2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla canım ben im oglumun kıyafetlerini eltileriminkiler giydi çünkü hapside yepyeni ydi çocuk sürekli büyüdügü için eskimiyo kıyafetler şimdi bende onlardan alıcam bizim aramızda öyle bişey yok ama tabiki yeni şeylerde alıcaksın hem hevesleniyosun hemde buna karışmaya kimsenin hakkı yok zaten o kadar çok kıyafet lazım oluyoki kayınvaldende ayıp etmiş yani ne demek alma falan

sagol canım evet ıste bende ona fıtıl oldum ya alma ne demek secmeyı dusunuyordum aslında ama hıc almana gerek yok deyınce benım kayıs koptu bır kere koptu yanı

doğru canım ama sen 11.haftayı tamamlamışsın 12.haftadan 3 gün almışsın ben 10+5 din test yapıldığında onun için testin sonucu ne kadar güvenilir çıkcak kestiremiyorum ense kalınlığı içinde aynı şey geçerli bebeklerimiz her geçen gün değişiyo büyüyo 10+5 ken ense kalınlığı normal olabilir ama asıl bakılması gereken 12.haftada ne olcak bakalımda bende benimkini erken baktı dr başka kimse yok 10. haftada ikili test değerlendirilen haftaya onun için tekrarlicam testleri ölçüm vs

merhaba 10+5 ken nasıl yapıldı testin anlamadım normalde 1 gün erken bile olsa 11 haftadan önce yapılmıyo yani sen istesen bile yapmıyolar. ultrason resmine bak istersen belki bebeğin bikaç gün önden gidiyodur

ben olsam beğendiklerimi alır beğenmediklerimi bırakırdım. sonuçta senin bebeğinde çok fazla giyemeyecek kıyafetleri , hemen büyüyecek. bence çok kafana takma
ne demişler çocuğun yediği helal giydiği haram yerimseniben

valla sana katılıyorum archimim
bence de ne kendini üz düşünerek ne de almakayarak onları
bi bak belki gerçekten yeni ve güzel şeyler vardır.
tabi sende haklısın ilk çocuk sa insan çok hevesleniyor
ben oğlişime okdara kıyafet almışım birde hediyeler eklenince oğlum 8,5 yaşında
hala açılmamış paketleri var
benim tekrar oğlum olursa sanırım sadece ilk hastane çıkışı yeni olur gerisi hazır zaten

kızlar bır konuda sızlerın fıkırlerını almak ıstıyorum bu konudakı fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım.sımdı benım 67 yasında cadı bır kaynanam var saygı duyuyorum yasına sonucta kocamın annesıdır dıye ses cıkarmıyorum falan neyse.bunun 13 ve 10 yasında ıkı tane erkek torunu var.bırı kızından bırıde dıger oglundan.tabıkı bu cocukların bırde eskı kıyafetlerı var bırınınkını dıgerıde gıymıstır besbellı.bu kıyafetler hıc usenılmemıs yer kaplar fılanda denılmemıs 13 yıldır saklanmıs.neymıs hepsı kalıtelı seylermıs.eeee dıyorsunuz sımdı ıcınızden dımı eee sı bu kıyafetlerı ıclerınden ıyılerını secerek ben gıydırcekmısım yenı almama gerek yokmus .cocuk nerden bılecekmıs.hıc almana gerek yok dedı ya ona dahada fıtıl oldum .kavga etmek ıstemıyorum sırf saygımdan dolayı.sızce ne yapmalıyım bu benım ıcın cok onemlı lutfen degerlı fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım en azından bende dogru yapıp yapmadıgıma kesın emın olurum ne bılıyım daha once boyle bır durum mu basıma geldı emın degılım ıste.hayır mayır dedım ama.

