2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sade soda al içine yarım limon sık ve iç
iyi gelecek göreceksin (ha sakın kolayına kaçıp limonlu soda alma)
canım soda varda limon yokki burda iş yerindeyim
şirket sanayi sitesinin dışında bi yerde nerden bulcam :(

kızlar benim midem çok fena
yazdıklarınızı okuyorumda bişey yazmaya dermanım yok
üstelik işl yerindeyimde çok kötüyüm
offf midem kaynıyor sanki sabah bi çıkarttım hala rahat edemedim
offf ölcem ya

geçmış olsun canım. mıdem yandıgında 3 yudum soguk sut içiyorum yarım saat kadar kesıyor yanmasını.dene ıstersen.

benimki siyah, göğüs altından bol.. böyle tam güğüs hizasından ortadan aşağı inen bir pilesi var.. o göbüşü daha büyük gibi gösteriyo sanki.. ben elbiseyi denemek için giydiğimde kociş anamm senin ne kadar çok karnın çıkmış dediii.. :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3güzele benziyo..öyle olması daha iyi göbişinie baskı yapmaz rahat edersin..

Çok güzel çok beğendim çok yakışmış Stellacım süper maşallahhh, nerdne aldın elbiseyi sorması ayıp bayıldım valla

Geçen bayram öncesi Batikten almıştım
ama o zaman bile sayılı kalmıştı ellerinde
dedim ya 36 sı tüm mağzalarda tükenmişti
şuan olduğunu sanmıyorum
ama batiğe bazen güzel elbiseler geliyor

geçmış olsun canım. mıdem yandıgında 3 yudum soguk sut içiyorum yarım saat kadar kesıyor yanmasını.dene ıstersen.
tatlım mide yanmasından çok bulantı var çıkarıyorum sürekli
şimdide zor tutuyorum kendimi mafoldumben

kızlar benim dediğim mağazada tayt üzerine giyilecek diz kapaklarına kadar elbise tarzı tunikler var
hem de 20 lira kadıkyde valla çok uygun fiyatlar

kıs neresi orası.. valla bakırköyden kadıköye giderim onun için.. ööle uzun tunik istiyom ben de.. bide tayt istiyom.. tayt da var mı orada uygun fiyata.. bi tayta 50 milyon vermek istemiyorum doğrusu

tubicik bacım
napıyon kız kocişine kavuştun mu

yok kıs esmerim biçim biçim:jeyyar:

bayram sabahıı eve yetişcekk:sinifsinif:işi uzadıda uzadıı:sinifsinif:yarın usakta olucak persembe sabahıda mersindee:sinifsinif:

sen nasıl oldunnn

ben de bı terzılerı söyle bı dolasayım :))) gercı benım hamıs pantolonumu ablam elbısısnıde annem alcak :))) hedıye zemuszemus

kadıköyde nerde esmercim

sen daemonun işyerini biliyormusun ona yakın
halitağa caddesine girince 100metre ilerde solda simit sarayı var
onun yanından girince sağdan 4 mağaza filan
zaten o sokaktaki tek giyim mağazası karşısında ziraat bankası var

kızlar ben daha kahvaltı bile yapmadım yaa :bbo: hiç yemek yemesem aklıma yemek qelmiyor.. ne miğde yanmam var ne bulantım var nede acıkıyorum :delphin: bu şimdi iyi mi kötü mü bende anlamış deilim valla şakkıdı

tatlım mide yanmasından çok bulantı var çıkarıyorum sürekli
şimdide zor tutuyorum kendimi mafoldumben

ayyy çok kotu, elma falan yesen bana ıyı gelıyor ama bılmem mıden kaldırır mı? geçmış olsun canım

ayy harbiden iyi akıl etttiniz haaa.al tunigi cek altına taytııı ohh rahat rahat giyin...ay bu iş bnm aklıma yattııı..gecenlerde bi hamile elbisesi beyendim 180 tl..çöş dedim içimdenkaydirigubbakcemile3

bak kolayını buldukkkk kıs esmerr aklınla bin yasa emiii

yok kıs esmerim biçim biçim:jeyyar:

bayram sabahıı eve yetişcekk:sinifsinif:işi uzadıda uzadıı:sinifsinif:yarın usakta olucak persembe sabahıda mersindee:sinifsinif:

sen nasıl oldunnn

valla ben iyiyim tatlım pek sorun filan kalmadı
anam sen de amma bahtsızmışsın perşembe cumartesi oldu cumartesi cuma oldu
bacım bize gel kız yalnız yalnız ne ediyon öle yanında gideceğin birileri varömı
sıkılmaman için

canım soda varda limon yokki burda iş yerindeyim
şirket sanayi sitesinin dışında bi yerde nerden bulcam :(

canım Gaviscon diye şurup var süper hemen kesiyor yanmayı ağrıyı, ben 2 şişe alıyorum bir işyerine bir eve ,ne zaman olursa kaşıklada değil başıma dikiyorum içiyorum:)

ben kahvaltı yapmaya kalkıyorum kızlar kendime tost yapim bari.. birazdan qelirim

Back
X