bize stres topu muamelesımı yapıosun sen şimdi:tomato:
nooluyo bebişim:sinifsinif:
noldu kuşş..:sinifsinif:
zeki hatunun ben ayollzemuszemus
tebrik ederim doğru bir tespit kaydirigubbakcemile5
edepsiiizzz çek oo dilini içerii...-tatlicadiarzu-lülülülülülü :roflol:
uklaaaaaaaaaaaaa komsum esmer bıze kısır yapıcak bende borek kek bıseyler hazırlayıp cayı demlıycem dedıkodu yapcezzz.. sende gelırsın dımııı
Bebek Tekstil - Bebek Patikleri - Mini Moda Bebek Market, Bebek Arabaları, Bebek Alışveriş, Mama Sandalyesiözge senin aldgn su patıkler vrdı yaaa hangı sıtedeydı onlarrrr kısssss
allahım yarabbim :roflol:kız daemon sen benden 5 gün öndesin haaa ama ben önce doğurucam iddasına varımmvereliniortak
uklaaaaaaaaaaaaa komsum esmer bıze kısır yapıcak bende borek kek bıseyler hazırlayıp cayı demlıycem dedıkodu yapcezzz.. sende gelırsın dımııı
Bebek Tekstil - Bebek Patikleri - Mini Moda Bebek Market, Bebek Arabaları, Bebek Alışveriş, Mama Sandalyesi
işte burada canım
allahım yarabbim :roflol:
iddiaya bak :roflol:
kötükedihüsoklava:kötükedihüso klava:kötükedihüso klava:kötükedihüso klava:
özel mesajjjjj diye bişey varr kötükedihüsoklava:kötükedihüso klava:kötükedihüso klava:kötükedihüso klava:
yok ya sen öle san.. bı kerem benım oglusum 1 hafta buyuk cıkıyor her seferınde doktorumuzda muhtemelen bu bebek hazıranı beklemıycek dıyo gorces bakalımmmm..kız daemon sen benden 5 gün öndesin haaa ama ben önce doğurucam iddasına varımmvereliniortak
kıskandınmı bebişimm.. sız burda sıdık yarısı yaparkene ben ozelden konusun dedım mı:roflol:kötükedihüsoklava:kötükedihüso klava:kötükedihüso klava:kötükedihüso klava:
özel mesajjjjj diye bişey varr kötükedihüsoklava:kötükedihüso klava:kötükedihüso klava:kötükedihüso klava:
Bebek Tekstil - Bebek Patikleri - Mini Moda Bebek Market, Bebek Arabaları, Bebek Alışveriş, Mama Sandalyesi
işte burada canım
allahım yarabbim :roflol:
iddiaya bak :roflol:
yok ya sen öle san.. bı kerem benım oglusum 1 hafta buyuk cıkıyor her seferınde doktorumuzda muhtemelen bu bebek hazıranı beklemıycek dıyo gorces bakalımmmm..
kıskandınmı bebişimm.. sız burda sıdık yarısı yaparkene ben ozelden konusun dedım mı:roflol:
tamm kuzum senın musaıt olduugun gune ayarlarız o zamn agdaya nere gıtcen beraber gıdelım bende korkudan cesret edemedım aldı basını gıdıyolar nere gıtcennngelirim de hangi günnn, bu hafta sonuysa ben yokum ama( gitcem ya izmite cumartesii akşama ama gündüz kuaföre gidip ağda yaptırcammm
böreği ben yapem getiremmm patatesliii
evet evetkaydirigubbakcemile3kısır mı dedinizzzzzz:1shok:
aa hıcte degılızzzlülülülülülübak ya şu terbiyesizlere:mymeka:
aferin kız bebiş iyi dedin :içelim:
yok yaa öyle kendi kendine buluşmak fln aaa
kızlarım ben geldimmm...dün kocişkonun silah zoruyla domuz gribi aşısı olmaya götürüldüm,doktorumda olman lazım dedi,e ben şimdi eyimi ettim?ha birde 20 haftadan önceki gebelerde bi açıklama yapılmamış hala öle bi şey imzalattılar...
yaaa daemon aşk olsun bende sizin komşunuzum beni unuttunuz mu :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?