2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşk ederim canm ama bi noktada takıldım bi hemşirenin epidural yapma yetkisi varmı ki? anestezi dr u yapıyor bunu.arkadasının ki farklı bişeydir o zmn.sen ne düşünüyorsun epidural yaptırcakmısın ?

kısmetse ben epıdurellı normal dogum duşunuyorum canım. geçmışte buyuk bır amelıyat oldum ve karnım dıkış izlerı dolu. kesık acısının tadını çok ıyı bılıyorum bu nedenle sezeryandan korkuyorum. ama kımse korkmasın benım kı yersız bır korku cunku kesılen alan kuçuçuk bır yer ama ben normal dogum ıstıyorum

kızlar dün gece ilk defa benim midem bulandı bayagı.. çıkarmadım ama rahatsız oldum.. şimdi de yemek sonrası böyle bulanır gibi oluyo sanki..
10 haftadır bulantı bilmiyom ben 10. hafta bulantı baslar mı yahu akannehir

bırde kan verınce anında tansıyonum dusuyo napıcam bılmıyorum. kac tup alıyolar kanı..

:S

eskıden benı de çok kan tutardı bayılırdım. sonra şunu keşfettım sen de dene ıstersen tatlım. kan aldırma odasına gırmeden önce kan aldıracgım kolumu aşagıya sarkıtıyorum damarlarım şişsin çabuk alınsın dıye. odaya gırdıgımde hemen kolonyalı mendıl kokluyorum,etrafa şırıngaya falan hıç bakmıyorum. ve sorunlar duşunuyorum kafamdan. mesela utuler bırıktı yarın ne yemek yapsam gıbı kafamı meşgul edıyorum. gerçekten bu olayı böyle aştım. tavsıye ederım.

gEÇMİŞ OLSUN DÜNÜRÜMMMM :teselli:
kızımız iyi inşallah ..:Saruboceq:
İyi bakın kendnize dikkat edin :teselli:

Teşekkürler canım,

yalnız dünür olmak için senin de tescillemen lazım, gümbürtüye olmaz bu işler heeee :roflol:

geçmiş olsun simnilcim..

kız niye kendini kötü hissediyon.. hem ikili testi yapılan 2-3 kişi var ya çok da yok ki öyle çok mu var CADIARZU

sağol tatlım,

ee o 2-3 kişi niye söölemiyo.
Yalnız bıraktılar kızımla beni.
Kız mı acaba sahiden yaff CADIARZU

kızlar dün gece ilk defa benim midem bulandı bayagı.. çıkarmadım ama rahatsız oldum.. şimdi de yemek sonrası böyle bulanır gibi oluyo sanki..

yaa biz seninle çok aynı gidiyoruz... aynen benimde son zamanlarda bi rahatsızlık oldu midemde, kusmuyorum ama bi garip işte. acıkınca ise ööle bulantı felan kalmıyor dalıyorum direkt :)

selam hanımlarrrrrrrrrrr ben geld,mmmm

nasılsınız, ayyy ne çok çeneniz varya 2 gündür giremedim oku oku bitmiyo sayfalarr yordunuz bizi valla...
p.tesi fenaydım midemden birde migrenim tuttu gece bile mide bulantısıyla uyandım
dün 2 li test için dr a gittik ama bebişimin 4,3 cm olduğu için ölçüm yapmadı 1 aralıkta tekrar gidicez en az 5 cm olması gerekli, daha iyi sonuçlar alırız dedi drumuz..birde bebişimizin renkli ulturason görüntülerini hareketlerini cd ye çekti bize verdi ayy çok değişik bişiy yaaa..
bu arada yarın bize tüm gün tatilmiş çok mutluyum valla

daemon canım işten çıkıyomuşsun
valla gözün aydınmı desem üzüldümmü desem bilemedim zaten pek istemiyordun
hakkında hayırlısı olsun tatlım...

benim de 10. hafta başladı şeker.
Olur o kadar, idare edicez artık.

Kusmamaya çalışsan dahi iyi olur dedi doktorum, çünkü bünyen alışıyormuş, hep kusmak zorunda kalıyormuşsun. O da seni yorar.

dün bi ara capitol alışveriş merkezine gittik eşimle, oxxo dan beli lastikli pantolon aldım kızlar çok rahat 45 tl, birde gebe mağazası vardı pantolon fiyatları 99-180 arası değişiyor bence hiç gerek yok bu fiyatlara para vermeye değmez aldığımda aynı görevi görecek nasılsa...

yaa biz seninle çok aynı gidiyoruz... aynen benimde son zamanlarda bi rahatsızlık oldu midemde, kusmuyorum ama bi garip işte. acıkınca ise ööle bulantı felan kalmıyor dalıyorum direkt :)

anamm şu an bariz midem bulaniiyy valla..
dün akşam balık yemiştim ona vermiştim ama şimdi ne alaka acep

benim de 10. hafta başladı şeker.
Olur o kadar, idare edicez artık.

