inşallah en kısa zamanda hepinizin bebişleri başlar tekmelemeye

kızlar tekmelerden bahsetmişsiniz ..ben artık hissediyorumoğluşumun tekmelerini..aslında tekme değil de kıpırdanışlarını diyeyim...

hoşbuldum kızlarrrrr oğluşumu qördüm
bacaklarını dikmiş uyuyodu =)
çok şekerdi yaa
dr sende beebişte çok iyiysiniz bi problem yok dedi.
diğer kızlardan haber varmı cinsiyet öğrencekler vardı buqün?

canım ne yazıkki bende kullanamıyorum benim doktorum izin vermiyor çok çok gerekmedikçe kullanma diyor geçen gün eşimi garaja götürdüm ne kadar özlemişim yaa :umursamaz:

ya daemon u aradım ama bizim santralde bir problem var sanırım düşmüyoo

ohh ne güzel oğluşunu görmüşsün..iyi olmanıza da çok sevindim maşallah...

opuyorumnanaktan bende buqünden itibaren qünlük tutmaya karar verdim kıslar

canım ne yazıkki bende kullanamıyorum benim doktorum izin vermiyor çok çok gerekmedikçe kullanma diyor geçen gün eşimi garaja götürdüm ne kadar özlemişim yaa :umursamaz:

selam güzel anneler,

bugün çok yoğunum bir türlü giremedim, yazdıklarınızı bile takip edemedim

Annova'cım ben hergün işe arabamla gidip geliyorum. hergün minimum 20-25km yapıyorum. zorluk çekmiyorum hiç. ama ilerki aşamalarda ne olur bilmem.

ne güsel:teytey:ben de yarın için randevu aldım. inşallah görürüz cinsiyeti:Saruboceq:

Slm kislar ne guzel bir cogumuz cinsiyetlerini ögrenmissiniz bebeklerinizin ben daha ögrenemedim doktor randevum ocak ayinin 7 sinde insallah o zaman ögrenirim bende.

Ben 4 ayimi doldurmama ragmen hala bebegimin kipirtilarini hissedemiyorum yanliz ilk hamileligimde 3 bucuk aylikken cok net hissediyordum bebegimi.
Bebeklerinin cinsiyeti erkek olupta hala kipirtilari hissetmeyen varmi onu merak ediyorum.Benim bildigim erkek cocuk hemen hareketlenir kiz cocugu gec hareketlenir.
Ha birde cinsiyeti belli olanlar bebeginiz hangi tarafinizda benim bebegim hep sol tarafimda duruyorr ?

canım benim bende hiç zorluk çekmiyorum aslında ama doktor da böyle söyleyince ne yazıkki eşimde izin vermiyor... :gitme:

ne güsel:teytey:ben de yarın için randevu aldım. inşallah görürüz cinsiyeti:Saruboceq:

inşallah canım:hulya:
doktorun yanına muayneye qirmeden 10- 15 dk önce
bi çikolata yada şeker ye
bebek hareketlenir ve kesin cinsiyetini qösterir yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…