2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bitanem rabbim yar ve yardımcın olsun rabbim en güzel dilekleri en hayırlı dilekleri senin üzerine serpiştirsin
rabbim inşallah sana da en kısa zamanda bebiş verir sağlıkla :Saruboceq:

bundan sonra herşey yolunda gider umarım
kendine dikkat et dualerımız seninle :Saruboceq:

Selam kızlar kasığımın sol tarafında bi ağrı oldu akşam üzeri biraz yattım şimdi yok gibi, neden oldu diye yaptıklarımı geçiriyorum kafamdan, sadece biraz uzun yürüdüm. Acaba yorgunluktan filan mı oluyo ki. Hayır olsun... Ya benim bi dahaki randevum 15 inde o zamana kadar sanırım tüm liste cinsiyetini öğrenmiş olacak. Doktorum pek bi hevesli değil sanki söylemek için hiç uğraşmadı görünüyo mu diye. Acaba özeline mi gitsem diyorum? Son gittiğimde kartını verdi gel mi demek istedi ki? Offff offf...

selam kızlar nasılsınız bebekleriniz ve sizler iyisinizdir umarım elimden geldiğince takip etmye çalışıyorum yazmakda istiyorum ama sizlerin maşaallahı var takip edemiyorum sohbetinizi bu arada ben bugün doktora gittim kuzum büyük ihtimalle erkek göstermek istemedi eli ile kapattı çok güldük ama gördüğümüz kadarı ile erkekgeliyor tabi isim düşündüm hemen aklıma YAĞIZ geldi bide sizlere sorayım dedim fikirlerinizi bekliyorum ..

kızlar 2li test için aç karnına gitmek lazım :uhm: başka tahlil falan varmı

eğer şeker falan bakılacaksa aç git ama ikili test için gerekli değil

Canim kartini verdiyse kesin özele gel demek istemistir.Yahi zaten turkiyedeki butun doktorlar böyle özeline gitmeden cok ilgilenmiyorlar.
Benimde ocak 7 de terminim canim hem bak ben 4 ayimi doldurdum o tarihe kadar nerdeyse 5 aylik olucak hala ögrenemedim cinsiyetini bebegimin.
Hayirlisi olsun canim gec olsunda saglikli ve gönlumuzdeki olsun insallah :Saruboceq:

iyi akşamlar arkadaşlar bebişleriniz ve siz nasılsınız, umarım herkes için herşey yolundadır, bugün domuz gribi aşısı oldum umarım kötü bişi olmaz...

Gözün aydın, sağlıcakla gelsin oğluşun
yağız bence güzel bir isim, eşimin tarafından bi ufaklık var adı yağız pek sempatik o aklıma geldi şimdi opuyorumnanaktan

kızlar 2li test için aç karnına gitmek lazım :uhm: başka tahlil falan varmı
sadece 2 li test yapılacaksa gerek yok aç gitmene zaten doktor söylerdi aç gel diye

iyi akşamlar arkadaşlar bebişleriniz ve siz nasılsınız, umarım herkes için herşey yolundadır, bugün domuz gribi aşısı oldum umarım kötü bişi olmaz...

hayırlısı olsun diyelim
bende geçen hafta olmuştum şükür bi sorun çıkmadı

gecmis olsun canim.
topicte birkac kisi daha yaptirdi domuz gribi asisi.insallah hersey yolunda gider.

Selam kızlar, 3 gündür siteye giremiyordum, maaşallah 200 sayfayı geçmişsiniz, 100'ünü okudum, daha fazla dayanamadım, okumadan atladım. Umarım bebekleriniz ve siz iisinizdir. Daemoncuğum tebrik ederim, sen de erkek annesi olacakmışsın. Bu arada özelden mesaj atıyorum, beni de face'e ekler misiniz? Oku oku çok yoruldum, artık yarın sabah görüşürüz. Kendinize ve pıtırcıklarınıza ii bakın :teytey:

iyi geceler kızlar forumda kımsecıkler kalmamıs. anneme gıttım hastaneden sonra daha yenı geldık eve cok yorulmusum bugun. benım oğluş basta acmadı bacaklarını doktor yuzde 95 erkek dedı ee kesın degılmı yanı dedım dur bakalım dedı bıraz daha bakınca benımkı gerıldı ıyıce bı actı bacaklarını erkekım ıste dıye bagırdı resmen doktorda buyuttu pipisini oglusun gelıyo dedı..

bu arada tebrıkler ıcın tesekkur ederım kızlar.. darısı basınıza cogunlugun tahmını tuttu tebrık ederım=)))))))

ekledım senı cnm..

hayirli olsun tekrar canim.nasil ama benim tahmin süperdi ama demi.hamile kalinca kendimi kaybettigim gibi hislerimide kaybetmisimkaydirigubbakcemile3

he ehehhe hepınıs supersınız=)) leylada demıstı zaten ben ne tahmın edersem tersı olur dıye kız demıstı o da sımdı bıldımı bılmedımı ne desm acep bu saatte nıe uyumadım bakım sen hadı ben kactımmm-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…