2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse ben mutfagı bitidim salondayım dönerim size yıne mucks

ooo esmerciimm maaşallahh :nazar:
çok sevindim ense kalınlıgı güsel çıkmış.. kan tahlillerinde iyi çıkacaktır mutlakaa

MERHABA ARKADAŞLAR
aranıza yeni katılıyorum tabi izin verirsenin 10+6 hamileyim 16 hazirangibi doğum gözüküyor. izmirliyim bende böyle benimle aynı durumda olan arkadaşları arıyordum forumu tam olarak kullanmayı anlamadım ama halledicem
hepinizi sağlıklı doğumlar diliyorum

MERHABA ARKADAŞLAR
aranıza yeni katılıyorum tabi izin verirsenin 10+6 hamileyim 16 hazirangibi doğum gözüküyor. izmirliyim bende böyle benimle aynı durumda olan arkadaşları arıyordum forumu tam olarak kullanmayı anlamadım ama halledicem

eminecim hoşgeldinn..
umarım sağlıkla alırsın bebişini kucagına..
forumu da kullanmayı öğrenirsin yavas yavas

ben sütlaç yedimm fırın sütlaç ayıp söylemesi.. cokacimcoook
yaw kızlar bazılarınız iştahım yok diye şikayetçi ben de iştahım aşırı açık diye.. ben hiç öyle fazla kilo fln bilmezdim yaa, çok zayıf değildim ama tamdım yani.. şimdi açlıga dayanamıyorum yedikçe yiyorum şimdiden 3,5 kilo aldım hatta belki 4 olmustur, ay ben 30 kiloyla kaparım bu hamileliği herhalde, çok korkuyorum duba olacam ayol

slm kızlar.emineyol hoşgeldin canım bende izmideyim.özgecay diikkat et canım fazla kilo zor doğum demek diye biliyorum.çok kilo almamaya çalış.ben daha hiç kilo almadım.iştahımda eskiye göre biraz açıldı.hep tatlı istiyor canım.

ooo esmerciimm maaşallahh :nazar:
çok sevindim ense kalınlıgı güsel çıkmış.. kan tahlillerinde iyi çıkacaktır mutlakaa

iyi dileklerin için çok sağol canım
darısı senin başına inşallah

MERHABA ARKADAŞLAR

hoşgeldin canım merak etme öğrenirsin

özgecim daha ne istiyosun ya ye işte güzelce kilo dediğin nedirki verilir bak ban 6 kilo verdim insanda hal kalmıyo valla

hOŞGELDN CANIM ARAMIZA
ALLAH TAMAMINA ERDRSN İNŞ..
MERHABA ARKADAŞLAR

MAŞALLAH AFİYET BAL ŞEKER OLSUN...
GÖBÜŞLERİN FOTOLARI TOPİĞİNE FOTO KOY BE KUZU HADİ BE delikafadulden
ben sütlaç yedimm fırın sütlaç ayıp söylemesi..
cokacimcoook
yaw kızlar bazılarınız iştahım yok diye şikayetçi ben de iştahım aşırı açık diye.. ben hiç öyle fazla kilo fln bilmezdim yaa, çok zayıf değildim ama tamdım yani.. şimdi açlıga dayanamıyorum yedikçe yiyorum şimdiden 3,5 kilo aldım hatta belki 4 olmustur, ay ben 30 kiloyla kaparım bu hamileliği herhalde, çok korkuyorum duba olacam ayol

herkese merhaba,

faranjitten 3-4 gündür yatıyoruz bebeğimle birlikte.
Nihayet bugün biraz iyi hissedince kalktık, işe geldik.

Bişey sorucam kızlar, 2'li testleri yapılan birsürü arkadaş var.
Birtek bana söylemediler ya cinsiyeti tabloda neden sadece benim kızım var?
Kesin değil diyorsanız, benimki de değil tabi ki, şimdilik doktorun tahmini bu yönde.
16. hafta net belli olur, 12 haftada gördüğümüz fal gibi bişey kesin değil dedi zaten, ama ben yine de sizlerle paylaşmak istedi.
Başka paylaşmak isteyen yok mu, kendimi tuhaf hissettim böyle olunca da...

gEÇMİŞ OLSUN DÜNÜRÜMMMM :teselli:
kızımız iyi inşallah ..:Saruboceq:
İyi bakın kendnize dikkat edin :teselli:
herkese merhaba,

faranjitten 3-4 gündür yatıyoruz bebeğimle birlikte.
Nihayet bugün biraz iyi hissedince kalktık, işe geldik.

Bişey sorucam kızlar, 2'li testleri yapılan birsürü arkadaş var.
Birtek bana söylemediler ya cinsiyeti tabloda neden sadece benim kızım var?
Kesin değil diyorsanız, benimki de değil tabi ki, şimdilik doktorun tahmini bu yönde.
16. hafta net belli olur, 12 haftada gördüğümüz fal gibi bişey kesin değil dedi zaten, ama ben yine de sizlerle paylaşmak istedi.
Başka paylaşmak isteyen yok mu, kendimi tuhaf hissettim böyle olunca da...

ben sütlaç yedimm fırın sütlaç ayıp söylemesi.. cokacimcoook

valla bende hiç yiyemiyorum aman zaten kilo almayımda yasak zaten ben 78 kilo ile hamile kaldım halada aynı kilodayım ama yinede yemek yemeyi çok özledim günde bi kere kusuyorum ve ağzım hep acı ne yesem tadını alamıyorum tiskiniyorum geçen gül sinirimden ağladım yemek yemek istiyorum diye şimdilik peynir ekmek ve mercimek çorbasıyla yaşıyorum
tevsiyen varsa beklerim:emir_bebek:

Gülkurusu sen yenimisin arkadaşım burda? :hulya:
Gerçi ben ha deyince giremiyom foruma ama hoşgeldin sende aramıza Şeniz

yenı sayılırım bende pek gırmıyorum aslında. mesela yarından ıtıbaren 3 hafta yokum. aklım sızde olacak. herkesın 2. testlerını merak edıyorum,cinsıyetlerı merak edıyorum. hoşbulduk canım. sevgıler

geçmiş olsun simnilcim..

kız niye kendini kötü hissediyon.. hem ikili testi yapılan 2-3 kişi var ya çok da yok ki öyle çok mu var CADIARZU

Back
X