2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay canım benim yaptığım bişey yok baya abartıyor herşeyi ya sıkıldım valla gece lavaboya kalkıyorum aynen şöyle diyo: bebişim çocuk bezleri kanpanyaya girerse şimdiden alayım mı aaaaaaaaaaaa diye bağırdım yeter gecenin bi vakti ben idrarımla boğuşuyorum onun düşündüğüne bakk

:roflol:

:oklava: bak bak nasılda gülüyorr gülme komşuna gelir başına

kız çok komiksiniz siz de kocanla yaa kaydirigubbakcemile3
gerçi aman ilgisiz bırakma adamı sinirlendirme yine..
ne dese hee hee de geçer onun hevesi..

ben 4-5 tane zıbın badi aldım krem rengi, bir tane merserize battaniye aldım, mama önlüğü ve emzik hediye ettiler alırken.. 1 çift kırmızı ayakkabısı var, k.validem başlamış yelek örmeye, gerçi yazın nasıl giyecekse yeleği :)))) annem de bana kızdı sakın bişey söyleme ilk ve tek torunları hevesi kaçmasın diye bende örün dedim :))) şimdiden 5 tane örmüş dahasıda gelir artık seneye kışa giyer :))

ben 4-5 tane zıbın badi aldım krem rengi, bir tane merserize battaniye aldım, mama önlüğü ve emzik hediye ettiler alırken.. 1 çift kırmızı ayakkabısı var, k.validem başlamış yelek örmeye, gerçi yazın nasıl giyecekse yeleği :)))) annem de bana kızdı sakın bişey söyleme ilk ve tek torunları hevesi kaçmasın diye bende örün dedim :))) şimdiden 5 tane örmüş dahasıda gelir artık seneye kışa giyer :))

ahada özgecay ben benim kocişe kızıyorum ukla bebek çeyizini bitirmiş düğün çeyizine başylayacakdelikafadulden:roflol:

ben de bebek odası alıcam hayalimdi bu beim hatta evde bi odayı özellikle boş bırakmıştım. son aylara kadarda beklemeyi düşünmüyorum en azından doğumda borcu biter herşeyi eksiksiz olsun istiyorum alınması gereken çok şey var e bide bebek doğduktan sonra bi süre çalışamıycam hatta belki işi bırakırım hiç çalışmam. bu yüzden bebeğimin ihtiyaçlarını son aya bırakmıycam

bende çok istiyorum oda yapmak hayal kurardım hep bizimki biraz bekletti bizi tüpbebekle hamile kaldım ben. belkide bir kardeşi bile olamayacak allah bilir. o yüzden içimde bir şey kalsın istemiyorum. ama 7. aydanda önce bir çöp bile almayı düşünmüyorum korkularım var. dayanamayıpda alırsam bişi diyemem vallaaaaa

ben kullanıyorum, aslında dr verdi evde 1 kutu var 3-5 tane içtim kalsiyum sandoz tadında zaten onuda sevmezdim. dr kasık ağrın felan veya kabızlık sorunun iç rahatlatır dedi de ben tadından içmedim :(

gün içinde acıktığım bir vakitte içsem daha etkili olmazmı bişi olumuki

ahada özgecay ben benim kocişe kızıyorum ukla bebek çeyizini bitirmiş düğün çeyizine başylayacakdelikafadulden:roflol:
yok kıs ne çeyizi bi öğrensem cinsiyetini asıl ozaman başlıycam almaya
onca zaman bekledik meleğimizi okadar uğraştan sonra değer kuzuma ne bulursam alcam valla ... kaydirigubbakcemile3

benim de teyzem 1 hırka 2 yelek örmüs daha da örüyormuş..
kayınvalidem de çarşıya gittikçe tulumlar, body ler alıp duruyo.. çorap bile almış 3 tane.. Allahım parmak kadar o çoraplar..
halamız gitmiş, havlu almış yıkandıktan sonra kurulanma havlusu..
daha biz bi çöp alamadık çocuga kaydirigubbakcemile3

