Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide birşey sorucam bayramdan sonra ki hafta iş için fransaya gıdıcem, acaba izin falan almak gerkıyor mu uçak için. öfff herşey ters gıdıyor, çok korkuyorum. hem çok yorulcam,hem hastalıktan korkuyorum ama hamıle oldugumu işyerınde söyleyemem hemen şutlarlar benı. kadın olmak daha da zorlaşmaya başladı annelıkle beraber.
kıs sensi sen ikili testi ne zaman yaptırcan
canım ben ptesi gittim doktora, 10+0 dım sat a göre ama 10+1 çıktım.. doktor da haftaya çarşamba gel yapalım ikili testi dedi.. o gün 11+3 oluyor sanırım ultrasona göre..
Canim benim ben yarin doktora gidecegim, ozaman yaparsa yapar ins aslinda 1 ay sonra gel demisti haftaya gitmem gerekiyor ama belki sonuca yetisemem diye bu hafta gideyim diye dusundum. Sence olur mu ki 11+4, gerci dedigim gibi doktor 1 ay sonra gel demisti ikili testten hic bahsetmemisti bana.
canım ben ptesi gittim doktora, 10+0 dım sat a göre ama 10+1 çıktım.. doktor da haftaya çarşamba gel yapalım ikili testi dedi.. o gün 11+3 oluyor sanırım ultrasona göre..
seninkini de yapabilir bence
Benim doktorum özellikle 11+5 i geçirme demişti bende 11+3 de gittim yaptı. Sanırım o sırada bebeğin boyuna bakıp karar veriyorlar.
Ben birde baya aralikli gidiyorum nedense ben simdiye kadar daha 2 defa gittim,
ilkinde hamileligimi ogrendim 6 haftalikmis, digerinde 8 haftalikti kalp atisini dinledim
sonra da 1 ay sonra gel dedi yani bu gittigim 3uncu gidisim olucak.
Dedigim gibi onu da daha gelecek hafta icin demisti, bu kadin beni gormek istemiyor. kaydirigubbakcemile3
ilkinde hamileligimi ogrendim 6 haftalikmis, digerinde 8 haftalikti kalp atisini dinledim
Dedigim gibi onu da daha gelecek hafta icin demisti, bu kadin beni gormek istemiyor. kaydirigubbakcemile3
yaw normalde doktorların cogu ilk 3 ay, hani riskli dönem ya, 15 günde bir takip etmek istiyorlar. 3. aydan itibaren ayda bir çağırıyorlar.
bana öyle dedi doktorum, 3 ay bitene kadar 15 günde bir gelirsin, sonra rutin ayda bir e döneriz dedi..
amaann sen de git, 1 ay sonra gel dediniz geldim de..
3 hafta olmus derse, aa bana 1 ay gibi geldi dersin kaydirigubbakcemile3
Hehe sizin hasretinize dayanamadim geri geldim diyim. :jeyyar::jeyyar:
Pek bi guler yuzlu ya zaten. :roflol::roflol:
Ay baksana oturdum resmen doktorumun giybetini ediyorum ha. :kedi:
peki gül kurusu 7. ayda öğrenirlerse de , niye bize şimdiye kadar söylemedin de sakladın diye cıkarırlarsa
peki gül kurusu 7. ayda öğrenirlerse de , niye bize şimdiye kadar söylemedin de sakladın diye cıkarırlarsa[/QUOT
söyleyemedım kovmayın dıye dıcem.