2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ermerciğim peki sabah kalktığında hiç birşey demedinizmi sen yada eşin??

e peki sonra bugün fln hiçbirşey dedin mi unuttuguna dair..
dün oğlun fln dürtseydi..
bugün ben olsam ay kesin çok fena surat yapardım canına okurdum onun

canım bebgınıde kendını de uzme sen gıt kendıne guxel bı dogum gunu hedıyesı al keyfın yerıne gelsin. kocişinde unuttugunu farkedınce utanacaktır hatasını bı sekılde telafı edecektır emınım

afedersin kuşum ben sayfaları hızlı hızlı okiyim derken mevzuya tam hakim olamamışım,ben genel bi ilgisizlikten bahsettin sanmıştım,boşver ne olursa olsun senin karnında sana muhtaç biri var onu düşün ve sıkma canını

Bizdeki öküz sanırım ben oluyorum, ben sürekli unutuyorum özel olayları, koca da bana kızıyor, adam hala ilk buluşmamızda ne giydiğimizi hatırlıyor , ÇILDIRIYORUM

estağfurullah canım. senin eşin standart dışı bir erkekmiş
bizim evdeki halis türk erkeği. herşeyi unutur :roflol:

hehe yılbaşı hediyem gelmişşşş
açıyorummmmmmmmmm

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
çok tatlı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldım teyzesi bu ilk hediyemizzzzzzzzzhihoyyyt
ne kadar minik bunlar yaaaa böylemi olacaklarrr

Canım benim çok cici şeylerrr çok teşekkür ederiz teyzesiii
a.s.

hehe yılbaşı hediyem gelmişşşş
açıyorummmmmmmmmm

ben yolladımmmmmm eveettt delikafadulden

ukla bişi sorcam...
bu salaklar dün benden kargoyu almaya geldiler.. faturayla birlikte parasını alırız dediler.. hala gelmediler de.. senden almadılar dimi kargo parası.. aldılarsa gebertçem de özel olarak

ben kaçtım
SEVıYORUM SıZı...

canım güle güle giysin bebişin..
cinsiyeti bilseydim ona göre alırdım ama bilmediğim için böyle oldu

kocalarınızdan bahsediyosnuz..öpünde başınıza koyun..aylardır 4duvar içindeyim..bugün çok sıkıldım beni biraz dışarı çıkar dedim...adam anasını babasını aldı gezmeye gitti..bende evde pinekliyorum..hödük kim acaba????????????

Aaaa seninki de ilginçmiş, evlenmeden önce yeterince anne babasıyla gezmemiş herhalde

yok canım para felan almadılarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…