git bence de
zaman kaybetmeden al randevunu, git.
İnan önemlidir, gözardı etme, kendi kendine sittin sene dursa yine de geçmez.
Ya kıl dönmesi,
ya stres kırığı diyecekler.
Kıl dönmesi değildir İnşallah. Çünkü onda operasyon gerekir.
diğeri de kötü ama en azından simitle falan geçiyor.
Sen hemen git, hallet neyse.
canım ben kullanıyorum ama bende gayet normal öyle alerji felan da yapmadıGünaydın kızlar! bu sizin topiğinize bayılıyorum ama takip etmek pek mümkün değil :bbo: çok hızlısınız...
Ben bişey sormak istiyorum bu karındaki çatlaklar için lierac diye bir krem var ondan kullanmaya başlamıştım ama karnımın üstünde çok küçük sivilceler ve kızarıklıklar oluşmaya başladı... vücudumun diğer bölümerine baktım başka yerde yok, acaba allerji mi yaptı??? aranızda kullanan var mı acaba bu kremi??
günaydınlarrrr... ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlamış benim de randevum 30 unda inşallah ben de öğrenebilirim.
CANIM her akşam kızartmamı yenir mi ya zaten hamilelikte kızartma yasak doktorun demedimi uzak dur diye???sebze ağırlıklı beslenmeye çalış kendini düşünmeyeceksin bebeğini aklına getir o nerden vitamin alacak yoksa ...sabahları tost yada ekmek arası bişiler yiyorum
akşamlarıda kızartma türü şeyler işte..
anneme qidersem zaten zorla mecbur yedirir bana:sinifsinif:
ama bebek için ceviz, bal , süt qibi şeyler yiyorum hamileliğimde
aayy bende dün sabah yedim.hatta 1 gece önceden söledim kocişe yarın tost yiyelim diye.geceden başladı ağzımın suları akmaya kaydirigubbakcemile3
ama sadece kaşarlı yiytebiliyorum tabii.adı lazım olmayan diğer malzemeyi yemek yasak olduğu için :sinifsinif:
canım ben kullanıyorum ama bende gayet normal öyle alerji felan da yapmadı
ama her cilt farklı reaksiyon gösterebilir istersen bir cildiyeciye felan git yada
bir süre kullanma bakalaım ondanmı yoksa başka birşeymi dokunuyor acaba:uhm:
haklısın ıhmal etmemelıyımen kısa zamnda gıdeym bari
kakao yağı var palmers felan galiba markası ona da iyi demişti drum birde onu deneteşekkür ederim canım.. demekki bende oldu bu... olmazsa burada sürekli bahsedilen bebeyağı felan kullanayım....
ama diğer malzemelerden yiyemiyorsun çiğ kalmıyorki sonuçta pişiyor... benimde sabah aklıma geldi kaşarlı domatesli... zaten genelde de öyle çok severim ben hem çok ağır olmuyor..
bu stress kırığının sebebi neymiş peki? stress mi CADIARZU[/QUOTE
kısmen stres tabii ama aslında sadece ismi öyle.
ben bankacıyım, geçen yaz, çalıştığımız tempoyu anlatamam,
sabah 9 - akşam 8 öğlen yemeğe bile çıkamadan.
Sadece tuvalete gidebiliyoruz, o da sıkışıp, çatlamaya yakın.
böyle bir ortamda ister iş ortamını stresi de, ister, yoğunluk de, istersen uzun süre oturmak zorunda kalmak de.
Geçen yaza kadar 55 kiloydum, o ortamda sürekli oturmaktan bi tarafı hafiften büyüttük yani, 61'le hamile kaldım valla.
bu stress kırığının sebebi neymiş peki? stress mi CADIARZU[/QUOTE
kısmen stres tabii ama aslında sadece ismi öyle.
ben bankacıyım, geçen yaz, çalıştığımız tempoyu anlatamam,
sabah 9 - akşam 8 öğlen yemeğe bile çıkamadan.
Sadece tuvalete gidebiliyoruz, o da sıkışıp, çatlamaya yakın.
böyle bir ortamda ister iş ortamını stresi de, ister, yoğunluk de, istersen uzun süre oturmak zorunda kalmak de.
Geçen yaza kadar 55 kiloydum, o ortamda sürekli oturmaktan bi tarafı hafiften büyüttük yani, 61'le hamile kaldım valla.[/QUOTEv
valla geçmiş olsun canım. stressiz bir ortam çok zor çünkü herhalde bir de devamlı oturmak tetikliyor demek ki. dikkat etmek gerekli sağol canım...
