• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Simnilcim gecmis olsun.
o agri bende de var.bazen sol kasiktan basliyor,saga geciyor.bazen de sagdan sola.
onemli birseyin yoktur insallah,endiselenme.
kizlar listeye baktim,cosmopoli ve zeynebin kizi olucakmis ayyyy cok sevindim ya.gelecek hafta ben de sizlere kesin bir haber veririm insallah.

portbebebeik.jpg

işte canım böyle bişi portbebe beşik

ben aslında park yatak düşünüyorum..istediğin odaya taşıyosun...oyun alanı olarak da kullanabiliyosun..ailelere giderken de götürürüm..biraz büyüdüğünde kendine göre seçtiği bir yatak yada oda takımı almak istiyorum..o arada taşınmışolurum gittiğimeve göre odasını yaparım..

Çok kullanışlı bir şeye benziyor, istediğin yere taşı
evet ya işte bizim odada bununla yatar diye düşünüyorum.. salonda flnda rahat rahat yatar.. her yere taşırım.. ilk aylarda çok işime yarar diye düşünüyorum

bende dün gidip aşı yaptırdım.15 haftalık gebeyim dedim.form falan vermediler,aşıyı yaptılar.ebeye sordum 20 haftayı beklemek gerekiyomu böle bişey duydum diye.hayır dedi.sadece 20 haftadan daha büyük gebeler için hastalık daha tehlikeli olduğu için önceliği onlara veriyoruz ama 20 haftadan küçük gebelere de istedikleri takdirde aşı yapıyoruz dedi.
ben kendi doktoruma da sormuştum.o da 3 ayı tamamladın yaptırabilirsin demişti.
çok şükür dünden beri bir şikayetim yok.inşallah da olmaz.
inşallah olmaz canım şikayetin
hala 100 olamadığım için ekleyemiyorum ben :(
ya bu 100 ne yani nasıl 100 olmadığın için
daemoncum sana face den mesaj yazdım.. buradan yazacaktım ama mesaj kutun dolmus

face ney mesaj kutusu hangi kutu ben hiçbişi bilmiyorum:sm_confused::utangac:

inşallah olmaz canım şikayetin

ya bu 100 ne yani nasıl 100 olmadığın için

face ney mesaj kutusu hangi kutu ben hiçbişi bilmiyorum:sm_confused::utangac:

hehehehe... face facebook canım.. oradan yazdım da daemon a..
kk daki özel mesaj kutusu 50 yi aşmış demekki dolmuş.. yeni mesaj kabul etmedi..

evet ya işte bizim odada bununla yatar diye düşünüyorum.. salonda flnda rahat rahat yatar.. her yere taşırım.. ilk aylarda çok işime yarar diye düşünüyorum

tabi canım küçük beşikler şart ilk aylarda yatak odana götürsün uyku arasında kalkıp odaya gidip emzirmek zor olur çünkü. bide ilk dönem sık sık emzirmek gerekiyo. salona götür mutfağa götür gözün üstünde olur en azından. bende alıcam

kızlar,
karnımın alt tarafından yatay bir çizgi halinde bir sancı var.
1 saattir de geçmedi, doktoru aradım, şimdi hastaneye gidiyorum, kendi doktorum da yokmuş, başka biri bakacak ona da sinir oldum. İnşallah önemli bişey yoktur.
Ben çıkıyorum.
Bana şans dileyin, yavrum için dua edin, bişey olmasın ona.
canım umarım herşey yolundadır
ay anacım dünyanın şeyini yükledim artık içlerinden beğenirsiniz
şimdilik bu kadar anacım bulan yüklesin park yatak felanda bakan varsa oda eklesin siteye
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10416473&posted=1#post10416473
bende niye resimler çıkmıyo:oklava:

o biz yakınız o zaman canım bende maltepedeyim mağaza pinokyo bebe ismi pendik köprüsünden biraz yukarda yol üstünde gitmek istediğin zaman haber ver tarif ederim hatta beraber bile gidebiliriz

anaa ben maltepe altayçeşmede 2 sene oturdum. tamam elele tutuşur gideriz birgün

ayyy kızlar ya bizim şirketin karşısında algida nın fabrikası var
yazın bize arada gönderirlerdi, şimdi sabahtan beriii dondurma getir iste dedik bizim
güvenlikçi gelemedi hala e ben krize gtirsim millet ayaklandııı kaydirigubbakcemile3
getirmiyorlarsa dışardan sipariş verelim kızın aklına düşürdük olmaz şimdi yemesi lazım diyee
hehehe bütün şirket seferber olduuu, :roflol:

yazın bize arada gönderirlerdi, şimdi sabahtan beriii dondurma getir iste dedik bizim
güvenlikçi gelemedi hala e ben krize gtirsim millet ayaklandııı kaydirigubbakcemile3
getirmiyorlarsa dışardan sipariş verelim kızın aklına düşürdük olmaz şimdi yemesi lazım diyee

hahaha keyfini çıkar

bizim başhemşire duysa bu kadar dondurma yemek istediğimi bırak aramayı falan piyasadaki bütün dondurmaları toplatır yiyemeyeyim diye:oklava:

bizim başhemşire duysa bu kadar dondurma yemek istediğimi bırak aramayı falan piyasadaki bütün dondurmaları toplatır yiyemeyeyim diye:oklava:

benmde 2 aydr cnm cekıyor ama ısrarla yemıyrm ztn kusyrm bulantı falan bıde onu yersm mahvolrm herlde:(:(:bbo:

selam kızlar ben geldim nasılsınız?? bugün geçmişe hiç bakmıyorum çünkü bitiremiyorum senra 30 sayfa zaten çok hızlısınız..az önce geldim doktordan kan idrar tahlili falan yaptı çok şükür hiçbir problem yokmuş.. bebişide gördük büyümüş :emir_bebek: bayağı da haraketli mşallah.. taaa bir ay sonraya verdi bir dahaki randevuyu... siz neler yapıyorsunuz??

Back
X