2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de karnımın alt tarafında bıçak saplanmış hissi oluyor ara ara, yatakta dönerken veya hızlı hareketlerde uzun süre ağrı kalıyor. Bir de dün gece kızımı tuvaletten yatağına kucaklayayım dedim 19 kilo eşek sıpası yatağına bıraktığımda birden sancı girdi. yatağa zor attım kendimi bi 10 dk. filan sürdü sanırım. Çok korktum bişey olmuşsa diye sabaha kadar tedirgin yattım. Ama sabah her hangi bir lekelenme ve devam eden bir ağrı yoktu. Sanırım bişey olmamıştır di mi? Olsaydı kanama filan olurdu. Artık kızımı kucağa almamalıyım sanırım.

olmamıştır umarım ama cok dikkat et artık almamalısn bırak onu ani harektlerınede dıkkat etmlısn ben işe gıdp glrkn bılgısayrımı gtrp gotryrdm doktorum buna bile çok kızdı:( tasımaman gerkr bunu dıye gerçi ozmnlr biraz risk vardı ama

kızlar yaf daha qöbüşleriniz çıkamdı mı??;
2010 haziran annelerinin qöbüşleri topiğine biraz qöbüş ekleyinde sevelimmopuyorumnanaktan

kız kim nehir koyuyoo gebertirim :oklava:
ben de cevremde hiç yok az kullanılan bi isim diye kızım olursa onu koymaya calışıyorum.. aa o kdr coksa ben de koymam ayoooll..
kızlar çok mu var cevrenizde bebek olan nehirr..
öyleyse direkt çıkarırım listemden

iki yaşından küçük 3 tane nehir var etrafımda :(

Özgeeeee ben sana deren ismini önerdim dün ama sen görmedin sanırım. Berenden soğudum demiştin ya bak derende cerene uyuyor. Bu arada bende bir tane 3 aylık nehir tanıyorum.

ben de hangi ismi beğensem yakınlarımdan biri o ismi koyuyor.Çınar, Derin, Aren hepsi kapıldı...
Biz de şimdilik ısmet diye seviyoruz. Bi de kız olursa acaip şok olacağız...

kızlar biz oğlumuza YASıR ismini koymayı düşünüyoruz sizce nasıl??
ve 2 isim koymak istiyorum ben oğluşuma..
yalnız yasir isminin yanına uyqun bir isim bulamadım yaa..
özellikle isminin islami isim olmasınada özen qösteriyoruz..
yardımcı olabilir misiniz?
yani yasir isminin yanına önereceğiniz isimler varmı? :hulya:

Kızlar ben har hafta amerikan hastanesinin sitesine bakıyorum o hafta doğan bebişlere ne isim koymuşlar diye her hafta muhakkak derfne-deren-derin- beren- melisa- alya ve hatta alya derin uzak ara önde gidiyor kız isimlerinden. erkeklerdede doruk-rüzgar- efe ve türeevleri :)- kayra- ateş-uras-aras-aral önde giden isimler :)

benim de karnımın alt tarafında bıçak saplanmış hissi oluyor ara ara, yatakta dönerken veya hızlı hareketlerde uzun süre ağrı kalıyor. Bir de dün gece kızımı tuvaletten yatağına kucaklayayım dedim 19 kilo eşek sıpası yatağına bıraktığımda birden sancı girdi. yatağa zor attım kendimi bi 10 dk. filan sürdü sanırım. Çok korktum bişey olmuşsa diye sabaha kadar tedirgin yattım. Ama sabah her hangi bir lekelenme ve devam eden bir ağrı yoktu. Sanırım bişey olmamıştır di mi? Olsaydı kanama filan olurdu. Artık kızımı kucağa almamalıyım sanırım.

alma canım5 kg dan fazla ağı kesinlikle kaldırmayın diyorlar zaten karnımız büyüyünce istesekde kaldıramıycaz...

olmamıştır umarım ama cok dikkat et artık almamalısn bırak onu ani harektlerınede dıkkat etmlısn ben işe gıdp glrkn bılgısayrımı gtrp gotryrdm doktorum buna bile çok kızdı:( tasımaman gerkr bunu dıye gerçi ozmnlr biraz risk vardı ama

Ya alışkanlık işte, unutuyorum bazen hamile olduğumu, hem kızım hala bebek gibi geliyo gözüme, çok ağırlaştığını yeni farkediyorum. Ben onu kucağıma alınca aslında o beni uyarıyo anne hamilesin diye, ama kıyamıyorum da geceleri uykulu uykulu tuvalete yürüesine. Daha dikkatli olmalı haklısın...

kızlar yaf daha qöbüşleriniz çıkamdı mı??;
2010 haziran annelerinin qöbüşleri topiğine biraz qöbüş ekleyinde sevelimmopuyorumnanaktan

malesf olan göbekde erıdı benım:):) sanırm benm ıcın daha cok erken göbüşe yaaa:'(

uklacım o kadar korkma canım ya, sen tedirgin oldukca içerde bıdık da tedirgin oluyordur gevşe biraz..

