2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MasAllah hatunlar sizin hiziniza da yetisilmiyor vallaha. kaydirigubbakcemile3

uklaaaaaaaaaaaaa komsum esmer bıze kısır yapıcak bende borek kek bıseyler hazırlayıp cayı demlıycem dedıkodu yapcezzz.. sende gelırsın dımııı

kötükedihüsoklava:kötükedihüsoklava:kötükedihüsoklava:kötükedihüsoklava:
özel mesajjjjj diye bişey varr kötükedihüsoklava:kötükedihüsoklava:kötükedihüsoklava:kötükedihüsoklava:

uklaaaaaaaaaaaaa komsum esmer bıze kısır yapıcak bende borek kek bıseyler hazırlayıp cayı demlıycem dedıkodu yapcezzz.. sende gelırsın dımııı

gelirim de hangi günnn, bu hafta sonuysa ben yokum ama ( gitcem ya izmite cumartesii akşama ama gündüz kuaföre gidip ağda yaptırcammm
böreği ben yapem getiremmm patatesliii

bak ya şu terbiyesizlere:mymeka:

aferin kız bebiş iyi dedin :içelim:

kız daemon sen benden 5 gün öndesin haaa ama ben önce doğurucam iddasına varımmvereliniortak
yok ya sen öle san.. bı kerem benım oglusum 1 hafta buyuk cıkıyor her seferınde doktorumuzda muhtemelen bu bebek hazıranı beklemıycek dıyo gorces bakalımmmm..
kıskandınmı bebişimm.. sız burda sıdık yarısı yaparkene ben ozelden konusun dedım mı:roflol:

beni kızdır ma şimdi erik derim haaaa kötükedihüso
hatta dedim bile

kızlarım ben geldimmm...dün kocişkonun silah zoruyla domuz gribi aşısı olmaya götürüldüm,doktorumda olman lazım dedi,e ben şimdi eyimi ettim?ha birde 20 haftadan önceki gebelerde bi açıklama yapılmamış hala öle bi şey imzalattılar...

gelirim de hangi günnn, bu hafta sonuysa ben yokum ama ( gitcem ya izmite cumartesii akşama ama gündüz kuaföre gidip ağda yaptırcammm
böreği ben yapem getiremmm patatesliii
tamm kuzum senın musaıt olduugun gune ayarlarız o zamn agdaya nere gıtcen beraber gıdelım bende korkudan cesret edemedım aldı basını gıdıyolar nere gıtcennn

kısır mı dedinizzzzzz:1shok:
evet evetkaydirigubbakcemile3
bak ya şu terbiyesizlere:mymeka:

aferin kız bebiş iyi dedin :içelim:
aa hıcte degılızzzlülülülülülü
yok yaa öyle kendi kendine buluşmak fln aaa

var varralkisalkisalkis

keşke 20, haftayı bekleseydin yafff
benim dktrda vurul dedi ama 20, haftayı tamamla dedi

yaaa daemon aşk olsun bende sizin komşunuzum beni unuttunuz mu :gitme:

ayy canımm dogru yaaa kız okla zeynepte bızım burda oturuyo ama bı tarıf vermedın kuzum aynı yerdeyız senle bende o yanyoldayım sende gel anacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…