• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim patronda oğlunu getirdi yanımıza iş öğretin diye
dün bana sen şuna senin yaptığın işleri öğrette sen raporluyken o yapsın
bende olur dedim
ama nasıl olacaksa ben 12 yıldır burdayım 6 ayda o nasıl öğrenecekse merak ediyorum

ana dikkat et senin yerini kapmasın sonuçta oğlu

arkadaşlar derdinizi ve stresinizi sizinle paylaşıyorum ve serzenişlerinize hak veriyorum istanbul gibi bir yerde tek maaş zorr ama bi 1 yıl dişinizi sıkın bebiş 1 yaşına gelince kreşler var verirsiniz yada kayınvalideniz anneniz bakar ama bebişe süt vermek için en az 1 yıl bebeğinizden ayrılmayın derim:teselli:
bende bırakmak istemiyorum canım kim çocuğunu bırakıp gitmek ister ama bakalım işte nolur o zamana kadar
ee yuh yani ..
patron milleti değil mi al birini vur ötekine. bizimkide herhalde yas tutar.
kafasına tülbent sarıp gezer üzüntüsünden.1 ay gelmedim işe dört gözle beklediler.
yıllık iznimde bile acil iş var diyip çağırdılar. sanki battalgaziyim ben kurtarıcam şirketi
al benden de okadar 5 yıldır burdayım doğru dürüst izin kullanamadım izinlerde bile arıyolar hatta ameliyat oldum 15 gün raporluydum o dönemde bile 10 kere aradılar en sonunda iznim bitmeden geldim lanet olsun bunlara
valla nasıl olcak bende bilmiyorum, evimiz kira değil Allah tan kendimizin, benim ve eşiminde ayrı ayrı önceden birikmiş paramız var, zaten 4 ay d.izni 1 ay yıllık izin 6 ayda ücretsz almayı düşünüyorum zaten mecbur almak zorundayım bu süre içinde
bebeğimi bırakacak kimsem yok diyebilirim mecbur kalırsak aileler var ama anneler bakamaz benim annem 2 toruna bakıyor k.validemin bel fıtığı var görümcem işitme engelli onlara bıraksam evleri ters yerde arabamızda yok emcbur bakıcı tutmam lazım onuda bebek minikken bırakamam zaten para vermek lazım e mecbur bir sene çalışamıycam :( belki doğuma kadar iş bulursa eşim daha da rahatlarız inşallah bulur...
eyseki benim annemde kaynanamda genç ve bizim zilli kız iki trafında ilk torunu olucak bakıcak insan çok. kaynanama bırakmam annemi düşünüyorum annemde çok istiyo zaten ama henüz net bi karar vermiş değilim çalışıp çalışmama konusunda kızım doğsunda sonra bakıcam artık eşin de inşallah iş ulur bi an önce canım senin için dua edicem

keske o zamana kadar, doğum yapanlar için yeni bi yasa çıksa..
mesela en azından ilk 1 yıl çalışmasalar ücretli kaydirigubbakcemile3

ya da tamam o çoksa bari 1 gün çalışıp 1 gün izin yapsak

heee devlet memurları öle valla benim yengem ilk yeğenimi doğurdu 1,5 yıl çalışmadı ardında işe başladı 2 ay içinde bi daha hamile kaldı 6 ay çalıştı erken doğum yaptı işte geçen ekimden beri evde :))) :roflol:

ee yuh yani ..
patron milleti değil mi al birini vur ötekine. bizimkide herhalde yas tutar.
kafasına tülbent sarıp gezer üzüntüsünden.1 ay gelmedim işe dört gözle beklediler.
yıllık iznimde bile acil iş var diyip çağırdılar. sanki battalgaziyim ben kurtarıcam şirketi

benim bi arkadaşım vardı ya martta doğum yapacak
onada patronu 40 ı çıktıktan sonra haftada 3 gün gelirsin demiş
dedim sakın kabul etme
el kadar bebek ne yapsın sensiz
çok düşüncesizler çokk

