ben hemen ilk sayfaya göz attım :jeyyar:
evet ince giyin ve geceleri üzerini örtme..ateş çok yoruyor insanı..
dün benim kocam ben uyurken iki dakka biyere gitti..orda da kuymak yemişler gelmiş diyoki bana "kuymağı kaçırdın"..len hamile kadına öyle şey söylenir miklava: eşşek :mymeka: (sevgülüm mevgülüm ama kaydirigubbakcemile3) gerçi ben de burda yazıp sizin aklınıza getirerek aynı şeyi yaptım ama :kedi: sırnaşık şey
canım benim daha çok var, bırak son aya kadar yaşama bari o sıkıntıyı..Allah yardımcımız olur merak etme..
işte kk'nın bu yönünü seviyorum:) herkesin benzer bi deneyimi var ve illaki cevap alıyosun..
işte kk'nın bu yönünü de hiç sevmiyorum!iş yapamıyoz gerçekten
ben de her akşam yatmadan önce tost yemeye başladım..biraz kilo alim bari..gripten sonra zayıfladım zaten
kızartma yasaaakk!hele hamilelikte!lmaz:
ben hemen ilk sayfaya göz attım :jeyyar:
işte kk'nın bu yönünü seviyorum:) herkesin benzer bi deneyimi var ve illaki cevap alıyosun..
yardımcı olabildiysek ne mutlu,
kızlar hamilelik olsun, olmasın özellikle işimiz gereği oturarak çalışıyorsak,
en azından saat başı bir 5-10 dakika ara verip, biraz ayaklanmakta fayda var,
bilginize.
günaydınlarrrrrrrrrrrr
bi elimde simit ve çayla başladım yine güne:)
karnımın çok şiştiğini ve sertleştiini hissediorum kızlar bu normal dimi:)
gunaydın hanımlar dıyım tekrar.benım gıbı dogumdan cok cok korkan varmı ben cok korkuyorum dun gece kabusum oldu bu korku:çok üzgünüm:
evettt ama ben bi ara aradım demiştimya aklında o kalmış demekki yerimsenibenyapma ya amma atmışım heee :roflol:
bitti mi toplantın kız ikizim archimim
oleeeyyyyyyyy hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bitti özge yevvvruummm
özgürlüğüme kavuştum sonunda. hihoyyyt
hhooppp hoooooppp hamile vaaarrrr.yazdığımız şeylere dikkat lütfenlmaz:
Slm kislar ne guzel bir cogumuz cinsiyetlerini ögrenmissiniz bebeklerinizin ben daha ögrenemedim doktor randevum ocak ayinin 7 sinde insallah o zaman ögrenirim bende.
Ben 4 ayimi doldurmama ragmen hala bebegimin kipirtilarini hissedemiyorum yanliz ilk hamileligimde 3 bucuk aylikken cok net hissediyordum bebegimi.
Bebeklerinin cinsiyeti erkek olupta hala kipirtilari hissetmeyen varmi onu merak ediyorum.Benim bildigim erkek cocuk hemen hareketlenir kiz cocugu gec hareketlenir.
Ha birde cinsiyeti belli olanlar bebeginiz hangi tarafinizda benim bebegim hep sol tarafimda duruyorr ?
ayy anovaa resmine bayıldım..:roflol: Allah seni ne yapmasın emi.. demin kendin diyordun yemek için ne söyledin illa söyle diye şimdi de hamile var diyon kaydirigubbakcemile3 neyse o dediğim de zor birşey değil herkes evinde yapabilir Allahtan..
yardımcı olabildiysek ne mutlu,
kızlar hamilelik olsun, olmasın özellikle işimiz gereği oturarak çalışıyorsak,
en azından saat başı bir 5-10 dakika ara verip, biraz ayaklanmakta fayda var,
bilginize.
evet bende hep masa başındayım
bazen kalkmayı unutuyorum, aslında dediğin gibi gezmek lazım
benimde yavaş yavaş kuyruk sokumuma ağrı girmeye başladı çünkü :1no2:
ayy anovaa resmine bayıldım..
dünkü hediye paketi kızlardan mı o archimim in gönderdiği sitedeki
ya kızlar sabah benim karnım olmuyoo
geliyorum bişeyler yiyorum öle çıkıyor benim döbüşümmm
kızzz yolla bana o siteyi nooluurr nooluurr :Saruboceq: bayılırım ööle şeylerebenimde aklıma o geldi dedim anova gönderdiğim sitedeki kızlardan birini çalmış
ya bir de dün bebekler için tişort baskısı yapan bir siteye girdim
bayıldım o yazılara. az daha sabredeyim bir sürü body bastırıcam bebeğime
evet benimde bazen aşırı sertleşiyor. şimdiden böyle olursa ilerki aylarda patlarız herhaldedelikafadulden
sanırım gazdan dolayı bu kadar sert oluyor
ben hamile kalmadan önce normal doğuma öcü gibi bakardım
ama hamile kaldıktan sonra bütün önyargılarım geçti. şimdi normal doğumdan yanayım
sonuçta bir çok kadın bu yöntemi uyguluyor.
kızzz yolla bana o siteyi nooluurr nooluurr :Saruboceq: bayılırım ööle şeylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?