2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay benimki de öyle
bütün hediyelerimi beraber alırız.

aslaa kendi kendine bşi beğenip de alamazz..

Allah tan ben okunuda eşimin hakkını yemeyeyim
doğum günüm,evlilik yıldönümü felan özel günleri mutlaka hatırlar
hatta her tanışma yıldönümümüzde çiçek gönderir

ama sevgililer gününe gıcık oluyp adam bende üstelemiyorumakannehir

özgeçay çıkıyoruz ama cevap veren yok şekerim herkez senin gibi değil herkezin mesajına cevap yazıcak kadar nazik

unutmam uklacım kacta cıkarız evden oncemı yemek yerız sonramı=))

ozegosum nete takıldım kaldım evden calısıyorum ya ben netten satıs falan onlara dalmısım ılserın pesın edusmem lazım azcık=S

ay benimki de öyle
bütün hediyelerimi beraber alırız.

aslaa kendi kendine bşi beğenip de alamazz..

Ben bikaçkere alıp karşıma konuştum bak enyakın arkadaşımla aynı yerde çalışıyorsun bütün öğle tatilleri berabersiniz ondan destek al kendin beceremiyosan dedim. Hiç olmassa bi anlamı olsun dedim bikerecik bana sürpriz olsun dedim. Yada en kötü kartını bana vereceğine Elife ver o alsın sana versin dedim yok kalın kafalı anlamıyor. Ne yapalım allahtan tek sorun bu deyip geçiyorum bende :)

Kızlar evian reklamındaki minikleri gördünüz mü? Of bayıldım bayıldım bayıldım, o popolarını sallamaları, bacaklar kollar boğum boğum

özgeçay çıkıyoruz ama cevap veren yok şekerim herkez senin gibi değil herkezin mesajına cevap yazıcak kadar nazik

yok kız öyle demee.. mutlaka gözden kaçıyordur.. :1hug:
burası çok dostane bir yerr.. :1hug:
her derde deva bulunuyo valla..

kızlar bu arada esmer yokoldu yine.. kocasına bagırmakla mı mesgul acaba

doğru şekerim haklısınn

aman yok anacım içlerinde yok ki,, karşılarında günlerce de konussan bi kulaktan girer diğerinden cıkar

ya ben foto ekliycem ama bu image shack sitesine foto eklenmiyo bi türlü no files were uploaded şeklinde hata veriyor... bebişimin cicilerini ekliycektim... yokmu bunun balka bir yolu??

unutmam uklacım kacta cıkarız evden oncemı yemek yerız sonramı=))

ozegosum nete takıldım kaldım evden calısıyorum ya ben netten satıs falan onlara dalmısım ılserın pesın edusmem lazım azcık=S

işte 13,30 da buluşalım
kıss daha gitmeden boğaz düşünüyorsunn pesss önce bi gidelim sonra tıkınırızzz
bu arada biz akşam değil pazar sabah gidiyoz izmiteee

bende göremedim dilekkk arkadaş olmadan bakılmıyo ekleseneee

ya ben foto ekliycem ama bu image shack sitesine foto eklenmiyo bi türlü no files were uploaded şeklinde hata veriyor... bebişimin cicilerini ekliycektim... yokmu bunun balka bir yolu??

canım yoktum ben.geçmişi de okuyamadım.naptın doktor işini,gittinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…