2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben olsam ararım arkadaşlarımı güzelce gezer eğlenirim
akşamada ne yemek ne bişey

canım öyle gezip tozamıyorum biliyosun kanamayı yeni atlattım..ayrıca yemek falan ev işlerine bakmıyorum artık kaynana yapıyor...ben aynı yatakta günlerimi geçiriyorum kafayı yicem....kendim gezebiliyor olsam ondan istemem çıkarım..

kıyamam ben sanaaa :teselli:

haklısın ben kanamam olduğunda 2 hafta evde kaldım (oda arada arabayla biyerlere gitmememize rağmen) sıkıntıdan patlayacaktım

haklısın ben kanamam olduğunda 2 hafta evde kaldım (oda arada arabayla biyerlere gitmememize rağmen) sıkıntıdan patlayacaktım

benim ekimden beri dışarı çıkışım ya muayene ya acil oldu..1 kere mi ne arabayla çıktım...düşün artık...

bağıra bağıra ağlayıp hertarafı kırıp dökmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benim ekimden beri dışarı çıkışım ya muayene ya acil oldu..1 kere mi ne arabayla çıktım...düşün artık...

Zormuş yaa, kusura bakma. Ben böyle bişey yaşamadım, yani mecburi yatak istirahati falan olmadı, o yüzden de gezmek kolay diye düşündüm

bağıra bağıra ağlayıp hertarafı kırıp dökmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım boşver ya yazık değil mi bebeğine , kendini harap etme
imkanın varsa bir komşuna falan git kafan dağılsın. oturdukça daha çok sinirleneceksin

Geri geldim öğlen apartopar çıkmam gerekti. Öğelden beri yazdıklarınızı ancak okuyabildim.

Esmerim üzme kendini nekadar büyük bi aşkla evlendiğini hatırla maalesef türk erkeğinin özünde var unutkanlık. alırsın intikamını en kısa zamanda inşallah.

Mhtp cım sende sakin ol bebişini düşün sen çıkamıyorsan eve bir yakınını arkadaşını falan çağır biraz kafan dağılsın bebişim.

ay bugün bi yavaslık var bu topikte..
ne oldu nazar mı değdi ayol

Bu arada bendede var bi unutkan öküz ben telefonuna aylar öncesinden hatırlatma kuruyorum. Bide bizim evlilik yıldönümümüzün ertesi günü benim doğumgünüm o yüzden unutamıyor artık.
Zaten unutmasada hediye özürlü olduğu için genelde kartını veriri istediğini al der yada birlikte gidip alırız daha hiç tek başına hediye almayı beceremedi. Tek taşımı bile sürprizle alamadı ki yüzük ölçümü bildiği halde. Hatta sevgililer gününde göndereceği çiçeğin önce resmini gönderiyor neymiş efendim ya beğenmessemmiş.Adam doğuştan kazma işin kötü tarafı bende bunu bilerek evlendim :)

archimim, daemon, dilekcildir, ggc, Kanarya, lovfun, melmea+, ukla+, Zynpmrt+

çıkın kız yukarı

valla yaa aynen bizim hızımızda normalde 2000 olduyduk sanırmmm

daemon yarın saat 14.00 de randevumnuz var kızz
unutmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…