2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım ya öğrenmedim daha kontrol günüm gelmedi..
cumartesi doktor buradaysa gidecem, bakalım belki öğrenirim bu cumartesi. ay çok heyecanlı..
cumartesi dr. yoksa pazartesiye kalacak gitmem

kızlar valla içimden kız olsun istiyorum ama ilk hamileliğimi ögrendiğimde erkek gecti GErci hayırlı ve saglıklı evlat olsunda kız cocukları hem kıyafet olsun hem cimcimelikleri olsun daha cok sevdiriyor kendini bakalım allahım herkese hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin

yok canım ya öğrenmedim daha kontrol günüm gelmedi..
cumartesi doktor buradaysa gidecem, bakalım belki öğrenirim bu cumartesi. ay çok heyecanlı..
cumartesi dr. yoksa pazartesiye kalacak gitmem

hadi hayırlısı diyelim .Ben bu arada acıbadem bakırköyden randevu aldım özlem pata diye bir doktor nasıldır bilen var mı?

göbekdaşlarım ben kaçar
oğlişimi alimde evimize gidelim
kendinize iyi bakın
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzz

bende kız çok istiyorum ya rüyamda gördüm geçen beşikten kafasını uzatmış bakıyordu pembe bir yüzü vardı bide kadıfe gibiydi teni burnunu çenesini sevdim çok tatlıydı

ya bayanlar bıkmadınız mı birbirinize cinsiyet söylemekten
ya oğlan olacak ya kız az daha bekleyin doktor kesin sonucu söyler zatenkaydirigubbakcemile3

kızlar bende hazırlanayım cıkayım iyi akşamlarrrrrrrrrr kendınıze be bebişlerinize iyi bakın babayyyyyyyyyyyyyyyyy

bende kaçtım kızlar yarında buralarda olamayabilirim eşim endoskopi olucak
SEVıYORUM SıZı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…