2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir sürü şanssızlık yaşayan ben hiç çıkarmadım öyel sabah bulantıları falan olmadı arada ufak ufak oldu geçti çay içmeyi çok severdim artık sadece bir bardak içebiliyorum çay bile kokuyor sanki

Ay ne guzel ben gunde 4 defa cikartigim gunleri bilirim 2 hafta non-stop bulanti kusma cektigimi bilirim.
Bebegim iyi olsun inan bunlari da cekmeye raziyim sadece bukadar kusarken bebegim iyi gelisiyor mu acaba diye endise etmiyor degilim.
Neyse sanirim azalma var ki artik arada bir gun veya iki gun kusmadan geciriyorum.

Ay ne guzel ben gunde 4 defa cikartigim gunleri bilirim 2 hafta non-stop bulanti kusma cektigimi bilirim.
Bebegim iyi olsun inan bunlari da cekmeye raziyim sadece bukadar kusarken bebegim iyi gelisiyor mu acaba diye endise etmiyor degilim.
Neyse sanirim azalma var ki artik arada bir gun veya iki gun kusmadan geciriyorum.

bundan sonra daha rahatlarsın 12. haftadan sonra bulantılar azalıyormuş bhcg nin düşüşe geçmesiyle

Neyse kızlar ben çıkıyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın yarın akşama görüşürüz :teytey:

Canim burdayim tv'e dalmisim. Mandalina yedim bulantim gitsin diye ama nafile.

kızlar şimdi yarım saatin içinde şeker faciası yaşadım evde ölçüm yaptım en fazla 120 olması gerekirken 250 çıktı inanamadım bir daha ölçtüm 131 iyice kafam karıştı yine ölçtüm 185 sinir geldi bir daha öçltüm 131 kalktım hastaneye gittim birbirnden çok farklı sonuçlar orda kanımı ölçtüler parmaktan 141 çıktı.

kızlar şimdi yarım saatin içinde şeker faciası yaşadım evde ölçüm yaptım en fazla 120 olması gerekirken 250 çıktı inanamadım bir daha ölçtüm 131 iyice kafam karıştı yine ölçtüm 185 sinir geldi bir daha öçltüm 131 kalktım hastaneye gittim birbirnden çok farklı sonuçlar orda kanımı ölçtüler parmaktan 141 çıktı.

Canim gecmis olsun yaaa. :1no2:

ben bugun felaket bi gun gecirdim.okuldan geldim uzanmak istiyordum yemek filan yedim,vitaminle dufastonu da ictim,1saat sonra yattim.kalktim biseyim yoktu,bikac dk sonra midem fena oldu,yanmak,eksimek,bulanmak.tam 3kere cikardim.oyle eksime tadi vardi ki cikafdiklarimda midem nasil dayaniyor bu eksiye dedim kendi kendime.burnumdan kanlar gelmeye basladi.artik agridan agliyorum o kadar soleyim.dr aradim hemen butun ilaclari kesiyorsun dedi.vitaminin icerisinde folik asit var,ondan da olabilirmis.biktim ben ya,ne zaman gecicek bu mideeeeeee :(
bi de zeyhatcim yanilmiyorsam senin kullandigin bi surup vardi mide icin onun ismini yazabilirmisin?

ben bugun felaket bi gun gecirdim.okuldan geldim uzanmak istiyordum yemek filan yedim,vitaminle dufastonu da ictim,1saat sonra yattim.kalktim biseyim yoktu,bikac dk sonra midem fena oldu,yanmak,eksimek,bulanmak.tam 3kere cikardim.oyle eksime tadi vardi ki cikafdiklarimda midem nasil dayaniyor bu eksiye dedim kendi kendime.burnumdan kanlar gelmeye basladi.artik agridan agliyorum o kadar soleyim.dr aradim hemen butun ilaclari kesiyorsun dedi.vitaminin icerisinde folik asit var,ondan da olabilirmis.biktim ben ya,ne zaman gecicek bu mideeeeeee :(
bi de zeyhatcim yanilmiyorsam senin kullandigin bi surup vardi mide icin onun ismini yazabilirmisin?

çok geçmiş olsun canım yaa anlıyorum seni
bende akşam üzeri çıkardım yediklerimi nasıl acı bir tat anlatamam
dediğin gibi mide ne yapsın onlara yazık o da hepsini geri gönderiyor
benimde baş ağrım ilaca rağmen geçmedi , yarın tansiyonumu ölçtüreceğim
inşallah tahmin ettiğim gibi yüksek tansiyon çıkmaz. bizim ailemizde genetik tansiyon hastalığı da

gözünaydın allah tamamına erdirsin darısı başımıza son 6 gün beklemedeyim bizim için dua et

iyi akşamlar annişler naslsınız bizde iyiyiz çok şükür
9+4 günü bitiriyoruz kontrolumuz vardı doktorum kollarını hareket ettiriyo dedi ama ben doğrusu pek bişi anlayamadım
şu anlık herşey yolunda inşallah sonuna kadarda böyle devam eder
allahım olmayanlarada nasip etsin inşallah

iyi akşamlar arkadaşlar...
bugün dr.gittim allaha çok şükür bebeği gördük kalp atışınıda gördük...ulturasona göre 6+5 günlükmüşüm.
çok rahatladım ben yanlış hesaplamışım herşey normal yani.çok mutluyum.

arkadaşım biliyodum ben hiçbirşey olmadığını bende çok mutlu oldum.bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alcazkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlaaarrrrrrrrrrr.....
bugün 2 de çıkcam evime gitceemm tatil başlıyooorrr oleeyyy hihoyyyt

Herkese günaydın arkadaşlar. Bütün ıstanbul boşalmış sanki bugün trafik acayip rahattı

evet zeynep yaa millet tatile gidiyo heepp.. olsun bana çalışmamak evde dinlenmek daha çok tati.. hem bayramda da daha rahat gezeriz istanbulumuzda kimsecikler yokken hihoyyyt

Haklısın özgecim istanbul boşken çok daha rahat oluyor gezmek. Gerçi bende istanbulda olmayacağım. Yarın babamın senesi onun mezarını ziyaret etmek istediğim için ızmire gidicez bu akşam. Yoksa bende bayramda evde oturmayı daha çok sevenlerdenim.

başın sağolsun canım...

ben de izmiri çok severim.. selam söyle benim için de izmire.. ekim ayında 3 gün fln kaldım en son.. eşim izmirli benim, ben de izmire hayranım..

Back
X