2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklısın ıhmal etmemelıyım en kısa zamnda gıdeym bari

canım ben kullanıyorum ama bende gayet normal öyle alerji felan da yapmadı
ama her cilt farklı reaksiyon gösterebilir istersen bir cildiyeciye felan git yada
bir süre kullanma bakalaım ondanmı yoksa başka birşeymi dokunuyor acaba:uhm:

CANIM her akşam kızartmamı yenir mi ya zaten hamilelikte kızartma yasak doktorun demedimi uzak dur diye???sebze ağırlıklı beslenmeye çalış kendini düşünmeyeceksin bebeğini aklına getir o nerden vitamin alacak yoksa ...

Son düzenleme:

ama diğer malzemelerden yiyemiyorsun çiğ kalmıyorki sonuçta pişiyor... benimde sabah aklıma geldi kaşarlı domatesli... zaten genelde de öyle çok severim ben hem çok ağır olmuyor..

herkesler geçmişte herhalde. ben hep geçmişi takip etmekten muhabbete katılamıyordum sonunda sıfırladım valla geçmişi

tabi bu arada herkesi tanıyor gibi hissediyorum kendimi

valla kızartma canı isteyenler patatesleri elma dilim yapıp hafif yağlayıp tuzlasın. sonra da fırın tepsisine yağlı kağıt koyup versin fırına. kızartma sonuçta normalde de faydalı bişey değil çünkü.

teşekkür ederim canım.. demekki bende oldu bu... olmazsa burada sürekli bahsedilen bebeyağı felan kullanayım....

haklısın ıhmal etmemelıyım en kısa zamnda gıdeym bari

Evet güzelim,
inan gözünü korkutmak için söylemiyorum,
sadece bu konunun ne kadar önemli olabileceğini anlatmaya çalıştım,
ihmale gelmez,

stres kırığını yaşadım, çok iyi biliyorum, geçer geçer dedikçe, baktım, an be an ağrı artıyor.
o şekilde 2 gün idare etmeye çalıştım, 2. gün, yardımsız oturup kalkamamaya başladım, öyle gittim doktora, o zaman hamile de değildim üstelik.

sen hamilesin aman diyim ihmal etme.

teşekkür ederim canım.. demekki bende oldu bu... olmazsa burada sürekli bahsedilen bebeyağı felan kullanayım....
kakao yağı var palmers felan galiba markası ona da iyi demişti drum birde onu dene
ama bence 1 kaç kez sürmeden bak bakalımmm

ama diğer malzemelerden yiyemiyorsun çiğ kalmıyorki sonuçta pişiyor... benimde sabah aklıma geldi kaşarlı domatesli... zaten genelde de öyle çok severim ben hem çok ağır olmuyor..

ne bileyim benim içim rahat etmiyor.çok sevmeme rağmen hamile kaldığımdan beri 1 kere yedim sadece.onu da kızartnaktan tahta gibi yapıp yedim.
çok mu pimpirikliyim ne

saol cnm tam bnde sorcktm kı lovfun sormş sebebı ne acaba dıye

ne bileyim benim içim rahat etmiyor.çok sevmeme rağmen hamile kaldığımdan beri 1 kere yedim sadece.onu da kızartnaktan tahta gibi yapıp yedim.
çok mu pimpirikliyim ne

yok canım pimpiriklikle ne alakası var içine sinmiyorsa yeme tabi.. ama ben yiyiyorum özellikle izmire gidince izmir sandviç mutlaka yerim.. zemuszemus

aaa daemon tuğberk mi koyuyormuş oğluşunun ismini...
o kısmı kaçırmışım..
güsel isim daemon
ben hemen ilk sayfaya göz attım :jeyyar:
geçmiş olsun canım,
gripten önemlisi ateşini kontrol altında tutabilmen.
Yükselmemesi için elinden geleni yap, Allah korusun ateş, bebeğe zarar verebilir yoksa.
evet ince giyin ve geceleri üzerini örtme..ateş çok yoruyor insanı..
ne söledin ne sölediinn.söyle de bizim de canımız istesin,sonra bizde söleyelim aynısından kaydirigubbakcemile3
dün benim kocam ben uyurken iki dakka biyere gitti..orda da kuymak yemişler gelmiş diyoki bana "kuymağı kaçırdın"..len hamile kadına öyle şey söylenir mi klava: eşşek :mymeka: (sevgülüm mevgülüm ama kaydirigubbakcemile3) gerçi ben de burda yazıp sizin aklınıza getirerek aynı şeyi yaptım ama :kedi: sırnaşık şey
gunaydın hanımlar dıyım tekrar.benım gıbı dogumdan cok cok korkan varmı ben cok korkuyorum dun gece kabusum oldu bu korku:çok üzgünüm:
canım benim daha çok var, bırak son aya kadar yaşama bari o sıkıntıyı..Allah yardımcımız olur merak etme..
işte kk'nın bu yönünü seviyorum:) herkesin benzer bi deneyimi var ve illaki cevap alıyosun..
işte kk'nın bu yönünü de hiç sevmiyorum!iş yapamıyoz gerçekten
ben de her akşam yatmadan önce tost yemeye başladım..biraz kilo alim bari..gripten sonra zayıfladım zaten
kızartma yasaaakk!hele hamilelikte! lmaz:

yok canım pimpiriklikle ne alakası var içine sinmiyorsa yeme tabi.. ama ben yiyiyorum özellikle izmire gidince izmir sandviç mutlaka yerim.. zemuszemus

hhooppp hoooooppp hamile vaaarrrr.yazdığımız şeylere dikkat lütfen lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…