• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın esmer ve zynpmrt

özgeçay naptın dün hangi seri katilli filmi izledin.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ay testere 6 gelmiş dedi.. susss dedim.. kaydirigubbakcemile3

neyse sonra kevin costnerin bi filmini koydu.. o yumusak bi filmdi ama tabi o da katilliydi.. kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar..

hava cok soguk dondum valla.. ay bugun cuma yarın ıs yokkk..

kahvaltımızı yapıp gelıyoruz..

allahım ben ne zaman cumartesi iş olmayan bir yerde çalışacağım.
çok kıskandım seni şimdi. biz cumartesileri bile 3-4 gibi çıkıyoruz. tek pazar günüm boş onda da ne yapacağımı şaşırıyorum valla

kaydirigubbakcemile3
ay testere 6 gelmiş dedi.. susss dedim.. kaydirigubbakcemile3

neyse sonra kevin costnerin bi filmini koydu.. o yumusak bi filmdi ama tabi o da katilliydi.. kaydirigubbakcemile3

aferin mercimeğe şöyle yumuşak filmler izletin.
çocuk daha dünyaya gelmeden katillerle tanıştırmayın

bu arada patronum benı ısten cıkarmaktan vazgectı. bı ıthalat ıhracat fırması musterımız var onların ıslerı yogunlasıyormus naklıyat polıcesınıde buda en ıyı ben kesıyorum. tam zamanında hamıle kaldın o sırket ıslerı buyutmus sadece naklıyat ıcın ayrıca bı eleman lazım dedı. sen bızı ıdare edebıldıgın yere kadar et bı kısıyı daha alırız dedi.. bende bısey demedım ıyı bakalım dedım..

kıss sen 16. haftana girmişsin belli olmuştur seninkideee
ne zaman gitcen dr aa
randevum bu ayın 25 inde ama ben sabırsızlanıyorum valla bilmiyorum belki başka bir yerler gider baktırtırım
kıskandım şimdi milleti
yaaaaaa bende haber vermek istiyorum

valla haklısın özge kız izleme şöyle katilli filmler komedi filan seyredin aşk maşk filmleri
anam çocuk doğmadan psikopat olacak valla

ya kızlarrr sağ alt kasığımda arada 1-2 dk arayla ince bir sızı oluyor hani can yakıyor biraz
sizdede oluyormu???

daemon kızzz çok sevindim kuzummm en azından bu ara sizin kredi de biter rahatlarsınız...

Esmerim benimde olması gereken kontrolüm ayın 23 ünde ama doktorum nezaman istersen uğra bebeğe bakarız dediği için ben çarşamba dayanamayıp gittim. Sende ara müsaitse bi 5 dakka git ne olacak

Esmerim benimde olması gereken kontrolüm ayın 23 ünde ama doktorum nezaman istersen uğra bebeğe bakarız dediği için ben çarşamba dayanamayıp gittim. Sende ara müsaitse bi 5 dakka git ne olacak

valla şekerim düşünmüyor değilim yani
ama sanırım yarın gidebilirim bu gün işlerim var
işyerinden izin alamam

ya kızlarrr sağ alt kasığımda arada 1-2 dk arayla ince bir sızı oluyor hani can yakıyor biraz
sizdede oluyormu???

Oluyo canım merak etme bide ara ara karnıma sancı giriyo işte hep rahmin büyümesi bunlar. Düşünsene göğüslerimiz büyürken nekadar canımız yanıyor şimdide içerde bebişin bulunduğu yer büyüyor bu şekilde şikayetler çok çok normal takma sakın kafana

valla öyle yaa ama zor valla benim kociş ööle lay lay lay aşk filmlerinden nefret ediyo bu ne böyle yapmacık yapmacık diyo... :1ninca:

allahım ben ne zaman cumartesi iş olmayan bir yerde çalışacağım.
çok kıskandım seni şimdi. biz cumartesileri bile 3-4 gibi çıkıyoruz. tek pazar günüm boş onda da ne yapacağımı şaşırıyorum valla
ben de ben deeeeeeee istiyoruumm delikafadulden

randevum bu ayın 25 inde ama ben sabırsızlanıyorum valla bilmiyorum belki başka bir yerler gider baktırtırım
kıskandım şimdi milleti

valla haklısın özge kız izleme şöyle katilli filmler komedi filan seyredin aşk maşk filmleri
kız valla kocam sevmiyo.. hamişlikten önce ben de öyle yapışkan filmleri sevmezdim ama artık çok kaldıramıyom gerilim filmlerini..
ama dünkü katilliydi ama değişikti.. kevin costner hem patron hem iyi bi aile babası.. ama adamın bi takıntısı var vazgecemiyo bundan zevk alıyo..
gidiyo birini buluyo (bunlar genelde çiftler oluyo ve yatakta yakalıyo genelde) evlerine girip öldürüyo bunları.. sonra pozlar verdirip fotograflarını cekiyo bunların..
sonra pişman oluyo fln..
bide kendiyle dolaşıp bunu yap yap diyen bi şeytanı var yanında kaydirigubbakcemile3

Mr. Brooks du galiba filmin adı yanlış hatırlamıyorsam. izleyin bence

bu arada patronum benı ısten cıkarmaktan vazgectı. bı ıthalat ıhracat fırması musterımız var onların ıslerı yogunlasıyormus naklıyat polıcesınıde buda en ıyı ben kesıyorum. tam zamanında hamıle kaldın o sırket ıslerı buyutmus sadece naklıyat ıcın ayrıca bı eleman lazım dedı. sen bızı ıdare edebıldıgın yere kadar et bı kısıyı daha alırız dedi.. bende bısey demedım ıyı bakalım dedım..

neyse insafa gelmiş senin ki. adamlar iş harici hiçbir şeye katlanamıyorlar. hasta olmuşsun, hamilesin kimsenin umrunda değil. hepsi aynı model bu patronların

kıskandım şimdi milleti

esmer bende haftaya gideceğim doktora .bende senin gibiyim herkes cinsiyet söyledikçe çatlıyorum meraktan. benim sıpa zaten ilk andan beri beni merakta bırakmayı sevdi. kesesi geç göründü. yok düştü düşecek dendi. her işi yokuşa sürdü.
kesin 9 ay kendini belli etmez benimki , beni de çatlatır

kızlar benımde çarpıntım oluyor yaaaa sizdede oluyormu kasık agrm olyr arada ama normldır dıye dusnyrm ama carpntım ılerlermı acaba:(
gunde 1 kere falan denk gelebılıyor:(

kızlar benımde çarpıntım oluyor yaaaa sizdede oluyormu kasık agrm olyr arada ama normldır dıye dusnyrm ama carpntım ılerlermı acaba:(
gunde 1 kere falan denk gelebılıyor:(

benimde oluyor ama eskiden de olurdu o yüzden takmıyorum.
kansızlıktan olabilir belki

benimde oluyor ama eskiden de olurdu o yüzden takmıyorum.
kansızlıktan olabilir belki

efet aslnd abenmd eolurdu eskıden ama strestn fln derdım:( kan degerlerım norml cıkmstı ılk hamiş kaldgmda bakldgnda aam yrn doktora gıtcm ıkılı test ıcın doktorada sorarım yınee bazen abartıyrmuym acaba dıye sormak ıstemyrm aslnda herseyı:)

Back
X