2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kılza rbu arada begendınızmı oglusumun ısmını

Çok güzel bir isim, Anlamı da güzelmiş. Sadece ben isimde türkçe karakter geçmemesine uğraşıcam becerebilirsem. Yurt dışıyla iş yapar ilerde nolur nolmaz zor durumda kalmasın di mi

çok cici bir isim canımmm opuyorumnanaktan

YAA birde bana hediye edecekmiş yılbaşındaaa :roflol:

aman yok sakın kabul etme komsum sen bana yakınsın benım canguvenlıgımde tehlıkeye gırerr.. kızz ukla bı aksam kocısınıde alda bıze cay ıcemeye gelınn

tuğberk çok güzel bir isim Maaşallah, ismiyle yaşasın.
Daemon, benim kızımın adına %90 karar verdik,
ECE
olacak sanırım, listeye ekler misin canım.

güzelmiş canım oğlunun ismi.
sen mi koydun babası mı bakayım. bugün haberlerde kuzgun ismine rastladım o da hoşuma gitti
eşime desem kesin dalga geçer

canım çok çok geçmiş olsun. dikkat et hamileliğimin başında bende öksürük boğaz ağrısı çok çekmiştim. ıhlamur çok iyi gelyo canım.

tamam canımmm çok saol heyecanla bekliyorummmalkisalkisalkis

ayyyy bende bacak arasına alıp yorganı yatmayı çok seviyorum.

3 lü testler başlıyo artık inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. testinde güzel çıkar inşallah

Çok güzel bir isim, Anlamı da güzelmiş. Sadece ben isimde türkçe karakter geçmemesine uğraşıcam becerebilirsem. Yurt dışıyla iş yapar ilerde nolur nolmaz zor durumda kalmasın di mi
tesekkur ederız teyzesı. turkce kokenlı bı ısımmıs baktımda soylenmesı bıraz zor ama alıscaz artık evrensel olsun oglusum
çok cici bir isim canımmm opuyorumnanaktan

senınde bellı olsun artık komsum ya

kız ne ince fikirlisin be
bende kısa ve öz olması taraftarıyım
oğlumun adı umut
onu ismi gibi olsun istiyorum sade
ismiyle sağlıkla yaşasın şekerim

ay ama yazık olmuş eşime sırtı tutulmuş zavallının bu akşam kendime ayrı yorgan çıkarcamdelikafadulden

tuğberk çok güzel bir isim Maaşallah, ismiyle yaşasın.
Daemon, benim kızımın adına %90 karar verdik,
ECE
olacak sanırım, listeye ekler misin canım.
hemencık eklıyorum canım
güzelmiş canım oğlunun ismi.
sen mi koydun babası mı bakayım. bugün haberlerde kuzgun ismine rastladım o da hoşuma gitti
eşime desem kesin dalga geçer

babsı erkek habrını aldıktan 2 dk sonra aradı ısım buldum dıye tuğberk olcak dedı benımde hosuma gıttı. buı zamna kadar ben erekek hıssedıyodum esım kız ama kız ısmınıben bulmustum erkegıde ben bulcam dıyodu. ölede oldu..
kuzgun ne demekmıs

bizimde köpeğimiz var ama daha küçük 3 aylık ..:))

bende akılda kolay kalacak bir isim istiyorum..aslında ben ata ismini seviyorum bakalım babamız ikna olacak mı...işe girerken kolay akılda kalıcı isimler ön planda oluyormuş..oğluma kolaylık olsun....

biz oğlumun ismine bir türlü karar verememiştik
umut, burak, ömer isminde gidip gelmiştik
hastane de babamızı ilk gördüğümüzde
adı umut olsun mu dedim eşime
oda olur demişti
sanırım bizim buda öyle olacak

bizimde köpek var 16 yaşında hasta yazık şu an günde 3 iğne vurunuo
ayy canım benımmm ya kıyamam ona bennn.. neyı var canım. ıste acı gercekte bu ne yazıkkı onların omru bıızmkı kadar uzun degıl.. acı gercegı ne yazıkkı bızde yasaycagız benım kopegımde ocakta yasına gırecek.. ama soyel dusun bırcok kopek 16 yasını goremıyor ne guzel bakmıssın kı ona cok guzel bı 16 yıl gecırmıstır emınım ve sımdıde onu kaderıne terk etmıyosunn onu yerım e kulagından bı ısır..

ASLINDA ERKEK ISMINDE BENIMDE HEP AKLIMA KISA ISIMLER GELIYODU AMA TUĞBERK TE COK HOZUMA GITTI. BEN MEHMET ISMINI COK SEVIYORUM AMA ESIMIN LANET PATRONUNUN ADI MEHMET O YZDEN SOLEYEMEDIM BILEkaydirigubbakcemile3

yaa bende ulaş ismini çok seviyorum
o kadar istememe rağmen eşim oğluma koymama izin vermedi
kızlar siz koyun be güzel isim değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…