- Konu Sahibi denizzehra
- #2.441
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBugun keseyi gorduk ikizlere gebeyim

Siz tek transfer olmuştunuz değil mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBugun keseyi gorduk ikizlere gebeyim
Aa çok ilginçDegildi 83 186 365 seklinde ogrendik ilk keseyi gordugumuzde de tek gozukuyordu kalp atiminda digeri gozuktu:)
Yani ben hic beklemedigim ve ihtimalini dusunmedigim icin buyuk şok oldum ama artik saglikli olsunlar yeterAa çok ilginçama çok güzel ikizz
![]()
Gözünüz aydın olsunBugun keseyi gorduk ikizlere gebeyim
Benimde 10.hafta muayenesine verdi detay DNA testini. Bebek arabası için bence en önemli olan tek elle rahat kapanabilmesi benim Türkiye Avrupa ve Amerika araştırmalarımda herkes cybex markadan çok memnun bende bu markaya karar verdim. Beşik içinde nestig marka yeni doğandan 6 yaşına kadar kullanılabiliyor. Yaş ilerledikçe büyütülüyor mekanizması ile https://www.nestig.com/products/the...1&_fid=6bd69e1b5&_ss=c&variant=53208936317096Evet 1 saatten uzun sürdü ilk muayene biz 15 dk felan sürer sanıyorduk smear testi felanda yaptı 2. Muayene ay Sonu 17 sindede fetal dna için kan testi vereceğim benim sürecim sizden bi tık önde aklınıza takılan bir şey olursa özeldende yazabilirsiniz yardımlaşmak isterim
Hayırlı olsun bende bu durumdan tedirgin olmuştum hep gurbette ikize tek nasıl bakarım diye :) kesede bir gözüktü ama kalp atımına henüz dahnvar bi süpriz olur mu bilmiyorum benimde tüp Bebek çünkü :)Degildi 83 186 365 seklinde ogrendik ilk keseyi gordugumuzde de tek gozukuyordu kalp atiminda digeri gozuktu:)
Ben de gurbetteyim biraz da beni zorlayacak olan o. Hakkimizda hayirlisi bizi bulsun insallah, gecen persembe kese gordugumuzde gayet tek duruyordu dun gorduk ikinciyiHayırlı olsun bende bu durumdan tedirgin olmuştum hep gurbette ikize tek nasıl bakarım diye :) kesede bir gözüktü ama kalp atımına henüz dahnvar bi süpriz olur mu bilmiyorum benimde tüp Bebek çünkü :)
Cift yumurta sagolun 5 hafta 4 günGözünüz aydın olsuninşallah sağlıkla ilerleriz
Çift yumurta mı yoksa mi tek mi
kaç haftalık oldunuz
5 .haftadayim bulanti yok ama yemeklerin tatlari bazilari igrenc geliyor yiyemiyorum bugun ekmek bile bi garip geldi yesem bulaniyordu biraktimKızlar bulantı durumlarınız nasıl? Benim 4. haftadan beri bulantim devam![]()
7. Haftadan bildiriyorum artık kusmaya döndü. Sabah kusuyorum sonra bir şeyler yemeye çalışıyorumKızlar bulantı durumlarınız nasıl? Benim 4. haftadan beri bulantim devam![]()
Mide bulanmasin diye herhangi birsey doktor yazmadimi bana doktorum bi vitamin yazmis oyle iciyordum vitamin diye megerse midem bulanmasin diye yazmis7. Haftadan bildiriyorum artık kusmaya döndü. Sabah kusuyorum sonra bir şeyler yemeye çalışıyorum
Hangi vitamin folik asidi diyorsaniz onu herkese veriyorlarMide bulanmasin diye herhangi birsey doktor yazmadimi bana doktorum bi vitamin yazmis oyle iciyordum vitamin diye megerse midem bulanmasin diye yazmis![]()
Çok yoğunKızlar bulantı durumlarınız nasıl? Benim 4. haftadan beri bulantim devam![]()
Yok folik asit degil simdi fitilde dolayi yatiyorum kalkinca bakiyim ismine yazayimHangi vitamin folik asidi diyorsaniz onu herkese veriyorlar
Evet bende de öyle eriyor çünkü çok normal :) Ben günde 2 kez içiyordum kanama alanımı azalmış görünce doktorum sadece gece iç dediKızlar progestan fitil kullananlara bi sorum olcak ben sadece gece kullanıyorum sabah çamaşırım akıntılı olmuş oluyor gün içinde olmuyor ama fitilden kaynaklı herhalde sizde de durum böyle mi merak ettim
Ben prilamı 2 ye çıkardığım halde dün akşam yine kustum7. Haftadan bildiriyorum artık kusmaya döndü. Sabah kusuyorum sonra bir şeyler yemeye çalışıyorum
Hem işe yaramıyor hem uyku yapıyor hem de abuk subuk rüyalar gördürüyorBen prilamı 2 ye çıkardığım halde dün akşam yine kustum![]()
Yokfolik asit degil simdi fitilde dolayi yatiyorum kalkinca bakiyim ismine yazayim![]()
Bu üc vitamin destek takviyeleri iciyorum.iclerinde gebelikte gereken butun vitamin herşey var ve en onemlisi b6 var bu bulantilari engelliyor