iyi geceler kızlar forumda kımsecıkler kalmamıs. anneme gıttım hastaneden sonra daha yenı geldık eve cok yorulmusum bugun. benım oğluş basta acmadı bacaklarını doktor yuzde 95 erkek dedı ee kesın degılmı yanı dedım dur bakalım dedı bıraz daha bakınca benımkı gerıldı ıyıce bı actı bacaklarını erkekım ıste dıye bagırdı resmen doktorda buyuttu pipisini oglusun gelıyo dedı..
bu arada tebrıkler ıcın tesekkur ederım kızlar.. darısı basınıza cogunlugun tahmını tuttu tebrık ederım=)))))))
Günaydın kızlar..
çok hastayım uyuyamıyorum bari bi qünaydn yazayım dedim..
qrip oldum, nefes alamıyorum,boğazım ve başım çok ağrıyor :çok üzgünüm:
malesef eşimede bulaştırmışım oda bu sabah kalktığında boğazları falan ağrıyodu mafoldumben
dün kontrole qidince dr söyledim oda daha kötü olursan
dahiliyeye qidersin dedi..
ballı ve limonlu çay içiyorum şimdilik..
inşallah eşim ve ben biran önce iyileşiriz :çok üzgünüm:
bence erkekkeeeeeee o zaman bana da bir tahmin yapın bakem
benimde randevum cumaya bakalım tuturabilecek misiniz
özbekcim sende kız anası olcan gibi kaydirigubbakcemile3hazır tahminde bulunurken bamada bulunun teyzoşlar kızmı erkekmi bu arda 16 ocakta gitcez biz dr daha cok var yaaaa
kız gibi geliyor senin bebişşşbanada banada tahmin istiyom bendeeee
kızlar sorun buyuk oturamıyorum kalkamıyorum yuruyememıyorum yatamıyorumkuyruk sokumumnda cok sıddetlibir agrı var dayanamıyorum yaa 2-3 gundr sabretmeye clşıyordum ama. doktorumu arasam acaba aman yaaa daha şişmeden bu agrı normalmii şimdi böleysem ilerde şişince ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?