yok kıs ne çeyizi bi öğrensem cinsiyetini asıl ozaman başlıycam almaya
onca zaman bekledik meleğimizi okadar uğraştan sonra değer kuzuma ne bulursam alcam valla ... kaydirigubbakcemile3

al kuzum al kadın eliyle olur benim uyus koca kendini arvat sandı kaptırdı kendini durdurabilene aşk olsun ben çıkarım kızlar şu meşhur bebiş odasına bakıcaz adam dükkanı kapatmamış bizim için ah ah inat ama beğenmiycam :dance:

bende çok istiyorum oda yapmak hayal kurardım hep bizimki biraz bekletti bizi tüpbebekle hamile kaldım ben. belkide bir kardeşi bile olamayacak allah bilir. o yüzden içimde bir şey kalsın istemiyorum. ama 7. aydanda önce bir çöp bile almayı düşünmüyorum korkularım var. dayanamayıpda alırsam bişi diyemem vallaaaaa

bende senin gibiyim aşılama, felan tutmadı ekimde tüpe geçiçektik Rabbim yüzümüze güldü onca şeyden sonra kendi gönderdi... kısmet işte, bende içimde birşey kalsın istemiyorum, ama 7. aya kadar bekleyemem sanırım sabırsızlıktan...

ya korkularında haklısın tabi ama ben hep şöyle düşünürüm hepimiz alnımıza yazılanı yaşıyoruz ve ne kadar yaşıycamızı da bilmiyoruz.neticede olucak şey bebek doğduktan sonrada olabilir. kim verebilirki garantisini bu ççocuk bu kadar yaşıycak diye. o yüzden fazla beklemeyi düşünmüyorum

al kuzum al kadın eliyle olur benim uyus koca kendini arvat sandı kaptırdı kendini durdurabilene aşk olsun ben çıkarım kızlar şu meşhur bebiş odasına bakıcaz adam dükkanı kapatmamış bizim için ah ah inat ama beğenmiycam :dance:

belli olmaz belkide görünce seninde için gidiverir.. kaydirigubbakcemile2

ya korkularında haklısın tabi ama ben hep şöyle düşünürüm hepimiz alnımıza yazılanı yaşıyoruz ve ne kadar yaşıycamızı da bilmiyoruz.neticede olucak şey bebek doğduktan sonrada olabilir. kim verebilirki garantisini bu ççocuk bu kadar yaşıycak diye. o yüzden fazla beklemeyi düşünmüyorum

evet haklısın aslında canım

bencede içimizden ne geliyorsa onu yapmalıyız.ne kadar yaşayacağımızı kaderimizi kim bilebilirki .ben daha hamile kalmadan önce yelek ceket patik gibi şeyler örmüştüm.barkaç tane çıtçıtlı badi almıştım.şimdi yine istediğimi alıyorum.tabi abartmadan .çünkü çabuk büyüyor sıpalar.

bebiş çok takılma canım kimbilir belkide beğenirsin
bizde bakıyoruz öle gezerken tabi cinsiyet belli olmadan almayı kesinlikle düşünmüyorum
6 aylık felan bi olalım inşallah ozaman alıcaz bizde

evet haklısın aslında canım

biz bu konuyu doktorumlada konuştuk henüz cinsiet belli değilken acele etmem bekle biraz daha dedi ben hazırlıklara başlıycam dedim. daha çok erken alma para biriktir dedi ben dedim para biriktirmeye kalksam birikmiyo harcanıyo bi şekilde ama borç olunca ödeniyo mükemmelliyetçiyim ben biraz ilk çocuğum eksiksiz olsun istiyorum. sizin dediğiniz risk yenidoğanlarda da var dedim o zaman ne zaman yapıcaz bebek alışverişini kırkı çıktıktan sonramı dedim. doğru söylüyosun bari büyükleri sona bırak dedi kaydirigubbakcemile3

Back
X