peçemi açabilmem için bulunduğum iş yerinde sırf kadınların
olması lazımm zemuszemus qerçi öyle iş yerleride var ama eşim beni kesinlikle
çalıştırmaz ki.. zaten qayet qüzel bi maaş alıyor ve kendi iş yerimiz..
evimde kira değil.. tapu qibi de arkamızda peder var..
maddi manevi rahatız yani şimdi bide 1 yıla kadar bi ev daha alıcaz oranın
kirasınıda alınca dahada süper olucak inşşş:dance:

amaaaannnn nisbettinde bu kadarı kızlar veryansın ediyor senin yaptığına bak ama iyikide sorun yok çok şükür rabbim dahada arttırsın canım valla rabbim sıkıntıda olan herkese bolluk bereket versin :Saruboceq:

hahay tabi patronlarda öyle diyodu zaten geçen konuşuyoruz diyoki bana sen yokken 4 ay nasıl idare edicez sabah seni alırız öğleden sonra çıkarsın olmazmı izin yapmasan -tatlicadiarzu- çüş dedim yani
benimkide sen bebeğide buraya getir buraya bi oda yaparız diyo, ama bizim firma büyük bi kreş olsa çok makbule geçerdi valla fabrikalarımız istanbulda olsa kesin olurduda genel müdürlük binasında olmuyo iştee..

Allah kimseye hiçbir sıkıntı yaşatmasın canım inşallah bebişleriniz doğana kadar sizinde herşey yoluna qirer..

benim bi arkadaşım vardı ya martta doğum yapacak
onada patronu 40 ı çıktıktan sonra haftada 3 gün gelirsin demiş
dedim sakın kabul etme
el kadar bebek ne yapsın sensiz
çok düşüncesizler çokk

aaa kendi eşleri doğum yapsa sokağa çıkarmazlar 6 ay, milleti ayırıyolar çocuklarından.
bencede sakın kabul etmesin o onun yasal hakkı. işten de çıkarırsa versin mahkemeye.

slm millet nasılsınız ben doktordan geliyorum bebeğimin ensesine baktı 1,5 çıktı gayet iyi dedi bende 2 li test yapmıyacakmısınız dedim gerek yok gayet iyi gözüküyo gelişimi dedi ben direk 3 lü test yapıyorum dedi onada 14 ocağa gün verdi cinseyete gelince henüz çok erken dedi hem pozisyonuda uygun değil dedi birde elevit ve demir ilacı verdi bulantın geçince başla dedi bir gün birini bir gün birini alacaksın dedi kiloma baktı yine vermişim sürekli kilo veriyosun bu hiç bişey değil dedi ama önünde 2 haftan var daha dedi o zamana hiç bir sıkıntın kalmaz iştahında açılır dedi soya sütünü sordum bi bilgim yok dedi aranızda kullanan varmı arkadaşlar

canım evimiz kira olmasa belki okul çağına kadar çalışmayı düşünmezdim
ama kira olunca zor
neyseki kayınvaldem yakın bana, o mis gibi bakar çocuğuma
zaten o olmasa düşünmem çalışmayı
bizde kiracıyız maalesef senin kaynana iyiymiş ben güvenip bırakamam asla. kendine zor bakıyo zaten
benim patronda oğlunu getirdi yanımıza iş öğretin diye
dün bana sen şuna senin yaptığın işleri öğrette sen raporluyken o yapsın
bende olur dedim
ama nasıl olacaksa ben 12 yıldır burdayım 6 ayda o nasıl öğrenecekse merak ediyorum
aynen biizmkide bi ara dedi onu ünv. okuyan oğ*lu var da keşke onun tatiline denk gelseydi dedi hem çok güldüm hemde sinirlendim ne dediğinin farkındamısın sen dedim yıllık izne çıkmıyorum doğum iznine çıkıyorum dedim. sonra dedi sen çıkmadan 1 2 ay önce birini alsak öğretsen sonra sen izinden dönünce çıkarsak dedi. benim yaptığım işi 2 ayda öğrenebilecek biri varsa buyur getir. ee sen diyosanki öğrenir yapar o zaman ver tazminatımı çıkar beni işten dedim sustu kaldı.
benim kaynanam görümceme zor bakıyor benim bebeğe mi bakacak. zaten yazın akçaydalar hiç bakmaz :sinifsinif:
bizimkide böyle zaten akşama kadar yatıyo pis kadın