:) o daha önce torun çoşkusunu fazlasıyla yaşamış belliki o nedenle senin heyecanını hevesini göremiyor olması normaldir canım.bencede kalbini kırmamak adına içlerinden bir kaç tanesini seç al ama eşinede durumu anlat,doğduğu zaman sen yine gönlüne göre giydirirsin bebişini,laf edersede eşin girsin araya bizim hevesimiz var biz böyle giydirelim istiyoruz lütfen kırma heyecanımızı diye konuşsun kayın validenle

sanırım seninde ilk bebeğin kocana deki hevesleniyorum çocuğuma yeni bişi almıcak mıyız falan yani sonuçta arayı bulmuş olursun bi kaçtane al kıyafetlerin arasından günlük giydiriverirsin

saol canım evet ılk bebegım.yaa oyle bırkac tanede degıl hurclar dolusu falan dıyor kafayı yıcem yaaa

sagol canım evet ıste bende ona fıtıl oldum ya alma ne demek secmeyı dusunuyordum aslında ama hıc almana gerek yok deyınce benım kayıs koptu bır kere koptu yanı

onu kırmadan kibar bi dille anlat diycem ama söz konusu olan kaynana yani ne kadar iyi niyetlede söylesen istediği olmadığı için mutlaka arıza çıkarır. bebeğime kimsenin kıyafetlerini giydirmek istemiyorum hem şimdi daha iyileri var onlardan alırım de yada aranız nasıl hiç bilmiyorum yani söyleyemem ddiyosan aralarından bikaç tane seç giydirmezsin. bu arada kaynananlamı yaşıyosun?

canım benim valla bende az önce çıkardım ne var ne yok geçecek gececek diye bekliyorum ma hiç geçecek gibi gelmiyo bana ben makarnadan başka bişi yiyemez oldum adeta çocuk makarna manyağı olacak valla. gece11 de bile pişirip yediğim oluyo makarna yiyince biraz rahatlıyorum ben

bende durmadan çorba ve patates kızartması yiyiyorum onlar iyi geliyor biraz.. hatta orbayı kahvaltıda bile içiyorum..

ikili test yaptırdınızmı ben cumartesi günü kandan degilde sadece ense kalınlıgını ölçtürücem renklide sizler renkli yemi girdiiniz normal ultrasonamı

kız özge nediyon ikili test yaptırdınmı bakem hastane gülüopuyorumnanaktan

merhaba 10+5 ken nasıl yapıldı testin anlamadım normalde 1 gün erken bile olsa 11 haftadan önce yapılmıyo yani sen istesen bile yapmıyolar. ultrason resmine bak istersen belki bebeğin bikaç gün önden gidiyodur

yok canım yaa 10+5 bilgi kağıdınada öyle yazıldı dr 10+5 yazdı diğer bilgilerle laba kan vermeye gittim neyse haftaya yine yaptırır ikisini karşılaştırırım

of ya agzımın tadı yok hep uykum var yemek yiyemiyorum aç duramıyorum yedigimi çıkarıyorum nedicem ben böyle bi dört aylık olsam

kız özge nediyon ikili test yaptırdınmı bakem hastane gülüopuyorumnanaktan

yaptırdım canım geçen çarşamba günü yaptı doktorum.. 1 gün de önden gidiyordu benimki..
maaşallah iyi çıktı sonuçlar..
normal ultrasonla bakıyor canım renkliyle değil..
benimki gerçi bana kıyak her seferinde renklideki görüntülerini de çekiyor da kaydirigubbakcemile3

Kızlar ense pilisi ölçümü transvajinal yöntemle mi yapılıyor, yoksa doktordan doktora değişiyor mu? Benim Parşembe günü bakılacak, merak ediyorum. Asim Melahat olduğu için merak etmediğim hiç bir şey yok, ama bunu doktoruma soramadım çünkü ölçümü riskli gebelik doktoru yapacak, onu da ilk defa göreceğim

yok canım yaa 10+5 bilgi kağıdınada öyle yazıldı dr 10+5 yazdı diğer bilgilerle laba kan vermeye gittim neyse haftaya yine yaptırır ikisini karşılaştırırım

