bencede elif nun koyma. dediğin gibi sürekli elif nur yazarlar ismini.
kızın da hayat boyu ismini düzeltmekle uğraşır.
ben elif ismini koyamam çünkü babannemin ismi. koyarsam da o bebek fazla yaşamaz annem onu camdan aşağı atar.
babaannemi çok severdi de kendisi :jeyyar:
gene senin dr sölemiyo benim abim dr bi baksan görsen söylesen dedim önce bi tamam dedi sonra da vazgeçtii sinir dayısı işteee ne olacakbunlar göstermiyor yazık doktor söylemiyor bizim gıcık doktora ne demeli gördü adam ama söylemiyor yaaaaaaaa ama yarın başka bi doktor arkadaşı bakacak korkuyorum oda söylemezmi refik bey söylesin diye ama kandırmaya çalışacagım
hehe benimde 3 E 1 K olduuuukla bence senin oğluşun olacak
ben elif ismini koyamam çünkü babannemin ismi. koyarsam da o bebek fazla yaşamaz annem onu camdan aşağı atar.
babaannemi çok severdi de kendisi :jeyyar:
elif nur koy canımo zaman elifin yanına yakışacak ikinci isim bulun valla başınızın etini yemiyim akşam akşam
elif nur koy canım
elif nur koy canım
ayy olsun kıs denizin kokusu geliyordur yinede oraya... ben 1 yıl falan orda izmir ticaret meslek lisesinde okudum... 7 ay falanda izmir ticaret odasında staj yaptım... geleyim hemen oraya zaten hemen mimozaya gitcem...
hayırlı olsun canımmm gözün aydın ne güzel öğrenmişsinizzz bizde bi öğrenebilsekk:bbo:sagolun kızlar allahım hayırlısını versın herşeyın
nur,can,naz eklerinden nefret ediyorumlmaz:
vereliniortakayy sahi mi çok sevindim bu habere. kızım olursa evde kalmayacak :1hug:
o zaman elifin yanına yakışacak ikinci isim bulun valla başınızın etini yemiyim akşam akşam
:roflol:
o zaman elif su koy :1rolleyes:
ayrıca niye tek basına elif koymuyorsun ki
elif su da olabilir
ya da elif şayan olabilir
begüm şayan da olabilir
elif sude güselmiş
anaa isim başımıza kaldı görüyon mu delikafadulden
elif sude, elif nur, elif ışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?