ara bence hem belki iş çıkışı gel der rica eder hastanedekilerden ayarlar geç vakite.

bu arada benimki tamamen ön yargı belkide ben bu hastanelerin hiçbirine gitmedim ne ziyaretçi olarak nede hasta olarak bu sadece bendeki imajları yani. mesela ben şifa hastanesine ve acıbademdeki acıbadem hastanesinede çok güvenmem. bende biraz fazla paranoyağım sanırım :) ben herzaman doktoru araştıtrırım ve doktorum çapa yada cerrahpaşa kökenli olması benim hep tercih sebebim olmuştur. ama bunlar için hiç mantıklı bi açıklamam yok tamamen içgüdüsel yani

ya şimdi konuştum yoktur meraklanma içgüdüsel dedi, hamileliğinde bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadın lekelenme yada bu tip gibi bişey
ara ara kasık ağrısı olması normalmış, zaten çok şiddetli ağrı olur arkasından lekelenme olursa o tehlikeliymiş,
mide bulantısı illaki olmazmız birde ben şu an tedirgin olduğumdan olduğu halde farkedemeyebilirmişim, kafana takma dedi bebeği üzüyorsun dedi:kedi:

Son düzenleme:
malesf olan göbekde erıdı benım:):) sanırm benm ıcın daha cok erken göbüşe yaaa:'(

benimde qöbüş eridi :1shok: hamile kaldığım ilk 3 ayda 3 kilo
almıştım şuan 4.ayımın içindeym ve kilo almam qerekirken
1 kilo vermişim qöbek faln içeri qitti çok sinir bozucu
yaa bide qörenler demio mu aa ne qüzel hiç hamile qibi deilsin kötükedihüso
iyice uyuz oluorumm :kızgın:

iki yaşından küçük 3 tane nehir var etrafımda :(

tamamm nehirden de vazgeçtik pofff gerçekten zormuş

Özgeeeee ben sana deren ismini önerdim dün ama sen görmedin sanırım. Berenden soğudum demiştin ya bak derende cerene uyuyor. Bu arada bende bir tane 3 aylık nehir tanıyorum.
hmm görmemişim evet canım..
deren de olabilir evet aslında..

Kızlar ben har hafta amerikan hastanesinin sitesine bakıyorum o hafta doğan bebişlere ne isim koymuşlar diye her hafta muhakkak derfne-deren-derin- beren- melisa- alya ve hatta alya derin uzak ara önde gidiyor kız isimlerinden. erkeklerdede doruk-rüzgar- efe ve türeevleri :)- kayra- ateş-uras-aras-aral önde giden isimler :)

kıızz deren de kullanılıyormuş cook.. ay naapcaz..
aslında kocişler isimler uyumlu olsa birleşiminden bişiler yapsak demiştim ben ama hiçç bişi olmuyo, yani düşünün en mantıklısı arce fln oluyo kaydirigubbakcemile3

kızlar biz oğlumuza YASİR ismini koymayı düşünüyoruz sizce nasıl??
ve 2 isim koymak istiyorum ben oğluşuma..
yalnız yasir isminin yanına uyqun bir isim bulamadım yaa..
özellikle isminin islami isim olmasınada özen qösteriyoruz..
yardımcı olabilir misiniz?
yani yasir isminin yanına önereceğiniz isimler varmı? :hulya:

yaser arafat ı çağrıştırdı bana. iki isim zor yaa, yaz yaz bitmiyor sonra :)

bu arada zeynepcim benim kendi drum da çapa mezunu, üstelik riskli gebelik ve tüp bebek uzmanı yaklaşık 13 yıl göztepe ssk da çalışmış, ayrıca amerikan hastanesi tüp bebek merkezi, ve gümüşsuyu askeri hastanesinde de çalışmış, 3 yıldır gidiyorum ben aykut beye, bende senin gibi
baya bi araştırmadan sonra bulurum drlarımı :))

herkese slmmm evet yaa bu isim işi hakkaten zor kızlar benim bugün kasıklarım ağrıyo ve belim

benimde qöbüş eridi :1shok: hamile kaldığım ilk 3 ayda 3 kilo
almıştım şuan 4.ayımın içindeym ve kilo almam qerekirken
1 kilo vermişim qöbek faln içeri qitti çok sinir bozucu
yaa bide qörenler demio mu aa ne qüzel hiç hamile qibi deilsin kötükedihüso
iyice uyuz oluorumm :kızgın:

bende tam tersine o ılk 3 ay 52 den 49 a dusmustm yenı yenı toprlamaya clşyrm kendımı ama hala dedgım gıbı kusmalara azda olsa devam bulntılr her daim var:(
senın tam olark kac haftalık?

Back
X