hayırlısı olsun canım iyi olur inşallah ama hastane de bi tuhaflık var yani ben 10+6 dım 1 günüm kalmasına rağmen yaptırmadı ddoktor. aldınmı sonuçlarını ne çıktı

onu kırmadan kibar bi dille anlat diycem ama söz konusu olan kaynana yani ne kadar iyi niyetlede söylesen istediği olmadığı için mutlaka arıza çıkarır. bebeğime kimsenin kıyafetlerini giydirmek istemiyorum hem şimdi daha iyileri var onlardan alırım de yada aranız nasıl hiç bilmiyorum yani söyleyemem ddiyosan aralarından bikaç tane seç giydirmezsin. bu arada kaynananlamı yaşıyosun?

hayır canım ayrıyız cok sukur

Kızlar ense pilisi ölçümü transvajinal yöntemle mi yapılıyor, yoksa doktordan doktora değişiyor mu? Benim Parşembe günü bakılacak, merak ediyorum. Asim Melahat olduğu için merak etmediğim hiç bir şey yok, ama bunu doktoruma soramadım çünkü ölçümü riskli gebelik doktoru yapacak, onu da ilk defa göreceğim

hayır canım karından bakılıyo

doktorlar da bazen çok kafa karıştırıyorlar . dünya alem 40 yaşında doğum yapıyor hemde doktora gitmeden, bebekleri turp gibi oluyor
yaşın ayrıca çok da geç değil , 60 yaşında doğuruyor olsan neyse
bıraksınlar da rahat rahat hamilelik geçirelim, illa araya birşey sokuşturacaklar

aynen öyle canım.
Bir gazetede yazıyordu haftasonu.
"35 yaş hamileleri isyan ediyor. “Bize suçlu muamelesi yapmayın!”
başlıklı bir yazı. Kadın 37 yaşında doğurmuş ama doğurana kadar doktorlar dünya kadar ipsiz sapsız şeyle kafa bulandırmışlar. Kadının ifadeleri şöyle;

Her şeyi istediğiniz gibi yapmak isteseniz de bazen hayat size o şansı vermiyor. Okul, kariyer, biraz özgürlük, biraz ayaklarım yere bassın derken aradığınız, birlikte yaşlanabileceğiz, çocuklarınızın babası olmasını istediğiniz kişiyi bulmak uzunca bir zaman alabiliyor. Sonra bir bakıyorsunuz, 35 olmuşsunuz. Evlenip hamile kalana kadar 35’i de geçiyor. İşte her şey burada kilitleniyor. Hamile kalmak istediğinizde ya da kaldığınızda doktora gidiyorsunuz. Doktor önce yaşınızı soruyor. 35’in üstündeyseniz yandınız. Neredeyse suçlu muamelesi görüyorsunuz. Psikolojiniz yerlerde sürünmeye başlıyor. Doktor, “Her şey yolunda ancak siz 35 yaş üstü olduğunuz için ileri yaş gebesi oluyorsunuz” diyor ve başlıyor riskleri anlatmaya. 15 günde ya da 3 haftada bir kontrole çağırıyor. Böylece gebeliğe 1-0 yenik başlıyorsunuz. Doktorlar, “Aman ha, gebelik ve annelikte psikoloji çok önemli, moralinizi yüksek tutun” diyorlar. Oysa moralinizi ilk bozan onlar. Kimse “Teknoloji çok ilerledi, hiçbir şey için geç kalmadınız” demiyor. 40 yaşından sonra bile sağlıklı bebek doğuran etrafımızda yüzlerce kadın var, doktorlar bunları hiç anlatmıyor.

hayır canım ayrıyız cok sukur

ya hurçlar dolusu diyosun durum biraz vahim. alsan gelip gidip sorcak nerdeler niye giydirmedin filan diye. başkasına veremezsin o daha büyük sıkıntı olur. bence almak istemediğini söyle eşinle konuş önce hatta gerekirse o söylesin hem sende arada kalmaktan kurtulmuş olursun.

Back
X