2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar yılın en güzel anneleriiiiiiii,çalıştığım ve malumunuz sürekli yorgunluk hissettiğim için ancak akşamları ziyaret edebiliyorum sayfamızı,bebeğinin cinsiyeti belli olan var mı ben çooooookkk merak ediyorum acaba neyimiz olacakkkk

leyla okudum geçmiş olsun aman dikkat et kendine ateş önemli hamileleikk döneminde ya kızlar bende bğün çok kötü oldum yengemin bebek mevlüdü vardı oturamadım doğru dürüst bide kahvaltı yapmadan çıktım evden başımın ağrısından ve midemin bulantıısndan bayılıcaktım az kalsın şuanda bişe başımda örtü bağlı mafoldumben neyseki şimdi daha iyim

bende açlığa hiç dayanamıyorum hemen midem kötü oluyor
zaten ağzım sürekli dolu tok bile olsam gözüm kalıyor herşeyde
kendini de çok yorma başkalarının işi için hamilesin sen bırak başkaları yapsın işleri
ben ev işimi bile yapmıyorum valla

leyla hiç sorma ya okadar kötü oldumki bayılcaktım az daha bi yandan o kalabalık bi yandan çocuk sesi bi yandan açlık çok kötü oldum giymişim bide topuklu ev ayakkabılarını zemuszemus kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şık olcaz diye hastanelik olcaktık az kalsın

ben hamilelikten once her gun topuklu ayakkabi giyerdim,ama simdi giyemiyorum,bebege bi zarari yok ama bize zararli belim agriyor sonra.

iyi akşamlar yılın en güzel anneleriiiiiiii,çalıştığım ve malumunuz sürekli yorgunluk hissettiğim için ancak akşamları ziyaret edebiliyorum sayfamızı,bebeğinin cinsiyeti belli olan var mı ben çooooookkk merak ediyorum acaba neyimiz olacakkkk

evet canim cinsiyyetler artik birkac kiside belli.ilk sayfada listede var bakabilirsin.sen kac haftaliksin?

benimkinin cinsiyeti belli değil ama ben erkek olacağından nedense çok eminim
doktor kız derse herhalde düşer bayılırım akannehirakannehir

heheheheeh ya benimde içime erkek doğuyur çok neden acaba evet banada doktor kız derse sübriz olucak ne yalan söleyim kaydirigubbakcemile3 neyse sağılıklı olsunda benim bitanem erkekte olsa kızda olsa farketmez nasl olsa halhazırda ikisindede yok kaydirigubbakcemile3

ben hamile kalana kadar kız çocuk delisiydim hala da öyleyim ama nedense erkek geçiyor içimden
beni gören herkeste erkek olacak diyor sanki sözleşmişler gibi, tabi öncelikle eli ayağı düzgün olsun, hayırlı evlat olsunlar

Ayyy archimimcim bende aynı şeyleri hissediyorum kız olacağı aklıma bile gelmiyo google dan cinsiyet belirtilerini aradığımda genelde erkek bebek belirtileri çıkıyo hayırlısı bakalım.......

Leylacım bebeğimiz 14 haftalık oldu enson 2 hafta önce doktorumuza gittik cinsiyeti hakkında bi şey söylemedi,benimki çok hareketliymiş ablası kordona dolanmış belli etmedi:)

evet bi,zde öleyiz eşimle eşimde kız delisi oda çok seviyor kız çocuklarını bende hamilekalmadan önce aldığım bebek eşyaları bile hep kız etek kısa şortlar :) ama erkek olursa onları napıcam bilmem babası ğiydirmez kaydirigubbakcemile3 bu arada 2li tet oldunmu nasıl sonuçlar kaç haftalıksın sen şuanda

Umarım kalbimizdeki herşey gerçekleşir hayırlısıdan Herkese iyi geceleeeeeeeeerr ........

merhaba gece kuşları

ben,m çok kötü belim ağrıyor hatta sağ böbreğime vuruyor böyle yürürken en ufak eğilirken yada dik durmaya çalışrıken belim daha doğrusu sağ tarafım kopacak gibi oluyor

merhaba gece kuşları

ben,m çok kötü belim ağrıyor hatta sağ böbreğime vuruyor böyle yürürken en ufak eğilirken yada dik durmaya çalışrıken belim daha doğrusu sağ tarafım kopacak gibi oluyor

geçmiş olsun canım neden oldu ki öyle bazen benimde çok ağrır çok yayakta durup yorulunca dikkat et kendine

geçmiş olsun canım neden oldu ki öyle bazen benimde çok ağrır çok yayakta durup yorulunca dikkat et kendine

hiç ağır falanda kaldırmadım yorulacak bişeyde olmadı dün gece bir uyandım ağrıyor sabah kalktım hala ağrıyor tüm gün devam etti ama akşam daha şiddetlendi

kızlar merhabalar...
leyla,zeyhat geçmiş olsun ...

merhaba gece kuşları

geçmiş olsun zeyhat. daha önce de yaşamışsın böyle birşeyi. bence en kısa zamanda doktora görün

Back
X