• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    29
Kızlar yeme içme tiksinme gibi belirtilerinizde gelişme varmı. Ben hala salçalı sulu şeyler yiyemiyorum. Kuru yavan şeyler yiyebiliyorum hala geçmedi. Ekmek zeytin yemekten bıktım artık aşermek istiyorum 🥰🥰🥰🤣🤣🤣🤣 hayır yalandan canım istiyo desem birde yiyemezsem diye de korkuyorum. 11 haftadayım daha devam mı edicek böyle 😞

Kızlar yeme içme tiksinme gibi belirtilerinizde gelişme varmı. Ben hala salçalı sulu şeyler yiyemiyorum. Kuru yavan şeyler yiyebiliyorum hala geçmedi. Ekmek zeytin yemekten bıktım artık aşermek istiyorum 🥰🥰🥰🤣🤣🤣🤣 hayır yalandan canım istiyo desem birde yiyemezsem diye de korkuyorum. 11 haftadayım daha devam mı edicek böyle 😞
Bende oyleyim maalesef 2 ay olacak sadece peynir ekmek ve makarna yogurt ile besleniyorum. Bulanti kusma mide yanmasi burkulmasi gaz kabizlik butun mide problemleri var Allaha sukur kilo kaybım da oldu😂😂 ve ne zaman gececek merakla bekliyorum zira yemek yemeyi özledimm

Bende oyleyim maalesef 2 ay olacak sadece peynir ekmek ve makarna yogurt ile besleniyorum. Bulanti kusma mide yanmasi burkulmasi gaz kabizlik butun mide problemleri var Allaha sukur kilo kaybım da oldu😂😂 ve ne zaman gececek merakla bekliyorum zira yemek yemeyi özledimm
benim de en cok suyun tadı midemi bulandırıyor ya :( 13 haftada tiksinme azalmaya başladı ama bu sefer suyun tadı midemi bulandırmaya başladı... çok inişli çıkışlı geçiyor süreç :)

Ben de bir tahmin alabilir miyim minik kurbağam için :) 8+4 idi burada. Biz anne-baba olarak erkek hissediyoruz ama etrafımızdaki herkes kız hissediyor 🫠

Eklentiler

• IMG_7373.webp
    IMG_7373.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 4
Ben 15 haftadayim.dediginiz gibi salçalı yemeği söylerken bile tiksiniyorum.tost seviyorum beyaz peynirli ya da kaşarlı.bende ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum.vitamin de kullandığım yok valla Allah'a emanet.bir sevdiğim tukettigim bitki çayı.gebelik reflum çıktı iyi geliyor

benim de en cok suyun tadı midemi bulandırıyor ya :( 13 haftada tiksinme azalmaya başladı ama bu sefer suyun tadı midemi bulandırmaya başladı... çok inişli çıkışlı geçiyor süreç :)
Şu bende tiksiniyorum ya ben normalde de çok icemezdim şimdi daha fena işte bitki çayı Ihlamur ayran yerini tutmaz ama

kızlar ikili tarama için perinatolojiye mi gidiyoruz sanki benim doktorum öyle bi şşey söyledi ama emin değilim
Belki önceki düşük hikayenden söylemiş olabilir mi kuzum, normalde kendi doktorun bakıyor ikili taramaya hatta tüm taramalara. Ben düşük öykümden ötürü ayrıca perinatoloji uzmanı bi doktora gidiyorum ama doktorumun hiç öyle bi yönlendirmesi olmadı

Back
X