dün akşam eşimle doğumu konuştuk kolay diyo doğum abartma dedi
dur dedim senana daha açık konuşayım diyince
konuşbakalım dedi: erik büyüklüğunde bir yerden diyarbakır karpuzu zor çıkar demi dedim evet imkansız dedi işte biz o imkansızı yapıcaz dedim ve sustu kaydirigubbakcemile2
ne oldu yiwrumsanırım sadece yazdıklarınızı okumak en ıyısı olucak galıbayasakkelime:a015:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendün akşam eşimle doğumu konuştuk kolay diyo doğum abartma dedi
konuşbakalım dedi: erik büyüklüğunde bir yerden diyarbakır karpuzu zor çıkar demi dedim evet imkansız dedi işte biz o imkansızı yapıcaz dedim ve sustu kaydirigubbakcemile2
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyhepimiz itiraf için senin yazmanı bekledik esmercim. :roflol::roflol:
valla canım kimsede ses yoktu sen itiraf edince döküldük hepimizde:roflol:
sanırım sadece yazdıklarınızı okumak en ıyısı olucak galıbayasakkelime:a015:
kızlar biz önümüzdeki hafta 2000. sayfayı görürüz bakın buraya yazıyorum
kızlar biz önümüzdeki hafta 2000. sayfayı görürüz bakın buraya yazıyorum
yok anacım zaten lağman yapıyorlar merak etme bişey olmazz:roflol:yaf asıl buyuk sorun doğum esnasında ıkınırken sorun çıkmasın
bizim bir ebe kiracımız vardı anlatıyordu bebek beklerken neler neler çıkıyor diyodu allah muhafaza o gün yiyip içmeyelim bariiii:roflol:
ne oldu yiwrum
ben sustum 2000 sayfayı biraz zar görürsünüz konusayım mı:jeyyar:
yoo bısey olmadı ne olsunkı cok guzel konusuyorsunuz
valla görürüz..noldukineee...
bız bu gıdısle naha neler goruruz özgem...
ben sustum 2000 sayfayı biraz zar görürsünüz konusayım mı:jeyyar:
:1hug:yoo bısey olmadı ne olsunkı cok guzel konusuyorsunuz
sankim bıraz alınganlık sezdimm..:1shok:
:1hug:
özoş yaf şimdi benim çizelgem 16 ya ben 17. haftanın gelişimine bakıcam demii:uhm:
evet hayatım sen 17. haftadasın artık.. 17. haftaya bakacaksın :CüvCüv:özoş yaf şimdi benim çizelgem 16 ya ben 17. haftanın gelişimine bakıcam demii:uhm:
:roflol:kıss aklınada geliyo pes yaniiidün akşam eşimle doğumu konuştuk kolay diyo doğum abartma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?