benim kaynanam görümceme zor bakıyor benim bebeğe mi bakacak. zaten yazın akçaydalar hiç bakmaz :sinifsinif:

ayy bende onu düşünüyorum bakalım benim annem akçaya ne zaman gidecek
bırakmam diyordu seni en son ama belli olmaz yoksa ablam izninde ne yapacak tek başına orda
eee kayınvaldede her yaz dikiliye gidiyor annesiyle kızkardeşleriyle geçiriyor
artık aralarında anlaşsınlar biri yokken diğeri dursun

valla öyle ya keşke devlette çalışsaydım diyorum amannnn kpss yide kazandım bi halt olmadıki yaaaaaaaa yerleşemedimmmm

uklacım ben devlette çalışıyorum 8 senelik hemşireyim inan hiç rahat diill çalışma şartlarımız ben son bir aydır rahatım biraz oda gündüzleri şuanda çalıştığım yerdeki arkadaş raporlu uzun zamandır onun için ben bakıyorum ama gündüz burda çalışıyorum burdan akşam çıkıp yataklı birimlere geçip ordada gece nöbetine kalıyorum sabaha kadar tek başına birsürü hasta nöbetlerimi kadın doğum servisinde tutuyorum yani bakıyorum hamile bulantısı var hastaneye yatmış e bende hamileyim benimde bulantım var ve 24 saattir ayaktayım bu kimsenin umrunda olmuyo.öğretmen arkadaşım var o çok memnun öğleden sonra gidiyo 2 derse giriyo akşam evde hafta sonlarıda evde benim ne bayram tatilim var ne hafta sonum 24 saat nöbet tutuyorum habire onun doğumu yaz tatiliyle birleşiyor zaten uzun zaman gitmicek okula oooff offf çocuğumu öğretmen yapcam

bende hiç öle bişiy yok ya nerde o dediğinizzz

bak üstte..
yağ yakıcı
inceltici
sıkılaştırıcı
ayda 10-12 kilo verin qibi şeyler yazıo yanında ..
ayrıca yeni sayfaya qeçtiğimizde ilk mesajın hemen yanındada var bi tane
mesela senin bu mesajının yanında duurooooooooooo
ıyyyyyyyy :roflol: -tatlicadiarzu-

aaa kendi eşleri doğum yapsa sokağa çıkarmazlar 6 ay, milleti ayırıyolar çocuklarından.
bencede sakın kabul etmesin o onun yasal hakkı. işten de çıkarırsa versin mahkemeye.

sorma canım işler kötü diye maaşınıda düşürdüler zaten kızın
evleride kira, kızın maaşı olduğu gibi kiraya gidiyor
bebekte geliyor
çok üzülüyorum onlara
çok ısrar ederse en azından son izin ayında haftada 2 gün gelirim de dedim
kabul etmezse 1 yılı dolmuş oluyor o zaman zaten
tazminatını alır çıkar

ay kızlarr valla istanbulda olsaydım hepinizin bebişine ben bakardım bu konuda tecrubeliyim 3 yeğenimede ben baktım 3 de benim elime doğdu gibi ama batmandayım allah yardımcınız olsun

uklacım umarım herşey istediğin şekilde olur:Saruboceq:üzüldüm valla

peçemi açabilmem için bulunduğum iş yerinde sırf kadınların
olması lazımm zemuszemus qerçi öyle iş yerleride var ama eşim beni kesinlikle
çalıştırmaz ki.. zaten qayet qüzel bi maaş alıyor ve kendi iş yerimiz..
evimde kira değil.. tapu qibi de arkamızda peder var..
maddi manevi rahatız yani şimdi bide 1 yıla kadar bi ev daha alıcaz oranın
kirasınıda alınca dahada süper olucak inşşş:dance:
e ozaman çalışma zaten ne gerek var yani oturup güzel güzel bebişini büyütürsün o büyürken bi tane daha yaparsın beraber büyürlerrr ne güzelll

e ozaman çalışma zaten ne gerek var yani oturup güzel güzel bebişini büyütürsün o büyürken bi tane daha yaparsın beraber büyürlerrr ne güzelll

evet Allah izin verirse bebeğimi kendi başıma kendi istediğim qibi rahatca büyütücem inşallah canım :1hug:

Back
X