2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy arkadaşlar şöyle topikleri dolaşıyordum
eski topikten bi arkadaşımız vardı 32 haftadaydı bebeiğini kaybetmiş

Allahım çok üzüldüm yaaa oğluşu gitti..........senağlamaAllah sabırlar versinn çok acı...

allah göstermesin yarattığının başına vermesin çok zordur yaa

Allahım çok üzüldüm yaaa oğluşu gitti..........senağlamaAllah sabırlar versinn çok acı...

benimde burdan yakın bir arkadaşım doğuma 3-4 haftası kala bebeğini kaybetti
çok acı gerçekten

şş okumayın böyle şeylerrr ya

Uf tüylerim diken diken oldu, Allah kimseye evlat acısı göstermesin

yaaa çok üzüldüm...allahım kimsenin başına vermesin..çok ii anlıyorum....hangi sayfada yazmış...
yaaa kendi yaşadıklarım geldi aklıma...allahımmmm.....yavrularımızın acısını gösterme yarabbim...

Medikal park göztepede ama çalışanların gelebileceği saatler değil

10 Aralık 2009 perşembe 13:00-16:30
17 Aralık 2009 perşembe 13:00-16:30
26 Aralık 2009 Cumartesi 13:00-16:45

programa devam eden anne adaylarına eğitim sertifikasıda veriyorlar

Stellacığım Medical Park'tan memnunmusun? Ben de hastanemi değiştirmeyi düşünüyorum ve ilk alternatiflerim Medical Park Bahçelievler ve Ethica İncirli.

aslında pek okumam
ne bilim ya öle bi gördüm şok oldum zaten swetbaby belki tanıyanınız vardır..

aslında pek okumam
ne bilim ya öle bi gördüm şok oldum zaten swetbaby belki tanıyanınız vardır..

canım Allah anasına babasına sabırlar versin kötü biolay ama okuyup canınızı sıkmayın bebek etkileniyo onu üzmeye hakkımız yok. zaten yeterince stresli hayatlarımız var e bide bunları okuyup yaşadığımız strese stres katmayalım

canım ben doktorum onaylasada yaptırmıycam. domuz gribini atlattık biz. eşim ve ben normal gripten pek farkı yok. iyi bakım gerektiriyo. aşıdan çok korkuyorum ileride bi yan etkisi filan olur diye o yüzden yaptırmıycam

bende korkmuyo değilim yan etkileri neler olur korkuyorum ama grip olmaktanda korkuyorum grip normal olsa neyse bir şekilde geçer dayımın hanımı oldu komşunun oğlu olduda neler çektiler tam 30 gün sürdü ikisindede en son zatürreye çeviriyo amane bilim kararsızım ben

Stellacığım Medical Park'tan memnunmusun? Ben de hastanemi değiştirmeyi düşünüyorum ve ilk alternatiflerim Medical Park Bahçelievler ve Ethica İncirli.

canım bu gittiğim hastane yeni açıldı
içi temiz, personeli idare eder
doğumdan sonra aldıkları odalarda çok güzelmiş
ben asıl doktorumdan çok memnunum
önemli olan iyi bir doktor bulmak
Avrupa yakasındaki nasıldır bilemiyorum
ben tedavi aşamasında buldum doktorumu
doktor araştırırken bu doktoru çok övmüşlerdi
1 senedir hep aynı doktordayım çok memnunum

seblevmiş ya....ardası melek olmuş....
erkekn doğumla bebeğini kaybedenler sayfaında yazışıyorduk hep...meleği evine çıktı sanıyodum...allah yardımcısı olsun...

bende korkmuyo değilim yan etkileri neler olur korkuyorum ama grip olmaktanda korkuyorum grip normal olsa neyse bir şekilde geçer dayımın hanımı oldu komşunun oğlu olduda neler çektiler tam 30 gün sürdü ikisindede en son zatürreye çeviriyo amane bilim kararsızım ben

4 gün yattık biz şükür çok zor geçmedi zor bi durum ama inan aşıdan daha çok korkuyorum

ay canım benim ya çok üzüldüm allah sabır versin azda değil 32 haftalıkmış allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile yaşatmasın

4 gün yattık biz şükür çok zor geçmedi zor bi durum ama inan aşıdan daha çok korkuyorum

bende 1,5 ay önce ağır bi grip geçirdim
2 haftada zor atlattım
ama doktorum kesin ol dedi
bide yüzmeye gidiyorum ordan bişey kaparım diyede korkuyorum
olacam sanırım

neyse canım çok şükür atlatmışsınız. ben evdeyim dışarı fazla çıkmıyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama eşimden bile gelebilir allaha emanetimiz artık ne diyelim

canım bu gittiğim hastane yeni açıldı
içi temiz, personeli idare eder
doğumdan sonra aldıkları odalarda çok güzelmiş
ben asıl doktorumdan çok memnunum
önemli olan iyi bir doktor bulmak
Avrupa yakasındaki nasıldır bilemiyorum
ben tedavi aşamasında buldum doktorumu
doktor araştırırken bu doktoru çok övmüşlerdi
1 senedir hep aynı doktordayım çok memnunum
kıss sen nerde oturuyorsun??? göztepe medikalemi gidiyorsun??

Back
X