2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben geldim oku oku bitmedi yine valla bu haftaya bidaha toplantı koymayacağım :).

Bişey sorucam ben doktorumun özel muaynanesine gidiyorum kendisi cerrah paşanın profösörü bir sürü özel hastanede doğuma giriyor. Ben Amerikana karar vermiştim ama geçen ay poliçemden amerikanı çıkarttırdım.Bu sayede 1.000 TL indirim yaptılar. Şimdi çok kararsızım Doktorum bana Alman Hastanesi - Memorial - Metropolitan Önerdi - bide international dedi bana çok uzak diğer üçü uygun.sizce hangisini seçeyim bu hastanelere giden varmı. Daha çok erken gerçi ama anca karar veririm dedim bana yardımcı olun lütfen

Kızlar ben geldim oku oku bitmedi yine valla bu haftaya bidaha toplantı koymayacağım :).

Bişey sorucam ben doktorumun özel muaynanesine gidiyorum kendisi cerrah paşanın profösörü bir sürü özel hastanede doğuma giriyor. Ben Amerikana karar vermiştim ama geçen ay poliçemden amerikanı çıkarttırdım.Bu sayede 1.000 TL indirim yaptılar. Şimdi çok kararsızım Doktorum bana Alman Hastanesi - Memorial - Metropolitan Önerdi - bide international dedi bana çok uzak diğer üçü uygun.sizce hangisini seçeyim bu hastanelere giden varmı. Daha çok erken gerçi ama anca karar veririm dedim bana yardımcı olun lütfen

Selam benim doktorum da Cerrahpaşa'nın proflarından. Şu anda International'a gidiyorum ama maalesef sağlık sigortam yetmediği için hastanemi ve mecburen doktorumu değiştirmek zorundayım. Yoksa çok ilgililer, doktorumla da ne zaman konuşsam kafamdaki tüm kötü düşünceler uzaklaşıyor, ama dediğim gibi maalesef.

kızlar bişey sorucam benim göğüz ve bel bölgemde aşırı kuruluk var derim pul pul kimi yerlerde dökülüo kese atsamda aynı göğüslerimin derisi buruşuo sanki kuruluktan varmı aynı dertte olan dr uma sorsammı acaba

bebiş gözükmedi bugün en son dün bebek odasına bakmaya gitmişti aldıda kuruyomu yoksam odayı şu an

zeynep kesinlikle memorial e git.. ama kesinlikle derim ben..
orada 3 yıl calıştım bilirim sistemlerini.
doğumda fotograf çekimini kuaför hizmetini fln bedava veriyorlar ayrıca

Selam benim doktorum da Cerrahpaşa'nın proflarından. Şu anda International'a gidiyorum ama maalesef sağlık sigortam yetmediği için hastanemi ve mecburen doktorumu değiştirmek zorundayım. Yoksa çok ilgililer, doktorumla da ne zaman konuşsam kafamdaki tüm kötü düşünceler uzaklaşıyor, ama dediğim gibi maalesef.

Kime gidiyordun ben Rıza Madazlıya gidiyorum perşembeleri internationalde muayene ediyo. Ama ben muaynanesine gidiyorum. Bana parayı takma istersen Cerrah Paşada doğurturum seni üzülme yeter dedi . Geçen ay sigortamda problem çıkmıtıda neyseki hallettik . Şimdi limit sorunum kalmadı. Bu seferde hastaneye karar veremiyorum :(

kızlar bişey sorucam benim göğüz ve bel bölgemde aşırı kuruluk var derim pul pul kimi yerlerde dökülüo kese atsamda aynı göğüslerimin derisi buruşuo sanki kuruluktan varmı aynı dertte olan dr uma sorsammı acaba

canım cildinin kurumamasına dikkat et..nemlendirici bişeyler sür mutlaka....

benim göğüslerde var canım ama sadece koyu renkli olan yerlerinde var pul pul. nemlendirici sürüyorum ben meme uçlarımda iyice kabuklandı gibi bişi oldu uyuz gibi kaşınmıyolarmı bideeeekaydirigubbakcemile3

zeynep kesinlikle memorial e git.. ama kesinlikle derim ben..
orada 3 yıl calıştım bilirim sistemlerini.
doğumda fotograf çekimini kuaför hizmetini fln bedava veriyorlar ayrıca

Hadi yaa iyimiş :) Diğer koşulları nasıl hemşirelerin davranışları bilgileri falan. Gerçi biz karı-koca hasta beşiktaşlıyız. Kocam metropolitanı istiyor doğum yeri Beşiktaş yazsın diye :)

benim göğüslerde var canım ama sadece koyu renkli olan yerlerinde var pul pul. nemlendirici sürüyorum ben meme uçlarımda iyice kabuklandı gibi bişi oldu uyuz gibi kaşınmıyolarmı bideeeekaydirigubbakcemile3

aynen bende ama daha krem almadım. Çok normalmiş zaten biçok kişide oluyomuş. Bu cumartesi alıcam bende bi krem arkadaşlarım bişey önerdi ama ismini unuttum öğrenip sizede söylerim daha sonra

Son düzenleme:
selam hamişlerim nasılsınız kızlar aranızda çalışan varmı bılgısayar basında

aynen bende ama daha krem almadım. Çok normalmiş zaten biçok kişide oluyomuş. Bu cumartesi alıcam bende bi krem arkadaşlarım bişey önerdi ama ismini unuttum öğrenip sizede söylerim daha sonra

tamam canım öğrenince bildir ismini .bende alıcam artık sürmeye başlamak lazım

ben daha önce bir krem almıştım çatlaklar için onu sürmeye başladım..çünkü karnım baya bi çıktı...geriliyor...:)
aslında ben değil de eşim unutmuyor sürüyo..bazen erken uylkum geliyo ben uyuklarken o sürüyor valla atlamıyo hiç..:)))

canm ne sürsem kar etmiyor.ne yapsam dıe düşünüyorum :(

bende kayısı yağı ve fındık yağını karıştırıp sürüyorum
bugünde Lierac Phytolastil kreminin siparişini verdik

selam haziran annişleriiiiii a.s.cinsiyetler belli olmaya başladımı bakalım. mayıs annelerinde topiğğmizde erkek kaynıyor 30 erkek 9 kız var :asigim:

aslında bende mayıs annesi olacağım büyük ihtimalle. Sezaryanla olucağı için genelde 38 haftalıkken alıyorlarmış. Benimkinin cinsiyeti belli değil ama bence erkek. 31 yapın yani :)

Back
X