2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bide birşey sorucam bayramdan sonra ki hafta iş için fransaya gıdıcem, acaba izin falan almak gerkıyor mu uçak için. öfff herşey ters gıdıyor, çok korkuyorum. hem çok yorulcam,hem hastalıktan korkuyorum ama hamıle oldugumu işyerınde söyleyemem hemen şutlarlar benı. kadın olmak daha da zorlaşmaya başladı annelıkle beraber.

nasıl yani canım hamile olduğunu iş yerinde söylemen neden suratlarını düşürsün?kimene kimse bilmıyormu şimdi iş yerinden hamile oldugunu?

Sensicim bence sen değiştir o doktoru hamilelik dediğin şey biraz ilgi ister. Benim doktorumda en az 3 haftada bir geliceksin dedi ilk 3 ay sonra ayda bire geçicez dedi ama sen bana bakma canın nezaman istiyosa gel bebişi göstereyim dedi. Hadi dicem özel para kazansın diye yapıyo ama 1 ay içinde kaç defa gidersem gideyim para almıyor.

Ay ciddi miii, nerde bana oyle bir doktor denk gelicek yaa.
Hem nasil para almiyor ben giris yapmadan gidemiyorum da hanimefendinin yanina. :roflol:

kızlar epidural hakkında bilginiz varmı? belden yapılan iğne çok acıtıyormu ?

rekor bende sanırım hamile kaldığımdan beri 9 kere doktora gittim
artık hastaneden doktordan gına geldi. adam da bıktı benden ama her hafta çağırmaya devam ediyor benneyaptımki

Canim seninki farkli mecburi yani bebegin ve senin sagligin icin sakin biktim deme, cagirdigi kadar git. :1hug:

bilgim var ama acıtıp acıtmayacağını bilmiyorum yaptırmadım çünkü. Ama bu kişiden kişiye değişir bence bazısı normal iğnenin bile acıttığını söyler benim için problem olmaz genelde öyle şeyler

nasıl yani canım hamile olduğunu iş yerinde söylemen neden suratlarını düşürsün?kimene kimse bilmıyormu şimdi iş yerinden hamile oldugunu?

cevap yazamadım kusura bakma tatlım. kımse bılmıyor, bılmelerını de ıstemıyorum. ev kredım var şimdı işsiz kalmak ıstemıyorum. ne yazık kı hamılelerın kaderi bu. hemen ilk göderılenler onlar oluyor.

acıyıp acıması yapan kışıye baglıymış canım. bir arkadaşım ılk gebelıgınde öldum acıdan demıştı,2. gebelıgınde yaşlı bır hemşıre yapmış tecrubesını konuşturmuş anlamadım ıgen oldugumu bıle demışti. bende belden ıgnenın tecrube ışı oldugunu bılen bırı yaparsa hıç acımadıgını çok ınsandan duydum.

Gülkurusu 7. ayda öğrenip tamamen işten çıkarırlarsa daha kötü olmazmı. Sonuçta şimdi söylesen şefliğimi alıcaklar diyosun ama sonrasında tamamen işsiz kalma ihtimalin var daha kötü değil mi??

Gülkurusu 7. ayda öğrenip tamamen işten çıkarırlarsa daha kötü olmazmı. Sonuçta şimdi söylesen şefliğimi alıcaklar diyosun ama sonrasında tamamen işsiz kalma ihtimalin var daha kötü değil mi??

canım 7. ayda işten çıkaramazlar gizlıden araştırdım. dav açarsam kesın kazanırım. daha önce ışten atılan arkadaş 4.ayda atıldı hakkını savunamadı. ben o zaman çok araştırdım tum açık kapıları buldum. şimdı söylememın nedenı şeflıgımı kaybetmek ıkstemıyorum, çunku maaşım yarısından fazla duşecek. saklamamın nedenı bu. 7. ayda işten atarlarsa da hem davamı kazanıcam hem birıken yuklu tazmınatımı alabılıcem. bu da bızım kredımıze ılaç gıbı gelır.

canım 7. ayda işten çıkaramazlar gizlıden araştırdım. dav açarsam kesın kazanırım. daha önce ışten atılan arkadaş 4.ayda atıldı hakkını savunamadı. ben o zaman çok araştırdım tum açık kapıları buldum. şimdı söylememın nedenı şeflıgımı kaybetmek ıkstemıyorum, çunku maaşım yarısından fazla duşecek. saklamamın nedenı bu. 7. ayda işten atarlarsa da hem davamı kazanıcam hem birıken yuklu tazmınatımı alabılıcem. bu da bızım kredımıze ılaç gıbı gelır.

Doğru canım haklısın. Zaten bende sana en iyisini sen bilirsin yazıyodum sen cevap yazmışsın. O zaman şu yurt dışı meselesini takma kafana. Ama fıransada gümrükte bi iğne durumu olup olmadığını araştır için rahatlasın.

Doğru canım haklısın. Zaten bende sana en iyisini sen bilirsin yazıyodum sen cevap yazmışsın. O zaman şu yurt dışı meselesini takma kafana. Ama fıransada gümrükte bi iğne durumu olup olmadığını araştır için rahatlasın.

araştırcam haklısın canım. kafaya takmamaya çalışıyorum. herşey olacaksa olsun artık ne yapayım dıyıp rahatlamaya çalışıyorum. öptum canım.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr Özgeeeeee canlarım ben geldim kaydirigubbakcemile4
Duydum çok özlenmişim lülülülülülü

Gülkurusu sen yenimisin arkadaşım burda? :hulya:
Gerçi ben ha deyince giremiyom foruma ama hoşgeldin sende aramıza Şeniz

acıyıp acıması yapan kışıye baglıymış canım. bir arkadaşım ılk gebelıgınde öldum acıdan demıştı,2. gebelıgınde yaşlı bır hemşıre yapmış tecrubesını konuşturmuş anlamadım ıgen oldugumu bıle demışti. bende belden ıgnenın tecrube ışı oldugunu bılen bırı yaparsa hıç acımadıgını çok ınsandan duydum.

teşk ederim canm ama bi noktada takıldım bi hemşirenin epidural yapma yetkisi varmı ki? anestezi dr u yapıyor bunu.arkadasının ki farklı bişeydir o zmn.sen ne düşünüyorsun epidural yaptırcakmısın ?

cevap yazamadım kusura bakma tatlım. kımse bılmıyor, bılmelerını de ıstemıyorum. ev kredım var şimdı işsiz kalmak ıstemıyorum. ne yazık kı hamılelerın kaderi bu. hemen ilk göderılenler onlar oluyor.

canım sen bankada çalışmıyormusun yanlış hatırlamıyorsam? eşimde bankacı ama iş arkadaslarında hamile kalanı şeflikten alma yada işten atma gibi bir durum yok söz konusu olmaz.iş sözleşmende yazıyormu böyle bi madde?eğer bankaysa çalıştıgın yer cok şaşırdım hangi banka

Tünaydın kızlaaarrrrrrrrrr nasılsınızz

Back
X