kılza rbu arada begendınızmı oglusumun ısmını
çok cici bir isim canımmm opuyorumnanaktanamaann hergun aynı dert yıne baslamıs :d bız ne yesek caba kahvaltıyı gec yaptık ama acıktık yıne=))
saol cnm hepımız bıran once ıyı habeler alıp buyutelım bebelerımızı ıcını ferah tut herseyın hayırlısını dıle ben ıkılı testte cok stres yapmıstım ama bunda hıc ole olmadı nedense..
YAA birde bana hediye edecekmiş yılbaşındaaa :roflol:
amaann hergun aynı dert yıne baslamıs :d bız ne yesek caba kahvaltıyı gec yaptık ama acıktık yıne=))
saol cnm hepımız bıran once ıyı habeler alıp buyutelım bebelerımızı ıcını ferah tut herseyın hayırlısını dıle ben ıkılı testte cok stres yapmıstım ama bunda hıc ole olmadı nedense..
amaann hergun aynı dert yıne baslamıs :d bız ne yesek caba kahvaltıyı gec yaptık ama acıktık yıne=))
sen nerede yaşıyorsun aysey
yakınsan bir koşu gel buluşmaya
Günaydın kızlar..
çok hastayım uyuyamıyorum bari bi qünaydn yazayım dedim..
qrip oldum, nefes alamıyorum,boğazım ve başım çok ağrıyor :çok üzgünüm:
malesef eşimede bulaştırmışım oda bu sabah kalktığında boğazları falan ağrıyodu mafoldumben
dün kontrole qidince dr söyledim oda daha kötü olursan
dahiliyeye qidersin dedi..
ballı ve limonlu çay içiyorum şimdilik..
inşallah eşim ve ben biran önce iyileşiriz :çok üzgünüm:
tamam canımmm çok saol heyecanla bekliyorummmalkisalkisalkis
anam bilmiorum walla acaip sert pantlon sıkıo beni artık elbise çoook rahat gelio
gece eşimi delirttim karnımın üstüne yatamadım yorganı bacaamın arasına alıorum ne eşimin üstünü çrttürüorum ne kendimin tir tir titredim bütün gece yaa dio sabah :roflol: aşkım özür dilerimmdedim
ama ilk kez bu kadar derin uyudum yahuu
Selam kızlar bi sıkıntı yok inşallah kimsede zemuszemus
Şu tişörtlere bakıyodum çok cici bunlar yaptrmam lazım kaydirigubbakcemile5
Birde bugun 3lü testimiz var bizim saat 2de inş. bi aksilik çıkmazsa alkisalkisalkis
Gün içinde yoğunluktan yazamıyom ama takip ediyom hepinizi Şeniz
Öperimmmmmmmmmmmmmm Şeniz
tesekkur ederız teyzesı. turkce kokenlı bı ısımmıs baktımda soylenmesı bıraz zor ama alıscaz artık evrensel olsun oglusumÇok güzel bir isim, Anlamı da güzelmiş. Sadece ben isimde türkçe karakter geçmemesine uğraşıcam becerebilirsem. Yurt dışıyla iş yapar ilerde nolur nolmaz zor durumda kalmasın di mi
çok cici bir isim canımmm opuyorumnanaktan
kız ne ince fikirlisin beÇok güzel bir isim, Anlamı da güzelmiş. Sadece ben isimde türkçe karakter geçmemesine uğraşıcam becerebilirsem. Yurt dışıyla iş yapar ilerde nolur nolmaz zor durumda kalmasın di mi
ismiyle sağlıkla yaşasın şekerimamaann hergun aynı dert yıne baslamıs :d bız ne yesek caba kahvaltıyı gec yaptık ama acıktık yıne=))
sormaaaaaa
canım çok çok geçmiş olsun. dikkat et hamileliğimin başında bende öksürük boğaz ağrısı çok çekmiştim. ıhlamur çok iyi gelyo canım.
ayyyy bende bacak arasına alıp yorganı yatmayı çok seviyorum.
3 lü testler başlıyo artık inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. testinde güzel çıkar inşallah
hemencık eklıyorum canımtuğberk çok güzel bir isim Maaşallah, ismiyle yaşasın.
Daemon, benim kızımın adına %90 karar verdik,
ECE
olacak sanırım, listeye ekler misin canım.
güzelmiş canım oğlunun ismi.
sen mi koydun babası mı bakayım. bugün haberlerde kuzgun ismine rastladım o da hoşuma gitti
eşime desem kesin dalga geçer
ayy canım benımmm ya kıyamam ona bennn.. neyı var canım. ıste acı gercekte bu ne yazıkkı onların omru bıızmkı kadar uzun degıl.. acı gercegı ne yazıkkı bızde yasaycagız benım kopegımde ocakta yasına gırecek.. ama soyel dusun bırcok kopek 16 yasını goremıyor ne guzel bakmıssın kı ona cok guzel bı 16 yıl gecırmıstır emınım ve sımdıde onu kaderıne terk etmıyosunn onu yerım e kulagından bı ısır..bizimde köpek var 16 yaşında hasta yazık şu an günde 3 iğne vurunuo
biz oğlumun ismine bir türlü karar verememiştik
umut, burak, ömer isminde gidip gelmiştik
hastane de babamızı ilk gördüğümüzde
adı umut olsun mu dedim eşime
oda olur demişti
sanırım bizim buda öyle olacak
tünaydın annişler
ay ama yazık olmuş eşime sırtı tutulmuş zavallının bu akşam kendime ayrı yorgan çıkarcamdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?