2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım geçmiş olsun bence hemen ara doktorunu...

saol cnm acaba dıyorum randevum oldugu gune kdr sabretsmmı ama cnm cok yanıyor ..
ama doktorda bişey yapamaz sanrm rontgen falanda cekınemem

:roflol:yok kız ben aradım ulaşamadım
esmer arayıp ulaşmışşşbuyrunnnnnnnnn
uklaaaa hediyeni bugün yolluyoruuumm hihoyyyt

haberleşmede çalışanlara söyledim kargo gelince bana yollayacaklarr hihoyyyt

günaydın hemşerimmm.iyiyiz.sen nasılsın?

tatlı cadı benimde önce gıcık bi öksürükle başladı sona dolu dolu öksürüğe ve halsizliğe çevirdi Allahtan bayram tatiline girdik o ara bol bol dinlendim bayılıp gidiodum zaten ancak dinlenerek geçio o meret hastalık portakal suyu greyfurt falan sık iç yiyebiliosan ye canım bol bol tüket çok dikkat et canım benim :sinifsinif:

ayyy cok sevindim hayirli olsun.
ben demisdim demi benim tahminlerim hic tutmaz diye.sana kiz demisdim Daemoncum (ama erkek dusun solemistimkaydirigubbakcemile3 )
Tebrikleeer canim,hayirli evlat olsun.
benimkinide tahmin etsene belki tersi çıkar:roflol:

canım çok çok geçmiş olsunn
boğaz ağrısına karadut pekmezi al benim kronil faranjitim ve bademcik im olduğu için bundan başkası iyi gelmiyor 2 güne sürmez geçer boğaz ağrın bol bol yeee

guzel anneler günaydın nasılız bakalım bugun....umarım guzel bir gun geecırırsınzz tatlı cadı geçmiş olsun cok dıkkat et kendıne

günaydın kızlaarrr.
tatlıcadı geçmiş olsun.ateşine dikkat et.yükseltmemeye çalış çok.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyyt

canım geçmiş olsunda bir dr sor istersen biz burdan ne söylesek doğru olmaz şimdi..

günaydınlarrrrrrrrrrrr

bi elimde simit ve çayla başladım yine güne:)

karnımın çok şiştiğini ve sertleştiini hissediorum kızlar bu normal dimi:)

günaydınnnn
simit deme bana.. ıyyy hamileliğimden beri nefret ediyorum kokusundann :bbo:

kızlar günaydın hemen çıkcam ama bi selam verim dedim..
tatlı cadıcık geçmiş olsun ben de eşimle geçirdiğimde bol ballı ıhlamur içmiş ve mandalina portakal yemiştim..
daemon demek senin de oğlun oluyo:)hayırlı olsun canım tuğberk'imiz..
hadi görüşürüz fıstıklar..

Günaydın kızlar
hastalar var sanırım, çok geçmiş olsun umarım hafif atlatırsınız

efet bende hersabah sımıt pogoca mahvoldm artk 1hafatdr evden ekmek arası getryrm:):)

aaa daemon tuğberk mi koyuyormuş oğluşunun ismini...
o kısmı kaçırmışım..
güsel isim daemon

geçmiş olsun canım,
gripten önemlisi ateşini kontrol altında tutabilmen.
Yükselmemesi için elinden geleni yap, Allah korusun ateş, bebeğe zarar verebilir yoksa.

hemşerim kaydirigubbakcemile5 iyiyim bende dışarıdan bişeyler söyledim dört gözle onları bekliyorum yemek içim çok açııım....

ne söledin ne sölediinn.söyle de bizim de canımız istesin,sonra bizde söleyelim aynısından kaydirigubbakcemile3

gunaydın hanımlar dıyım tekrar.benım gıbı dogumdan cok cok korkan varmı ben cok korkuyorum dun gece kabusum oldu bu korku:çok üzgünüm:

gunaydın hanımlar dıyım tekrar.benım gıbı dogumdan cok cok korkan varmı ben cok korkuyorum dun gece kabusum oldu bu korku:çok üzgünüm:
ben korkmuyorum hiç..
hatta yaşamak istiyorum o duyguyu ve o zorlugun ardındaki rahatlıgı..
kadın vucudu buna uygun olarak yaratılmış..
millet kaçar tane doğuruyor, bir biz mi yapamayacaz o işi :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…