2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar pzt sağlık ocağına gidip rapor ve ilaç yazdırdım..dr beni tanıyo zaten..kendini fena sıkmışsınstresten elin yüzün şişmiş...şu an sadece bebeğin doğduğunda neler yapacaksın onu düşün rahatla dedi...
bende iyice bunalıma takıyorumdiye bugün dr gidince yemeğe gittim..oradan sinemaya....rahatladım biraz valla....hayat varmış ev dışında ya..ohhh
ne şanslısınız gezip tozusuyosunuz...maşallah...

bende bugün gittim canım sağlık ocağına hemşire kzdı bu ne çok kilo vermişsin :olmaz: siz k,ilo vermemeye çalış diyosunuz ama bişey yiyemiyorum diye kendimi savundum :kedi: kızlar bu kilo kaybım ne olucak buğün eskiden mide bulantısını anlıyordum şimdi lavoboya yetişemiyorum bu kadar kilo vermeme rağmen ultursayonda iyi çıktı miniğim şükürki kaydirigubbakcemile5

bende bugün gittim canım sağlık ocağına hemşire kzdı bu ne çok kilo vermişsin :olmaz: siz k,ilo vermemeye çalış diyosunuz ama bişey yiyemiyorum diye kendimi savundum :kedi: kızlar bu kilo kaybım ne olucak buğün eskiden mide bulantısını anlıyordum şimdi lavoboya yetişemiyorum bu kadar kilo vermeme rağmen ultursayonda iyi çıktı miniğim şükürki kaydirigubbakcemile5

canım benim bi arkadaşımda senin gibi şuan 5 aylık hamile ama hamile kalmadan önceki kilosula ynı.ilk zamanlar çok verdi ama4. ayında düzeldi.bende13 haftalık hamileyim ama
5 kilo almışım midem falan hiç bulanmadı heralde ondan.doktorum dikkat et diyo.sen merak etme düzelir.

canım benim bi arkadaşımda senin gibi şuan 5 aylık hamile ama hamile kalmadan önceki kilosula ynı.ilk zamanlar çok verdi ama4. ayında düzeldi.bende13 haftalık hamileyim ama
5 kilo almışım midem falan hiç bulanmadı heralde ondan.doktorum dikkat et diyo.sen merak etme düzelir.

inşallah semracım dışardan herkez çok zorluyor bişeyler yemem için ama kendimide zorlamak istemiyorum.Midenin bulanmaması çok iyi nekadar şanslısın mide bulantısı ile yaşamak kabus gibi bişey heran asker kesiliyosun lavoboda ama buğün lavoboya bile yetişemedim :umursamaz: anlıyacağın çookk zor oluyor akannehir ama meleğim iyi olsunda katlanıcaz artık napalım :)

inşallah semracım dışardan herkez çok zorluyor bişeyler yemem için ama kendimide zorlamak istemiyorum.Midenin bulanmaması çok iyi nekadar şanslısın mide bulantısı ile yaşamak kabus gibi bişey heran asker kesiliyosun lavoboda ama buğün lavoboya bile yetişemedim :umursamaz: anlıyacağın çookk zor oluyor akannehir ama meleğim iyi olsunda katlanıcaz artık napalım :)

canım sakın korkma seninki normali.benim yaşadığım diğer hamilelerde çok görülmez.bu aylarda geçicektir mide bulantın.

arkadaşlar kozyatağı acıbadem de cem öncüloğluna giden varmı?benim doktorum o.ortak hastası varmı acaba burda?