Kusmamaya çalışsan dahi iyi olur dedi doktorum, çünkü bünyen alışıyormuş, hep kusmak zorunda kalıyormuşsun. O da seni yorar.
yok şu an kusacak gibi değil ama bakalım hayırlısı olsun.. belki de devam etmez

ayy anacım ben geldim hepiniz sustunuz :umursamaz:

sen yarın tam gün tatilsin diye sana küstük kaydirigubbakcemile3

Banane kerttik bile kızım biz hatrlasana ya :sm_cool:
4 Aralıkda 2li test için randevum var ozaman belki söyler cinsiyetini doktor kaydirigubbakcemile2
Teşekkürler canım,

yalnız dünür olmak için senin de tescillemen lazım, gümbürtüye olmaz bu işler heeee :roflol:

Son düzenleme:
Simnil ikili testte banada kız gibi dedi doktor ama kesin değil yanılma payım çok yüksek dedi. Bu nedenle bende listeye ekletmedim 11 aralıkda gidicem o zaman kesin söylerim dedi doktorum.

Özgecim benimde ara ara bulantım olmaya başladı özellikle uzun süre bişey yemezsen bi tuhaf oluyorum birde yanma başladı. ama kusma hissi bendede hiç olmadı daha.

Uklacım oxxo bana olmuyo maalesef çünkü ben zaten şişko hamile kaldım. Bende büyük beden mazalarından alışveriş yapıyorum hamile mazaları çok pahalı

sen yarın tam gün tatilsin diye sana küstük kaydirigubbakcemile3
kıss napiyim sizin patronlara söleyin sizi de tatil yapsınlar
kızlar bu arada smear testi yaptırmıştım maalesef mantar çıkmış akıntım çoktu
drum 1 dozluk ilaç verdi p.tesi akşamı koydum vaginal yoldan korktum ama hamilelikte kullanılıypr kullanmazsam idrar yolları enfeksiyonu bile olunabilirmiş mikrop kapmamak gerekliymiş aman kendinize dikkat edin kızlar...

Banana kerttik bile kızım biz hatrlasana ya :sm_cool:
4 Aralıkda 2li test için randevum var ozaman belki söyler cinsiyetini doktor kaydirigubbakcemile2

4 Aralık'ta söz keseriz o zaman canım benim.

Ee bi kızı 1000 kişi ister, 1 kişi alır, senin oğlan rüştünü ispat etsin, gelsin alsın kızı opuyorumnanaktan

selam hanımlarrrrrrrrrrr ben geld,mmmm

nasılsınız, ayyy ne çok çeneniz varya 2 gündür giremedim oku oku bitmiyo sayfalarr yordunuz bizi valla...
p.tesi fenaydım midemden birde migrenim tuttu gece bile mide bulantısıyla uyandım
dün 2 li test için dr a gittik ama bebişimin 4,3 cm olduğu için ölçüm yapmadı 1 aralıkta tekrar gidicez en az 5 cm olması gerekli, daha iyi sonuçlar alırız dedi drumuz..birde bebişimizin renkli ulturason görüntülerini hareketlerini cd ye çekti bize verdi ayy çok değişik bişiy yaaa..
bu arada yarın bize tüm gün tatilmiş çok mutluyum valla

aynı benim bebeğiminde seninki gibi oldu 2li test yaptırmaya gittik eşimle ufak olduğu için haftaya gel dedi tam bi hafta sonra gittik 5.5 cm olmuş ozaman yaptı.tam 11 haftayı doldurman lazımmış hatta şimdi sonuçlarımı almaya gidicm inşallah güzel çıkar

hazır topiğimiz bu kadar kalabalıkken (14 kişi) okuduğum bi makalenin şu kısmını sizinle de paylaşim canlarım..
"Normal doğumun Sezaryen doğuma olan üstünlükleri

1) Normal doğum doğal ve fizyolojik bir süreç, sezaryen ise gerektiğinde kullanılabilecek bir ameliyat
2) Normal doğumdan hemen sonra bebek ile doğrudan tensel ve duygusal iletişim mümkün, sezaryende bu ilişki daha geçe erteleniyor
3) Normal doğumdan sonra normal yaşama ve aktiviyeye geçiş çok hızlı ve erken, sezaryenden sonra bu süreç daha geç
4) Normal doğumda annenin kanama, enfeksiyon, organ ve doku hasarı, pıhtı oluşumu riski sezaryenden daha az
5) Normal doğum hem kişisel hem de genel sağlık bütçesi için sezaryenden daha ekonomik

Sezaryen doğumun Normal doğuma olan üstünlükleri

1) Sezaryende planlı doğum mümkün, normal doğumda belirsiz, böylece annenin gebeliğini takip eden doktor tarafından doğurtulması daha olası, geceyarısı veya tatil günlerinde ani süprizler daha az olası
2) Sezaryen 30 dakika sürüyor, normal doğum ise ilk gebeliklerde 10-12 saati buluyor
3) Sezaryen epidural veya genel anestezi nedeniyle ağrısız, normal doğumun ise epidural anestezinin başlatıldığı 3-4 cm’lik rahimağzı açıklığa kadar olan bölümü bir miktar ağrılı
4) Sezaryende vajen kesisi(episiyotomi) yok, normal doğumda ise bu bir olasılık
5) Sezaryenden sonra ilerde idrar kaçırma ve genital organ sarkması riski normal doğuma göre daha az"

böyle işte..size de fikir olsun a.s

Back
X