Evet güzelim,
inan gözünü korkutmak için söylemiyorum,
sadece bu konunun ne kadar önemli olabileceğini anlatmaya çalıştım,
ihmale gelmez,
stres kırığını yaşadım, çok iyi biliyorum, geçer geçer dedikçe, baktım, an be an ağrı artıyor.
o şekilde 2 gün idare etmeye çalıştım, 2. gün, yardımsız oturup kalkamamaya başladım, öyle gittim doktora, o zaman hamile de değildim üstelik.
sen hamilesin aman diyim ihmal etme.
ne bileyim benim içim rahat etmiyor.çok sevmeme rağmen hamile kaldığımdan beri 1 kere yedim sadece.onu da kızartnaktan tahta gibi yapıp yedim.
çok mu pimpirikliyim ne
ben hemen ilk sayfaya göz attım :jeyyar:aaa daemon tuğberk mi koyuyormuş oğluşunun ismini...
o kısmı kaçırmışım..
güsel isim daemon
evet ince giyin ve geceleri üzerini örtme..ateş çok yoruyor insanı..geçmiş olsun canım,
gripten önemlisi ateşini kontrol altında tutabilmen.
Yükselmemesi için elinden geleni yap, Allah korusun ateş, bebeğe zarar verebilir yoksa.
dün benim kocam ben uyurken iki dakka biyere gitti..orda da kuymak yemişler gelmiş diyoki bana "kuymağı kaçırdın"..len hamile kadına öyle şey söylenir mine söledin ne sölediinn.söyle de bizim de canımız istesin,sonra bizde söleyelim aynısından kaydirigubbakcemile3
canım benim daha çok var, bırak son aya kadar yaşama bari o sıkıntıyı..Allah yardımcımız olur merak etme..gunaydın hanımlar dıyım tekrar.benım gıbı dogumdan cok cok korkan varmı ben cok korkuyorum dun gece kabusum oldu bu korku:çok üzgünüm:
işte kk'nın bu yönünü seviyorum:) herkesin benzer bi deneyimi var ve illaki cevap alıyosun..canım aynı şikayetlerle doktorluk olmuştum, geçen yaz.
Kuyruk sokumu kemiğinde stres kırığı denen bir çatlama tespit ettiler.
Ultrasonla, röntgenle falan bakıyorlar, ama sana röntgenle bakılamaz şu anda hamilelikten dolayı.
Teşhis koyduktan sonra,
sadece bir ağrı kesici bir kaç gün,
bir de tek ve kesin çözüm şu, doktor da onaylayacaktır bunu, oturma simidi diye bişey var, 1-2 ay onun üstüne oturman gerekecek. Sonra kendiliğinden iyileşiyor.
Doktora git bence ama her halükarda o simidi edinmezsen geçmez maalesef,
illet bişeydir, ağrısını iyi bilirim, mutlaka o simidi almanı öneririm, hamilelikle omurgana daha fazla yük binecek, ağrın daha da artar yoksa.
işte kk'nın bu yönünü de hiç sevmiyorum!iş yapamıyoz gerçektenkızlar benim bugün iki kampanyam başlıyor ikisininde planları hazır değil henüz birini yardımcıma pasladım halledicek ama diğeri biraz kasıyor bu nedenle takipte bile olamayacağımAkşam yayına gireyim yarın rahat edecem inşallah öpüyorum hepinizi. (Ara ara bakmaya çalışırım yinede aklım sizdeyken işde yapılmıyor)
ben de her akşam yatmadan önce tost yemeye başladım..biraz kilo alim bari..gripten sonra zayıfladım zatenaayy bende dün sabah yedim.hatta 1 gece önceden söledim kocişe yarın tost yiyelim diye.geceden başladı ağzımın suları akmaya kaydirigubbakcemile3
ama sadece kaşarlı yiytebiliyorum tabii.adı lazım olmayan diğer malzemeyi yemek yasak olduğu için :sinifsinif:
kızartma yasaaakk!hele hamilelikte!sabahları tost yada ekmek arası bişiler yiyorum
akşamlarıda kızartma türü şeyler işte..
anneme qidersem zaten zorla mecbur yedirir bana:sinifsinif:
ama bebek için ceviz, bal , süt qibi şeyler yiyorum hamileliğimde
:roflol:yok kız ben aradım ulaşamadım
esmer arayıp ulaşmışşşbuyrunnnnnnnnn
yok canım pimpiriklikle ne alakası var içine sinmiyorsa yeme tabi.. ama ben yiyiyorum özellikle izmire gidince izmir sandviç mutlaka yerim.. zemuszemus
bitti mi toplantın kız ikizim archimimyapma ya amma atmışım heee :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?