Bu arada bendede var bi unutkan öküz ben telefonuna aylar öncesinden hatırlatma kuruyorum. Bide bizim evlilik yıldönümümüzün ertesi günü benim doğumgünüm o yüzden unutamıyor artık.
Zaten unutmasada hediye özürlü olduğu için genelde kartını veriri istediğini al der yada birlikte gidip alırız daha hiç tek başına hediye almayı beceremedi. Tek taşımı bile sürprizle alamadı ki yüzük ölçümü bildiği halde. Hatta sevgililer gününde göndereceği çiçeğin önce resmini gönderiyor neymiş efendim ya beğenmessemmiş.Adam doğuştan kazma işin kötü tarafı bende bunu bilerek evlendim :)
Bu arada bendede var bi unutkan öküz ben telefonuna aylar öncesinden hatırlatma kuruyorum. Bide bizim evlilik yıldönümümüzün ertesi günü benim doğumgünüm o yüzden unutamıyor artık.
Zaten unutmasada hediye özürlü olduğu için genelde kartını veriri istediğini al der yada birlikte gidip alırız daha hiç tek başına hediye almayı beceremedi. Tek taşımı bile sürprizle alamadı ki yüzük ölçümü bildiği halde. Hatta sevgililer gününde göndereceği çiçeğin önce resmini gönderiyor neymiş efendim ya beğenmessemmiş.Adam doğuştan kazma işin kötü tarafı bende bunu bilerek evlendim :)
ay benimki de öyle
bütün hediyelerimi beraber alırız.
aslaa kendi kendine bşi beğenip de alamazz..
özgeçay çıkıyoruz ama cevap veren yok şekerim herkez senin gibi değil herkezin mesajına cevap yazıcak kadar nazik
doğru şekerim haklısınnunutmam uklacım kacta cıkarız evden oncemı yemek yerız sonramı=))
ozegosum nete takıldım kaldım evden calısıyorum ya ben netten satıs falan onlara dalmısım ılserın pesın edusmem lazım azcık=S
aman yok anacım içlerinde yok ki,, karşılarında günlerce de konussan bi kulaktan girer diğerinden cıkarBen bikaçkere alıp karşıma konuştum bak enyakın arkadaşımla aynı yerde çalışıyorsun bütün öğle tatilleri berabersiniz ondan destek al kendin beceremiyosan dedim. Hiç olmassa bi anlamı olsun dedim bikerecik bana sürpriz olsun dedim. Yada en kötü kartını bana vereceğine Elife ver o alsın sana versin dedim yok kalın kafalı anlamıyor. Ne yapalım allahtan tek sorun bu deyip geçiyorum bende :)
archimim, daemon, dilekcildir, ggc, Kanarya, lovfun, melmea+, ukla+, Zynpmrt+
çıkın kız yukarı
burdayim,ciktimdelikafaduldengecmisi okuyorumda
dur bakayım kısbende geçen gobşimin resmini koyucaktım ama koyamadım bende albüm yaptım proflime
unutmam uklacım kacta cıkarız evden oncemı yemek yerız sonramı=))
ozegosum nete takıldım kaldım evden calısıyorum ya ben netten satıs falan onlara dalmısım ılserın pesın edusmem lazım azcık=S
bakamadımbende geçen gobşimin resmini koyucaktım ama koyamadım bende albüm yaptım proflime
ya ben foto ekliycem ama bu image shack sitesine foto eklenmiyo bi türlü no files were uploaded şeklinde hata veriyor... bebişimin cicilerini ekliycektim... yokmu bunun balka bir yolu??
ben yokum talep yolladım sana şimdiyavrum ekledidm ama sadece arkadaş listem görebiliyor sen bende ekli değilmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?