• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar bişey sorcam siz dr a giderken vizite kağıdı alıp mı gidiyorsunuz??
şirket gittiğiniz günü maaşınızdan kesiyormu??

evet canım ben ozele gidiyorum ama genede vizite kağıdı almıyorum 2-3 saat icinde gidip geliceksem kesilmıyor ama raporlu veya raporsuz bütün bir gün gelmeyeceksem kesiliyor. :(

yoo kimliğimle gidiyorum. rapor aldığımda vizite kağıdı istediler sadece.
ayrıca maaşından kesemezler yasak . keserlerse de çok ayıp ederler
ya şöyle rapor aldığım atıyorum 4 gün aldım2 günü şirket maaşımı ödedi 2 günü ssk dan alcamm maaşı kesmiyorlarda rutin kontrollerinizde ne yapıyorsunuz?? bütün gün vizitelimi oluyoz yoksa o saatte gidip işe geri gelmek mecburimi
benim bildiğim rutin kontrollerde yasaya göre o gün şirket izin vermek zorunda da
biliyosunuz geçen gün benim müdür kontrollerde bile hastayım felan diye laf sokmuştuya bana salak yine p.tesi kontrolüm var gün içinde işe gelmem çok zor
uzak dr evim ve iş yerim, o gün tüm gün gelmesem arıza çıkarırlarmı acaba ???
önceden hiç çıkarmadılar gerçi ama geçen işte adam öle söyleyince gıcık oldum sanki keyfi gidiyorum..

dün akşamdan beri yazılanları okumaktan bi hal oldum yahu mafoldumben

ay kızlar ben bugun yogunum gelıyorum yazdılarınızı okuyorum ayzmaya fırsat kalmıyo..

Ben yemeĞe kaÇıyorum bebıŞım acıktı sanrm:)

ya şöyle rapor aldığım atıyorum 4 gün aldım2 günü şirket maaşımı ödedi 2 günü ssk dan alcamm maaşı kesmiyorlarda rutin kontrollerinizde ne yapıyorsunuz?? bütün gün vizitelimi oluyoz yoksa o saatte gidip işe geri gelmek mecburimi
benim bildiğim rutin kontrollerde yasaya göre o gün şirket izin vermek zorunda da
biliyosunuz geçen gün benim müdür kontrollerde bile hastayım felan diye laf sokmuştuya bana salak yine p.tesi kontrolüm var gün içinde işe gelmem çok zor
uzak dr evim ve iş yerim, o gün tüm gün gelmesem arıza çıkarırlarmı acaba ???
önceden hiç çıkarmadılar gerçi ama geçen işte adam öle söyleyince gıcık oldum sanki keyfi gidiyorum..

ben hep sabahtan aldım randevularımı o yüzden sabah doktora gidip öğlen işe geldim.
ama sen gelemeyecek gibiysen tam gün izin al. onlarda konuşsun dursunlar ne yapabilirler ki
habire biz kendimizden taviz veriyoruz. azıcık da onlar anlayışlı olsun

ben hep sabahtan aldım randevularımı o yüzden sabah doktora gidip öğlen işe geldim.
ama sen gelemeyecek gibiysen tam gün izin al. onlarda konuşsun dursunlar ne yapabilirler ki
habire biz kendimizden taviz veriyoruz. azıcık da onlar anlayışlı olsun

of of ALLah işverenlere vicdan versin. bu arada şekerim göbüşünü ve koca poponu gördüm çok şeker maşallah:lepi:

ya hiç arıza çıkmadı zaten bu zamana kadar çok şükür :nazar:
ama bu adam hani dedi ya 3 gün işte 2 gün evde öle bişey yok halbuki aklı sıra takılıyo
şimdi rutin kontrole gidicem yinemi dr gittin felan salak salak konuşacak benim sinirler
yine hoplayacak....

Özgem sen şimgi git yemeğini ye sonrada 5-10 dakka bi temiz hava al gerçi hava soğuk dikkat et düzelirsin kuşum hiç yakışmıyor sana sıkıntılı olmak bebişini düşün.

Ukla sende kulaklarını tıkaç al duyma konuşulanları boşver.

kalabalığa maşallahhhh :nazar:
en çok hareket burda var sanırım kaydirigubbakcemile3

ya hiç arıza çıkmadı zaten bu zamana kadar çok şükür :nazar:
ama bu adam hani dedi ya 3 gün işte 2 gün evde öle bişey yok halbuki aklı sıra takılıyo
şimdi rutin kontrole gidicem yinemi dr gittin felan salak salak konuşacak benim sinirler
yine hoplayacak....

ben şu an çalışmıyorumda çalışırken tedvim için sürekliizin almak zorunda kalıyodum öğleye kadar alıyodum öğleden sonra işe dönüyodum izin veriyolar ama çokda laf ediyolar sanki keyfimizden alırmışız gibi . 1 alman gerekiyosa 1 gün al canım ya boşver konuşsun dursun sanki geri gelsen yaranacanmıpatron milletine boşver

Back
X