2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de
%50 mommy
%50 daddy

ve

annesiyle
babasının
kuzusu

diye 2 tane sipariş veriyom delikafadulden

özge ba kuzum senin kerata pipisini göstermiyorsa oğluşum gelsin de yardım etsin :mymeka: kardeşine kızsın e hadi göster diye oğluşun olacak gamyoncuiremsu haaaaaaaa

afiyet olsun anova...

esmercim şükür bebişimle iyiyiz bir sorun kalmadı..ama dr evhamımdan biraz uzaklaşmamı istiyor....nasıl olcaksa...

özge ba kuzum senin kerata pipisini göstermiyorsa oğluşum gelsin de yardım etsin :mymeka: kardeşine kızsın e hadi göster diye oğluşun olacak gamyoncuiremsu haaaaaaaa

wuuuuuuuuuuu
oğlulşum olacak demek
ben de kız isterdim hep ama
son 1-2 haftadır iyice erkek gibi doğmaya basladı içime
bakalım cumartesi gösterir belki ne var ne yoksa :roflol:

wuuuuuuuuuuu
oğlulşum olacak demek
ben de kız isterdim hep ama
son 1-2 haftadır iyice erkek gibi doğmaya basladı içime
bakalım cumartesi gösterir belki ne var ne yoksa :roflol:

ay önemli olan canım hayırlı evlat olması bizler yaşlanınca bize umarım bakarlar
huzur evine felan atarlarsa üzülürüm valla senağlama

günaydın güzel anneler. inşallah bugün herkes iyidirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sabah sabah kalktım ilacım bitmişti doktora ilaç yazdırmaya gittik bin pişman oldum arabada kusa kusa geldim eve. hemen yattım yeni kalktım bende.

ya resım nasıl yüklenıyor ben bır türlü yapamadım yardımcı olurmusununz yerimseniben

ay önemli olan canım hayırlı evlat olması bizler yaşlanınca bize umarım bakarlar
huzur evine felan atarlarsa üzülürüm valla senağlama

keşke huzurevine atsa benim çocuk. bazı huzurevlei gerçekten göründüğü gibi kötü değil
kapının önüne atmasında huzurevine atsın

keşke huzurevine atsa benim çocuk. bazı huzurevlei gerçekten göründüğü gibi kötü değil

kaydirigubbakcemile3 alemsiniz yaaaa.çocuklar doğdu,büyüdü.biz yaşlandık ve bize bakmalarına geldi sıra.çok hızlısınız çoookkk

güzel bir yere benziyor. benim için önemli olan buluşma zaten
çay bahçesi bile olsa gelirim.
dediğin gibi mekan bulsak iyi olacak zaman daralıyor

valla benim için de mekan çok önemli değil
sıcak biryer olsun yeter
hatta isterseniz bana gelin valla kabul ederim ha

aaa daemon tuğberk mi koyuyormuş oğluşunun ismini...
o kısmı kaçırmışım..
güsel isim daemon
evet canım kocısım duyduktan ıkı dk sonra aradı adı tugberk olcak dedı nette bakmıs 30000 de bır bulunan bır ısımmıs tugber'göklerın hakımı ' demekmıs bızım oglan pılot mu olur acabakaydirigubbakcemile3

ay valla bende cocugumun basına bela olmak ıstemem benı huzurevıne yerlestırsedeollur allah elden ayaktan dusurmesınde bı sekılde yasarız kızlar ya

valla benim için de mekan çok önemli değil
sıcak biryer olsun yeter
hatta isterseniz bana gelin valla kabul ederim ha
evet ya zamn kalmadı yer duusnsek ıyı olur

bu arada gunaydınnnnnnnn.. gec uyandık kahvaltı yaptık geldıkk gece oglusun heyecanından uyumadıkta babmızda ıse gec kaldı o yuzdensositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…