• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daemon,

zynpmrt'in AYŞR NAZ'ına erkek yazmışsın.
Cosmopoli de kızmış bu arada.
Kız nüfusunu azaltmayalım yani opuyorumnanaktan

SAOLSUN KIZLAR.. bugun daha ıyıyım ama tam olarak gecmıs sayılmaz. dun bende kako yagı aldım catlaklar ıcın.

fıgen ıcın cok uzuldum cıkarırım lısteden.. bebıslerı de yazdım zynep kızın hayırlı olsun talıpler cok olacak gıbı malum erkek senesıymıs bu yıl...

tubıcık senınkının yaramzlıgı sana cekmıs anladıkta benımkının ınadı kıme cektı acep..

komsucum uklaıcm nasılsın bakalım.. gorusemez olduk.

esmer senı ısyerınde nası bulmuslar hayret dogrusu.. ben de hala saglık ocagına gıtmedım tetenoz asısı olcaz ama kacıncı haftadaydı unuttum.

bu arada kızlar ben uclu testte yaptırcam. doktor ıstedı ılkınde olcum zor oldu ya ondan heralde o nasıl yapılıyor bılen var mı

Sağol şekerim hoş geldin bu arada. Kuşum listeyi güncellerken benim ismimn karşısına erkek yazmışsın düzeltirmisin rica etsem. (Bide iki hafta sonra doktor yok bu kız değil erkekmiş derse ne gülerim yaaa )

daemon,

zynpmrt'in AYŞR NAZ'ına erkek yazmışsın.
Cosmopoli de kızmış bu arada.
Kız nüfusunu azaltmayalım yani opuyorumnanaktan

Simnil farkettinmi bizim senle sat tarihlerimiz aynı bebişlerde kız :)
Daemon bak seninde sat tariin aynı seninkide kız olabilir :)

Sağol şekerim hoş geldin bu arada. Kuşum listeyi güncellerken benim ismimn karşısına erkek yazmışsın düzeltirmisin rica etsem. (Bide iki hafta sonra doktor yok bu kız değil erkekmiş derse ne gülerim yaaa )

ben listede yokum:):)

uff eskiyi okuken tam bir konuda yazmak istiyorum bir bakıyorum konu değişmiş, hevesim kaçıyor :(
çok hızlısınız yaa
işi olanlarıda düşünün

vallahı komsucum neden bole olduk goruselım yakın bı zamnda.

ay hemen duzeltıyorum cok ozur dılerım yanlıslık ıcın cosmoyuda ekleyeyım

uff eskiyi okuken tam bir konuda yazmak istiyorum bir bakıyorum konu değişmiş, hevesim kaçıyor :(
çok hızlısınız yaa
işi olanlarıda düşünün

valla ben bu gün bu hamişlerin yazdıklarını okumaktan
yazılanlara cevap bile yazamadım doğru düzgün

daemoncum bence biraz renk kat hamişler panosuna..
mesela kızları pembe yazıyla yaz
erkekleri mavi yazıyla yaz vs..
ama tabi yinede sen bilirsin..

vallahı komsucum neden bole olduk goruselım yakın bı zamnda.

ay hemen duzeltıyorum cok ozur dılerım yanlıslık ıcın cosmoyuda ekleyeyım

tamam canım görüşelim en kısa zamanda zaten bi 10 ocakda buluşma var ondan önce bi buluşalım belki buarada bebişlerin cinsiyet belli olmuş olur...

Back
X