• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben daha önünde annemi çok seviyorum yazan ve babamı çok seviyorum yazan body lerden alacam bebişime opuyorumnanaktan

5 body yetmez ki yaa bebek kusar falan qünde bikaç kez üstünü değişmek zorunda kalabilirisn napcan o zman bodysiz mi qezdircen bebişi kaydirigubbakcemile3

bende daha hiçbişi almadım ama benim kayın valide coştu maaşallah..
her hafta bişiler taşıyo bebeğe..
tulumlar body ler..
bide geçen hafta diyo ki, artık tamamdır onun bodyleri baska almaya gerek yok..

he heee dedim de

içimden hiç he hee demedim valla..
ben kendi zevkime göre de bişiler alıcam bebişime..

ay her seferinde akıl veriliyo zaten.. işte 0-3 ay arası daha çocugun 5 tane body si var daha. yetermiş kaydirigubbakcemile3
tövbe yarabbim yaa..
çocuk çok cabuk büyüyomuş, 3-6 aylık alaymışız ya da daha büyük..
yani 3 ay boyunca 5 body yetiyor kızlar haberiniz olsun kaydirigubbakcemile3 haahahahaha
her ggün abdi yıkarsın artık :roflol:

tulumlar body ler..

he heee dedim de

ay her seferinde akıl veriliyo zaten.. işte 0-3 ay arası daha çocugun 5 tane body si var daha. yetermiş kaydirigubbakcemile3
tövbe yarabbim yaa..
yani 3 ay boyunca 5 body yetiyor kızlar haberiniz olsun kaydirigubbakcemile3 haahahahaha

BENIM KAYINVALİDEDE İCRAAT YOK HENUZ:(:( CINSIYETINI OGREN SUNU ORELIM BUNU ÖRELIM DIYOR ANCAA YAA OKDR HAZIR GUZL SEYLER VARKEN HALA ÖRGÜ DİYOR NEYSE SESİMİ CIAKRMIYORM TABE EHEHEHEHE:)
ANNEM UZAKTA BİŞİLER YAPIYOR AMA GÖREMIYORM:p:p

5 body yetmez ki yaa bebek kusar falan qünde bikaç kez üstünü değişmek zorunda kalabilirisn napcan o zman bodysiz mi qezdircen bebişi kaydirigubbakcemile3

ay hiç yani deli mi ne :roflol:

bebekler günde 5 body değiştiriyor neredeyse.. kusuyo alt değiştirirken işiyo, süt damlıyo bilmemne.. hiç olur mu yaa..
oradan buradan duyuyo işte..
ben de hevesi kırılmasın diye heee heee tamam deyip duruyorum...
yine sağolsun birsürü şey alıyo
bana da bebeğe de

her ggün abdi yıkarsın artık :roflol:

valla öyle :roflol:

BENIM KAYINVALİDEDE İCRAAT YOK HENUZ:(:( CINSIYETINI OGREN SUNU ORELIM BUNU ÖRELIM DIYOR ANCAA YAA OKDR HAZIR GUZL SEYLER VARKEN HALA ÖRGÜ DİYOR NEYSE SESİMİ CIAKRMIYORM TABE EHEHEHEHE:)
ANNEM UZAKTA BİŞİLER YAPIYOR AMA GÖREMIYORM:p:p

işte eski kafalar biraz öyle oluyo..
benimki de daha yeni kafa ve üniversiteli kayınvalide cinsinden...

valla öyle :roflol:

işte eski kafalar biraz öyle oluyo..
benimki de daha yeni kafa ve üniversiteli kayınvalide cinsinden...

YOK BEEE BNMKIDE OKUMS ETMŞ DAHADA GENC BENDN BILE GENC SANIYRLR... HERALDE UCUZA KAPATMAAY CALISIYOR GIBI GELDI BANA YOK SAA HERSYDN HABERI OLAN CİN GİBİ BI HATUN:p:p
FESATLK YAPTM BIRZ AMAA

kızlar bende yavaştan kaçıyorum
ya muhabbet çok güzel kopmak zorrr vallaaa...
görüşürüz yarınnnn çok kaynatmayın heeeeeeee

YOK BEEE BNMKIDE OKUMS ETMŞ DAHADA GENC BENDN BILE GENC SANIYRLR... HERALDE UCUZA KAPATMAAY CALISIYOR GIBI GELDI BANA YOK SAA HERSYDN HABERI OLAN CİN GİBİ BI HATUN:p:p
FESATLK YAPTM BIRZ AMAA

valla canım işte ne kdr iyi olsa da, bilgili de olsa, okumus da olsa, aran da sorun da olsaa.. sonucta kayınvalide yani.. anne gibi işte kendini paralasa olamıyo.. bişiler mutlaka batıyo

tulumlar body ler..

he heee dedim de

tövbe yarabbim yaa..

5 body neye yeter 1 günde zaten o kadar body değiştiriyolar. habire kusup üstlerini batırıyorlar.
sanki büyük adam da hergün 1 kıyafet giyecek naniknanik

archimm üye olurken
Milupa'nın adresime bilgilendirme yapmasını istiyorum. (Bilgilendirme gönderimleri bebeğiniz 6 aylık olduktan sonra adresinize ulaştırılacaktır.)
şeklinde bi kısım var onu işaretledinmi
sanırım işaretli olanlara gönderiyorlar

5 body neye yeter 1 günde zaten o kadar body değiştiriyolar. habire kusup üstlerini batırıyorlar.
sanki büyük adam da hergün 1 kıyafet giyecek naniknanik

evet evet öyle...
takim elbise giyecek hatta iş adamı kaydirigubbakcemile3
yani aklı var mantık var yaa..
ayrıca sen al ne alıyosan, bana niye akıl verip duruyorsun..
ben senden daha çok araştırıyorum herşeyi..
bide bizimki özel bi okulda müdür yardımcılıgından emekli.. tatlı dillidir fln ama ööle emir kipiyle konusmaya bayılır..
şu şöyle yapılacak, bu böyle olacak faln.. ay cıldırıyorum bazen ama işte Allah da bana bi sabır veriyo o zamanlarda..
yolunu buldum ben, tamam deyip yine bildiğimi okuyorum hihoyyyt

selam kızlar sabahtan beri çok şükür bitirdim yazdıklarınızı çok hızlısınız valla.. ama bugün çok yoğundum yetişemedim.. bizimde liseden beri eşimle hayalimiz kız olursa eğer melekgül ama korkuyorum biraz bebişime ismi ağır gelirmi diye..
benim doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 ay iznim var istersem son bir aya kadar çalışıp o bir ayıda doğumdan sonra kullanabiliyorum..
bizde denizlide iş için olduğumuz içinde ailelerimiz hep izmirde onun için mecburen bir bakıcı bulacağım..
bu arada yarın kontrolüm var galiba testlerde olacak bebişide görcez bakalım bizimkinin cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz..

archimm üye olurken
Milupa'nın adresime bilgilendirme yapmasını istiyorum. (Bilgilendirme gönderimleri bebeğiniz 6 aylık olduktan sonra adresinize ulaştırılacaktır.)
şeklinde bi kısım var onu işaretledinmi
sanırım işaretli olanlara gönderiyorlar

ayy hatırlamıyorum ki
belkide işaretlemedim. şimdi yeniden mi üye olmam lazım acaba:uhm:

bu paket için normal e-mail adresimizden mi mail atıcaz? yoksa sitenin içinde varmı?

Back
X