Allah nasip ederse doğumdan 30 gün sonra kuzenim evlenecek denizliden izmire gideceğiz bakalım bişey olmaz herhalde... benim teyzem kızı 20 günlükken istanbuldan izmire gelmişti...
canım ben okuyorum valla geçmişi yetişemiyorumki maşallah hız süper...
canım body lerin bir tanesi mi 17,5 tl?
evet ya yılbaşından sonra bi haftasonu buluşalım oratk bir noktada terasparkta falan olabilir mesela...
:sinifsinif: yine çıkardım yaaaa yediklerimi mecbur duş aldım ancak geldim yaffff[/QUOTE
ah canım ya daha geçmedi mi senin bulantıların
hiç sorma ya kesin 9 ayı doldurcaz böyle bebeğimlemafoldumben
aman cnm yedıgın bısey mı dokunuyor hala bıtmedı su bulantın gercı benımkıde 3 aydan sonra basladı ama cok sık olmuyor genelde ac karnına oluyor yada agır kokularda:sinifsinif: yine çıkardım yaaaa yediklerimi mecbur duş aldım ancak geldim yaffff
cogumuzun cinsiyeti belli olmus..herkese hayırlı olsun....
kızlar kyafetlere yazı yazdırıyormuşsunuz
ben de yaptırcam akşam eşim gelsin birine dedesinin ilk torunu yazdırıcam
diğerine ilk göz ağrımız yazdırıcam
bir diğerinede beni öpene çiş yaparım yazdırcam
kızlar kilolarınıza çok dikkat edin ben 7 kilo aldım dün doktorum gebelik zehirlenmesi olur böyle kilo alırsan dedi belirtileri vücutta ödem kilo da artış ve allah korusun bebeklerde gelişim geriliği şimdi 1 dilim ekmeğe düştüm ölüyorum açlıktan ekmeği 1 dilimden fazla yeme bol sıvı al dedi
kızlar kilolarınıza çok dikkat edin ben 7 kilo aldım dün doktorum gebelik zehirlenmesi olur böyle kilo alırsan dedi belirtileri vücutta ödem kilo da artış ve allah korusun bebeklerde gelişim geriliği şimdi 1 dilim ekmeğe düştüm ölüyorum açlıktan ekmeği 1 dilimden fazla yeme bol sıvı al dedi
aman canım onemlı bısey olmasında mıde bulantısıyla ugras bı tek
fikirler süper kızzkızlar kyafetlere yazı yazdırıyormuşsunuz
ben de yaptırcam akşam eşim gelsin birine dedesinin ilk torunu yazdırıcam
diğerine ilk göz ağrımız yazdırıcam
bir diğerinede beni öpene çiş yaparım yazdırcam
evet canım tanesicanım body lerin bir tanesi mi 17,5 tl?
yaptır kız yaptırr..maaşı almaya az kaldııgeldi demek ne güzel
bende maaşımı alayım hemen yaptırcağım 2 tane.:dance::dance:
daemoş duydun mu kızz bak birden fazla kilo almak iyi değilmiş yavaşla biraz amanın bende üzülüyodum kilo almıyorum diyeeeeCADIARZU
bende 7 kılo aldım ama hıc oyle bısey solemdıler ıkı hastaneye bırden gıdıyorum sadece bıraz daha dıkkat et dedıler ee kuzum senınkı ıkız bıde alıcaksın tabı.. bence bı kadar evham yapma ben ekmek yemeden doyamıyorumkii
arkadaşalr artık siteye arada bir gireyim ders çalışayım diyorum ama şu pcin karşısından kalkamıyorum biriniz benimle kavga edinde küsüp girmeyeyim ancak böyle olur eşim birgün pc sinek gibi yapıştığını görücam yeter diyo biri beni dövsüüüüünnnnnmafoldumben
klava::tomato::mymeka: dövdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?