• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar bugün okumakla yetindim. dün eve bilgisayar aldık, internet de bağlanırsa akşamda girebilirim foruma. bu arada video süper ukla'cım. bi yandan güldüm bir yandan gözlerim doldu.

bana da geldi cd bebek bezi felan... başak sitelere üye olalım :)))yerimseniben
evt ya onu ben de düşündüm de başka site aklıma gelmedi..
bide şey düşündüm kaydirigubbakcemile3
bu milupaya 10 arkadaşım falan daha hamile gibi üye olsa.. onların flnda bezlerini alsam kaydirigubbakcemile3
çakallık diz boyu kaydirigubbakcemile3

evt arabalara baktım ben de çok pahalı orda arabayı kraft alabilirm.bakıcam artık ya hastane cıkısı cok şık şeyler var orda en azından bir bölümünü ordan almak istıyorum diğer yerlerede bakıcam tabi.
hehe ben 2 hafta önce chiccoda badi,battan,iye felan aldım ama çok ucuza
bi kadının mağazası var chicconun ürünlerini satıyor erenköy perşembe pazarına getirip satıyor dükkandaki badi 21 tl pazarda satıyor 5 tl aldımm bende bişeyler g,tt,m mağazaya aldığım ürünü karşılaştırdım imkanınız varsa gidin derimmm ben oranın müdavimi olcam annemler keşfetmiş :))

bursadayım uklacm nasıl gelim oraya :(((

numune diye gönderdikleri kaçlı bez canım

kızlar bende milupanın sitesine üye oldum çok hoşuma qitti yaa orda bebeğin ilk qülüşü, ilk banyosu , vs paylaşıp hatıralarımızı saklaya bilicez çok hoş opuyorumnanaktan

tek bez ama hoş yapmışlar gerçekten..
işte ıslak mendili..
indirim kuponlarıı.. kızlar bu arada o kuponların tarihi geçebilir
bilgilendirici bir kitap
cd fln
çok hoş olmuş

benim daha bebek eşyam hiç yok almayı da uzun süre düşünmüyorum.
6-7 aylık olayım alırım o zaman

bende daha hiçbişi almadım ama benim kayın valide coştu maaşallah..
her hafta bişiler taşıyo bebeğe..
tulumlar body ler..
bide geçen hafta diyo ki, artık tamamdır onun bodyleri baska almaya gerek yok..

he heee dedim de

içimden hiç he hee demedim valla..
ben kendi zevkime göre de bişiler alıcam bebişime..

ay her seferinde akıl veriliyo zaten.. işte 0-3 ay arası daha çocugun 5 tane body si var daha. yetermiş kaydirigubbakcemile3
tövbe yarabbim yaa..
çocuk çok cabuk büyüyomuş, 3-6 aylık alaymışız ya da daha büyük..
yani 3 ay boyunca 5 body yetiyor kızlar haberiniz olsun kaydirigubbakcemile3 haahahahaha

ukla cık arkadaşmı olmak istedın benle vereliniortak:içelim:

Back
X