2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyigeceler daemon tebrikederim canım hayırlısı olsun hadi darısı benim başıma cuma inşallah söyler bizim doktorda benim bir oğlan var dört yaşında bu kuzularda ikiz birine kız dese ne güzel olur hadi inşallah opuyorumnanaktansırnaşık şey

Günaydın kızlar..
çok hastayım uyuyamıyorum bari bi qünaydn yazayım dedim..
qrip oldum, nefes alamıyorum,boğazım ve başım çok ağrıyor :çok üzgünüm:
malesef eşimede bulaştırmışım oda bu sabah kalktığında boğazları falan ağrıyodu mafoldumben
dün kontrole qidince dr söyledim oda daha kötü olursan
dahiliyeye qidersin dedi..
ballı ve limonlu çay içiyorum şimdilik..
inşallah eşim ve ben biran önce iyileşiriz :çok üzgünüm:

Günaydın kızlar

Canım geçmiş olsun yaa, en kısa zamanda iyileşmeni istiyoruz. Bol vol istirahat et, bir de doktorum bana demişti, günde 3-4 defa ağıza ve buruna tuzlu suyla gargara yap.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr mutlu agrısız bol tepikli günler.opuyorumnanaktan
tatlı cadı geçmiş olsun canım aman dikkatet benimde geçenlerde oldu doktor ılık su iç bide buhar tut yüzüne demişti biraz iyi geliyor

günaydın anneler

tatlı cadı sana da çok geçmiş olsun. umarım çabucak atlatırsın
bende birazdan toplantıya gireceğim. birkaç saat gelemem.
görüşürüz

Günaydın kızlarrr. Tatlıcadı geçmiş olsun bal-limon ve zencefilli karıştırıp sıcak suda iç ayrıca bol bol sıvı al.

günaydın sabah şekerleri..

işlerle uğraşıyom ben de bir taraftan..

kızlar günaydınnn geçmişi okuyup geliyorumm

guzel anneler günaydın nasılız bakalım bugun....umarım guzel bir gun geecırırsınzz tatlı cadı geçmiş olsun cok dıkkat et kendıne

günaydın kızlaarrr.
tatlıcadı geçmiş olsun.ateşine dikkat et.yükseltmemeye çalış çok.

Kızlar birkaç gün olduğu gibi bugün de işlerim başımdan aşkın . Sizi sessizce takip edicem

kızlar sorun buyuk oturamıyorum kalkamıyorum yuruyememıyorum yatamıyorum kuyruk sokumumnda cok sıddetlibir agrı var dayanamıyorum yaa 2-3 gundr sabretmeye clşıyordum ama. doktorumu arasam acaba aman yaaa daha şişmeden bu agrı normalmii şimdi böleysem ilerde şişince ne olcak

günaydınlarrrrrrrrrrrr

bi elimde simit ve çayla başladım yine güne:)

karnımın çok şiştiğini ve sertleştiini hissediorum kızlar bu normal dimi:)

herkese günaydın.... nasılsınız bugün??
tatlıcadı geçmiş olsun dikkat et... istirahat et c vitamini falan al... bu arada hani sıcak ıhlamur falan içiyoruz ya... doktor yanlış yapıyorsun sıcak içme ılık iç dedi o zaman boğazlarını daha çok tahriş eder daha kötü olursun dedi... bilmeyenler için aklınızda bulunsun opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun bence hemen ara doktorunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…