Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinnnnnndeomann tubuciğimizin oğluşu oluyor cinsiyetler belli olmaya başladı listeye bi el atsana.s.
e
malesef FİGENK24'de bebeğini kaybetti onuda listeden çıkartırsın:gitme:
çıkmadan söyliyeyim dedim
:teytey::teytey::teytey::teytey: gözün aydın birtanem
tubicik gozün aydın hayırlısı olsun canım oglusun olucağına sevindim
gözün aydın canım çok sevindim ben bugün gittim ama erken henüz cinsiyet için dedi
gözn aydn allh saglık versin
heh bu 3. oğluşumuz topikimizdeeee
gözün aydın canımmmma.s.![]()
kızlar ben çok acıktımm bişeyelr yiyip qeliommmmmmmmmmmm
tubicik senin adına çok sevindim tatlım![]()
gözün aydın canım, hayırlı bir evlat olur inşallah alkisalkisalkis
hadi hayırlı olsun. vatanına milletine anasına babasına hayırlı evlat olsun
ömrü uzun düğünü güzün olsun:dance::dance:
kızlar az önce ofise 2 bayan geldi
adımı söylediler sizmisiniiz diye evet dedim
biz anne çocuk sağlığı merkezinden geliyoruz dediler
domuz gribi aşısı için bir form vardı bir sürü soru sordular
kaçıncı gebelik ilk gebelik yaşı oğlumun yaşı kan grubu bir sürü ıvır zıvır
bende aşı olmayı düşünmüyorum dedim
siz bi doktorunuza tekrar danışın dedi
yarın bize uğrayın bebeğin kalp atışlarını dinleyelim tansiyonunuza kilonuza filan bakarız dediler
sizi her konuda yönlediririz . ne zaman hangi aşıyı olmanız lazım hangi testler ne zaman yapılıyo takip eder bilgilendiriz dediler. şaşırdım yani beni nerden buldunuz dedim bilgisayardan çıkıyor dediler. ilginç şaştım valla
uzun oldu kusura bakmayın
tubiciğim canım gözün aydın
rabbim sana ve babasına bağışlasın inşallah
hoşgeldin canım naberrrrbiz geldiikkkkkkkkkk..............
alla alla böyle geziyorlar mı yaa. iş adresini nasıl bulmuşlar peki hadi ev olsa neyse de
garip geldi
ben soda içiyorum bulantıyı geçiriyor azda olsa
qeldim kızlarrrr... evet pipisi qörülcek kadar büyüdü artık oğluşlarımızz bizde qörmüştükkk opuyorumnanaktan yawrum benimmmmmmmm opuyorumnanaktan
kaçıncı haftada gördünüz canım cinsiyetıni bebişinizin ?
kızlar et yıyemıyorum bayadır midem almıo malesef onun yerine protein alabileceğim başka şeyler yıyorum umarım bebişimde eksiklik olmaz vitamn konusundasiz neler yıyosunuz en cok *
yeşil mercimek ye canım o çok faydalı.. et ile aynı değerde protein içeriyor
SAOLSUN KIZLAR.. bugun daha ıyıyım ama tam olarak gecmıs sayılmaz. dun bende kako yagı aldım catlaklar ıcın.
fıgen ıcın cok uzuldum cıkarırım lısteden.. bebıslerı de yazdım zynep kızın hayırlı olsun talıpler cok olacak gıbı malum erkek senesıymıs bu yıl...
tubıcık senınkının yaramzlıgı sana cekmıs anladıkta benımkının ınadı kıme cektı acep..
komsucum uklaıcm nasılsın bakalım.. gorusemez olduk.
esmer senı ısyerınde nası bulmuslar hayret dogrusu.. ben de hala saglık ocagına gıtmedım tetenoz asısı olcaz ama kacıncı haftadaydı unuttum.
bu arada kızlar ben uclu testte yaptırcam. doktor ıstedı ılkınde olcum zor oldu ya ondan heralde o nasıl yapılıyor bılen var mı