merhaba haziran anneleri arkadaşlarım bana dua ediyosunuz dimi??????????:))))))))))))))))))))
yarın doktora gidicem pıhtılaşma testlerim yapılacak sebebini araştıracaklar ama geç çıkacak sonuçlar 2 ay sürebilirmiş(((
cinsiyetleriniz de belli olmuş ooooohhhh maşallah hepinize
takip ediyorum ara sıra
sağlıklı günler hepinizeeee
merhaba haziran anneleri arkadaşlarım bana dua ediyosunuz dimi??????????:))))))))))))))))))))
yarın doktora gidicem pıhtılaşma testlerim yapılacak sebebini araştıracaklar ama geç çıkacak sonuçlar 2 ay sürebilirmiş(((
cinsiyetleriniz de belli olmuş ooooohhhh maşallah hepinize
takip ediyorum ara sıra
sağlıklı günler hepinizeeee
eğer şeker falan bakılacaksa aç git ama ikili test için gerekli değil
Selam kızlar kasığımın sol tarafında bi ağrı oldu akşam üzeri biraz yattım şimdi yok gibi, neden oldu diye yaptıklarımı geçiriyorum kafamdan, sadece biraz uzun yürüdüm. Acaba yorgunluktan filan mı oluyo ki. Hayır olsun... Ya benim bi dahaki randevum 15 inde o zamana kadar sanırım tüm liste cinsiyetini öğrenmiş olacak. Doktorum pek bi hevesli değil sanki söylemek için hiç uğraşmadı görünüyo mu diye. Acaba özeline mi gitsem diyorum? Son gittiğimde kartını verdi gel mi demek istedi ki? Offff offf...
ukla daemon u aramış
o haber verdi
selam kızlar nasılsınız bebekleriniz ve sizler iyisinizdir umarım elimden geldiğince takip etmye çalışıyorum yazmakda istiyorum ama sizlerin maşaallahı var takip edemiyorum sohbetinizi bu arada ben bugün doktora gittim kuzum büyük ihtimalle erkek göstermek istemedi eli ile kapattı çok güldük ama gördüğümüz kadarı ile erkekgeliyor tabi isim düşündüm hemen aklıma YAĞIZ geldi bide sizlere sorayım dedim fikirlerinizi bekliyorum ..
sadece 2 li test yapılacaksa gerek yok aç gitmene zaten doktor söylerdi aç gel diyekızlar 2li test için aç karnına gitmek lazım :uhm: başka tahlil falan varmı
iyi akşamlar arkadaşlar bebişleriniz ve siz nasılsınız, umarım herkes için herşey yolundadır, bugün domuz gribi aşısı oldum umarım kötü bişi olmaz...
iyi akşamlar arkadaşlar bebişleriniz ve siz nasılsınız, umarım herkes için herşey yolundadır, bugün domuz gribi aşısı oldum umarım kötü bişi olmaz...
Stella [B .!.:hayırlısı olsun diyelim
bende geçen hafta olmuştum şükür bi sorun çıkmadı[/B]
Leyla01
gecmis olsun canim.
topicte birkac kisi daha yaptirdi domuz gribi asisi.insallah hersey yolunda gider.
Selam kızlar, 3 gündür siteye giremiyordum, maaşallah 200 sayfayı geçmişsiniz, 100'ünü okudum, daha fazla dayanamadım, okumadan atladım. Umarım bebekleriniz ve siz iisinizdir. Daemoncuğum tebrik ederim, sen de erkek annesi olacakmışsın. Bu arada özelden mesaj atıyorum, beni de face'e ekler misiniz? Oku oku çok yoruldum, artık yarın sabah görüşürüz. Kendinize ve pıtırcıklarınıza ii bakın :teytey:
hayirli olsun tekrar canim.nasil ama benim tahmin süperdi ama demi.hamile kalinca kendimi kaybettigim gibi hislerimide kaybetmisimkaydirigubbakcemile3ekledım senı cnm..
hayirli olsun tekrar canim.nasil ama benim tahmin süperdi ama demi.hamile kalinca kendimi kaybettigim gibi hislerimide kaybetmisimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?