• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doktor demişken hangi hastanede doğum yamayı düşünüyorsunuz kızlar?Ve neden? Ben hastanemi değiştirmek zorundayım ama hangisi olacağına karar veremiyorum bi türlü CADIARZU

ben kendi doktorumda doğum yapmak isterim . o da maltepe üniversitesi tıp fakültesinde zaten.
hem fiyatları da uygundu ssk ile normal doğum 650 tl, sezaryende 1050 tl dı

iyi akşamlar kızlar bişey sorucam ya bu vitamin ilacları bulantıyı artırıyomu birde iştahı açıyomu lütfen acil cevap verin artık açlıktan ölmek üzereyim

valla içen arkadaşların iştahları maşallah :)))

Doktor demişken hangi hastanede doğum yamayı düşünüyorsunuz kızlar?Ve neden? Ben hastanemi değiştirmek zorundayım ama hangisi olacağına karar veremiyorum bi türlü CADIARZU
ben medipolde yapcam çok büyük ihtimalle abim orada dr indirimde baya oluyor o yüzdenkaydirigubbakcemile3 gerçi özel sağlık sigortası da var ama şimdilik böyle son aylarda plan değişmezse...

bugün yine hız süpeerrr.sayfalara yetişebilene aşk olsun.3 gündür de ben çok yoğunum.işten başımı kaldırıp bi bakıyorum sayfalar almış başını gitmiş.

Canımın içi gulkurusuda biliyo bunları daha önce uzun uzun anlattı kızcağız onun derdi işten çıkarılmaktan ziyade rütbesinin alınması çünkü sözleşme imzalamış hamile kalmayacağım diye. Zaten herşeyi araştırmıştır herhelde kendisi durum bu yani.
aa bak ben bunu bilmiyordum ozaman kötü olmuş, iş sözleşmesi çok önemli ya
iyice okumak lazım, sonra dönüşü olmuyor üzüldüm valla...

bugün yine hız süpeerrr.sayfalara yetişebilene aşk olsun.3 gündür de ben çok yoğunum.işten başımı kaldırıp bi bakıyorum sayfalar almış başını gitmiş.
yok anacım çenemiz çok düşük ondandır

baktımda bizim sayfa sayımız 1147,
mayıs anneleri bizden önce başladı 1872 deler ooo biz onları bu gidişle sollarız bu çeneylekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4

kızlar ya mesai bitiyoooo
hafta sonu geldiiii
salı iş başı yapcam p.tesi dr gitcemmmm oleyyyyyyyyyyyyyyopuyorumnanaktan
ben kaçıyorum gece girmeye çalışcam
öptümmmm sizi opuyorumnanaktan

Valla sayfayı yeniledikçe 3 sayfa 3 sayfa okuyom bi türlü araya girip yazamıyom :)

Ben hastaneye hala karar vermedim. Bu hafta gittiğimde doktoruma sordum oda bana ne doğumu doğum kelimesi yok 35. haftaya kadar dedi bende kapadım çenemi oturdum aşaya :)

ben üç hastaneden birini seçicem daha önce söylemiştim. Metropolitan-memorial- alman. Şu anda metropolitan ve memorial arasında gidip geliyorum

Valla sayfayı yeniledikçe 3 sayfa 3 sayfa okuyom bi türlü araya girip yazamıyom :)

kaydirigubbakcemile3

valla bu kadar cenesi düşüğün de bir araya gelmesi zordur yani..

bide çalışıyoruz biz, çalışan cenesi düşükleriz çoğumuzz kaydirigubbakcemile3

kızlar ya mesai bitiyoooo
hafta sonu geldiiii
salı iş başı yapcam p.tesi dr gitcemmmm oleyyyyyyyyyyyyyyopuyorumnanaktan
ben kaçıyorum gece girmeye çalışcam
öptümmmm sizi opuyorumnanaktan

Kendine ii bak, ii haberlerini alalım

kızlar sabah melmea ve güneş bebek listemi istemişlerdi ben evde sanıyodum ama iş bilgisayarımdada varmış. Baktım çok uzun nasıl paylaşıcam bi akıl verin excelde liste bu arada

gün içinde neler yiyosunuz çok merak ediyorum

Valla bu aralar ne bulursam yiyom acaip acıkıyom, şekerim mi düşüyo nedir anında rengim sararıyo ben sabahtan akşama mutfaktayım, bilgisayarı da mutfak masasına koydum işim zor yani... :)

Ben hastaneye hala karar vermedim. Bu hafta gittiğimde doktoruma sordum oda bana ne doğumu doğum kelimesi yok 35. haftaya kadar dedi bende kapadım çenemi oturdum aşaya :)

ben üç hastaneden birini seçicem daha önce söylemiştim. Metropolitan-memorial- alman. Şu anda metropolitan ve memorial arasında gidip geliyorum

memorial memorial memoriall... hihoyyyt

ondaki doğum sonrası hizmetler hiçbir yerde yok

gün içinde neler yiyosunuz çok merak ediyorum

sabah aç karnına ya bal yada pekmez kaşıklıyorum.işyerinde gün içinde süt yada ayran içmeye çalışıyorum.akşamüstü gibi ceviz ve kuruüzüm yiyorum.akşama mutlaka meyve yiyorum.taze sıkılmış meyve suuyu içiyorum.yatarken yine bal yada pekmez yiyorum.
biraz abartıyomuyum ne? kaydirigubbakcemile3

Back
X