Dilekcildir bende seninle ayni durumdayim canim bende de bulanti cok ve bende kilo verdim.

iyi akşamlar hamişler. ben de yarın gideceğim doktoruma, özledim bebeğimi. gerçi daha 21 aralık'ta benim ikili testim ama sonuçları iyi çıkan arkadaşlar adına şimdiden çok sevindim...

merhabalar arkadaşlar bende bebişimi gördüm bgün çok tatlıydı doktor ben oynatmıyorum bebek kendi hareket ediyor dedi oynuyordu içerde allahım baya şekillenmiş çok tatlıydı 9+3 olduk 12.haftada tekrar kontrole gdeceğiz :) herkeze iyi bayranmlar şimdiden internete giremessem :):)şimdiden iyi dileklerimi ileteyim sağlıklı mutlu bayramlara

Allah sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü evlatlar versin.
Bi daha acısını göstermesin güzelim.

bebeğin cinsiyeti cidden bellimi canm kız yazmışsın da ne zmn öğrendin.

merhabalar arkadaşlar bende bebişimi gördüm bgün çok tatlıydı doktor ben oynatmıyorum bebek kendi hareket ediyor dedi oynuyordu içerde allahım baya şekillenmiş çok tatlıydı 9+3 olduk 12.haftada tekrar kontrole gdeceğiz :) herkeze iyi bayranmlar şimdiden internete giremessem :):)şimdiden iyi dileklerimi ileteyim sağlıklı mutlu bayramlara

evet çok tatlı oluyorlar ya bende geçen ulturasyonda baktı doktor ALLAHIM nasıl zıplıyor içimde çok ama çok güzel o anı her kadının yaşması lazım ya mucize opuyorumnanaktan
yanlız benimk yaramaz baksana şimdiden hoplayıp zıpluyor hehheheh

iyi akşamlar arkadaşlar...
bugün dr.gittim allaha çok şükür bebeği gördük kalp atışınıda gördük...ulturasona göre 6+5 günlükmüşüm.
çok rahatladım ben yanlış hesaplamışım herşey normal yani.çok mutluyum.

merhaba bayanlar nasılsınız ben işlerden ancak girebildim umarım herşey yolundadır herkes iyidir

gayet iyiz canım sen nasılsın bir çoğumuz ikili tetleri yaptırdık sonuçlarını bekliyoruz sen nasılsun bebeişin nasıl

ooo ne güzel inşallah hepiniz bir bir güzel sonuçlarınızı alırsınız benim bayramdan sonra. Bu arada cinsiyetler belli olmaya başladımı :))

benim şekerle mücadelem devam ediyor insülünden son anda kurtuldum şimdi diyet yapıyorum hergün evde 2 kere şekerölçüyorum bu konudada çok sıkı takipteyim

amin canım saol ya cinsiyetler belli olmaya başaladımı bilmiyorum ben o anda ikili testi yaptırıken onun sağlıklı olduğunu duyunca herşeyi unuttum :) cinsiyeti filan sormayı bu arada inşallah düzelirsin canım ya aman kendine çok ama çok dikkat et yorma kendini sakın neyse ben yarım saate kadar gelicem az işim var öpüyrum sseni camım şekere dikkat

amin canım saol ya cinsiyetler belli olmaya başaladımı bilmiyorum ben o anda ikili testi yaptırıken onun sağlıklı olduğunu duyunca herşeyi unuttum :) cinsiyeti filan sormayı bu arada inşallah düzelirsin canım ya aman kendine çok ama çok dikkat et yorma kendini sakın neyse ben yarım saate kadar gelicem az işim var öpüyrum sseni camım şekere dikkat

gözün aydın canım bebişin sağlıklıymış bende seni öpüyorum görüşürüz

Bende tam duzeliyorum derken yine cikarttim. En fazla 1/2 gun duzeliyorum sonra tekrar eskisi gibi.
Neyse bunda da bir hayir vardir ins, azaliyor galiba en azindan eskisi kadar hergun gunde birkac defa degil. :1no2:

Bende tam duzeliyorum derken yine cikarttim. En fazla 1/2 gun duzeliyorum sonra tekrar eskisi gibi.
Neyse bunda da bir hayir vardir ins, azaliyor galiba en azindan eskisi kadar hergun gunde birkac defa degil. :1no2:

bir sürü şanssızlık yaşayan ben hiç çıkarmadım öyel sabah bulantıları falan olmadı arada ufak ufak oldu geçti çay içmeyi çok severdim artık sadece bir bardak içebiliyorum çay bile kokuyor sanki

Back
X