2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BENDE KIZARTMA HAYALIYLE YANIP TUTSUYORM AMA BULANTILARIM YUZNDEN YIYEMIYRUMM BİRAZ DUZLSN MIDEM HEMEN YICEMM AHH AHHH:):)kaydirigubbakcemile5

günaydınlarrrrrrrrrrrr

bi elimde simit ve çayla başladım yine güne:)

karnımın çok şiştiğini ve sertleştiini hissediorum kızlar bu normal dimi:)

evet benimde bazen aşırı sertleşiyor. şimdiden böyle olursa ilerki aylarda patlarız herhaldedelikafadulden
sanırım gazdan dolayı bu kadar sert oluyor

gunaydın hanımlar dıyım tekrar.benım gıbı dogumdan cok cok korkan varmı ben cok korkuyorum dun gece kabusum oldu bu korku:çok üzgünüm:

ben hamile kalmadan önce normal doğuma öcü gibi bakardım
ama hamile kaldıktan sonra bütün önyargılarım geçti. şimdi normal doğumdan yanayım
sonuçta bir çok kadın bu yöntemi uyguluyor.

ya kızlar sabah benim karnım olmuyoo
geliyorum bişeyler yiyorum öle çıkıyor benim döbüşümmm

hhooppp hoooooppp hamile vaaarrrr.yazdığımız şeylere dikkat lütfen lmaz:

:roflol: Allah seni ne yapmasın emi.. demin kendin diyordun yemek için ne söyledin illa söyle diye şimdi de hamile var diyon kaydirigubbakcemile3 neyse o dediğim de zor birşey değil herkes evinde yapabilir Allahtan..

merhaba herkese...annişler ve kuzular nasıllar..

benim kızım soldaydı oğlum sağda....:))

:roflol: Allah seni ne yapmasın emi.. demin kendin diyordun yemek için ne söyledin illa söyle diye şimdi de hamile var diyon kaydirigubbakcemile3 neyse o dediğim de zor birşey değil herkes evinde yapabilir Allahtan..
ayy anovaa resmine bayıldım..
dünkü hediye paketi kızlardan mı o archimim in gönderdiği sitedeki

ayy anovaa resmine bayıldım..
dünkü hediye paketi kızlardan mı o archimim in gönderdiği sitedeki

benimde aklıma o geldi dedim anova gönderdiğim sitedeki kızlardan birini çalmış
ya bir de dün bebekler için tişort baskısı yapan bir siteye girdim
bayıldım o yazılara. az daha sabredeyim bir sürü body bastırıcam bebeğime

ya kızlar sabah benim karnım olmuyoo
geliyorum bişeyler yiyorum öle çıkıyor benim döbüşümmm

aynen canım yaaa... yani sabahta ver göbeğim ama kahvaltı ve öğle yemeği yiyince daha çok çıkıyor... hele akşam yemeğini de yiyince davul gibi kocaman oluyor... neden acaba :uhm:

kızzz yolla bana o siteyi nooluurr nooluurr :Saruboceq: bayılırım ööle şeylere

anam bilmiorum walla acaip sert pantlon sıkıo beni artık elbise çoook rahat gelio

gece eşimi delirttim karnımın üstüne yatamadım yorganı bacaamın arasına alıorum ne eşimin üstünü çrttürüorum ne kendimin tir tir titredim bütün gece yaa dio sabah :roflol: aşkım özür dilerimmdedim
ama ilk kez bu kadar derin uyudum yahuu

kızlar linkini yolladığınız sitede bize göre yapmıyolar mı??

ayy şu 1. çinko,lütfen el sürmeyin,üretim tarihi olanlar süper yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…