- Konu Sahibi daemon
- #9.361
senin ne tehliken vardı. kanaman mı var??
evett canımm yaa :gitme: kanama oldu ama suan olmuyoo şükür ama dikat ediorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin ne tehliken vardı. kanaman mı var??
evett canımm yaa :gitme: kanama oldu ama suan olmuyoo şükür ama dikat ediorumm
ya bu kanamalar bu seneki hamilelerin kabusu bende 1 ay yattım evde , 1 haftadır normal hayatıma geri döndüm. allah kimsenin başına vermesin. sana da çok geçmiş olsun
yaa kızlar bu kana malar neden oluyo acaba?ben ilk hamileliğimde böyle hiç olmadı çok rahattım...
benimde yeni geçti çok can sıkıcı bi durum.
bende acaba yaşım geçtidemi böyle oluyo diyorum...
benimde elbise almam lazım ya hiç biri olmuyor
aslında şöyle toplaşıp aynı yerden kıyafet seçmek lazım
belki grup indirimi alırızkaydirigubbakcemile3
benimde elbise almam lazım ya hiç biri olmuyor
aslında şöyle toplaşıp aynı yerden kıyafet seçmek lazım
belki grup indirimi alırızkaydirigubbakcemile3
bnm gittiğim salak dr da bana bu yaşta cocuk yapıosunuz sonra kanamanızz oluyoo die aşağılamıştı bence yaşla alakası yok çoğu kişiye oluyoo :1no2:
aaaa ne saçma konuşmuş dr.bak.
ona gitmiyon dimi?
azize canım nasılsın göremiyodum bende seni.canım benimde hamileliğim sorunlu geçiyor.hep lekelenmeler falan.
canım şükür 3 gündür yok ama hap kullanıyorum.biliyosun haftası hep geri bebeğin bide kal atışını duyamadık.yavaş dedi doktor.yarın gene gitcem doktora.ilk hamilelik ama zor geçiyor.bel ağrıları bitirdi.iyileşmene sevindim.çok dua ediyorum ikimize alalım bebişlerimizi kucağımıza diye.
azize 6+5 te gördüm bende ama duyamadım.yavaş dedi.işte yarın gitcem inş duyulur.haftasınıda takip edemiyorum.hep geride moralim bozuluyor.